- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilgatto
tag
válasz
Magany #16324 üzenetére
Én pont így voltam, ha kicsit visszaolvasol, akkor megtalálod a tapasztalataimat.
[link]
Ha megtalálod a szétszerelési útmutatót a laptopodhoz interneten, akkor pofonegyszerű a művelet.
Meghálálja a géped a tisztítást.
Én is elveszítettem kb. fél év garanciát, de nem számít, mert legalább tudom, hogy mi történt tisztítás közben és egy órára sem kellett kiadni a kezem közül.SüdiLaller:
-
ilgatto
tag
Sziasztok!
Azt a felületet, amelyikre a hővezető pasztát kell tenni (processzor, vid. kártya), azt meg lehet pálinkával tisztítani? Alkoholról hallottam, de azért biztos ami biztos megkérdezem.
Köszi -
ilgatto
tag
Mégiscsak vettem a bátorságot, hogy szétszereljem a gépet és kitisztítsam, már sajnáltam szegényt, annyira melegedett és pörgött a ventilátor.
A hűtés hatásfoka az elmúlt kb. 1,5 év alatt kb. 10% alá csökkent, érdemes megnézni, hogy hol kellett volna átáramlania a levegőnek: [link]
Most szép tiszta, csendes és vagy átlag 25-30 fokkal hűvösebb.
Ezen felbuzdulva egyszer még szétszedem a közeljövőben és újrapasztázom, megérdemli.
Emiatt kérdezném, hogy milyen pasztát ajánlanátok? Ehhez abszolút nem értek.(A maradék fél év garancia természetesen elveszett, de legalább nálam maradt a gép.)
-
ilgatto
tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát!
Igen, a gép kb. októberig garanciális.
A gép nekem munkaeszköz, így jó volna minél hamarabb visszakapni.
( Durván néz ki a linkelt laptop, valószínű az enyém is hasonló lehet.)
Magamat nem tartom elég felkészültnek ahhoz, hogy saját kezűleg takarítsam ki.
Ezért kérdezném, hogy érdemes-e elküldeni szervizbe, vagy inkább egy számítástechnikai boltos ismerősömön keresztül tisztíttassam? -
ilgatto
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K53SC laptopom i5-2410M-es processzorral, 2x 4 GB memóriával, Geforce GT 520MX 1 GB-os videókártyával.
A problémám, (ami nem tudom mennyire probléma), hogy nagyon tud melegedni a gép.
Aida 64 program szerint egy Youtube videó elindítása után kb. 70 fokról 99-re melegedett, és a ventillátor is 5500-6000 rpm-mel forgott. (Chrome böngészővel nyitottam meg, ha ez számít.)
Játékoknál is kb. 5 perc alatt eléri a 99 fokot, ugyanilyen ventilátor fordulatszám mellett.Mennyire normálisak ezek az értékek? Kicsit féltem a gépemet.
Egyébként már rég bezártam a Youtube ablakot, mégis még mindig 5500-zal pörög a ventillátor és ugyanúgy 99 fokot mutat a hőmérő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest