Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
-
barcalaci84
őstag
hétköznaponként mindig 10 perc q +8 kör race...egész nap megy a server, folyamatosan vált a következő kocsira, (ha valaki megnyeri a versenyt+90 mpvel később vált...)
8 és 9 között vagyunk a legtöbben általában...freejoin-t rakd fel , ha még nem tetted volna...
UI: mára kibővítettem 18 férőhelyesre a servert...
-
Joshi
titán
A vga hőmérsékletei fontosak lennének. Én a HardwareInfo-t javasolnám ennek mérésére.
GPU-Z szerint én a 14.4-es Catalystot használom, szerintem van újabb is de ez nálam működik.
Akkor mutatom az én beállításaimat hogy megoldjuk a problémát, a konfigom az adatlapomon Win8.1-el.
-
Joshi
titán
Az mit jelent? Gyanítom valami rendszer hiba van nálad, nekem is 290-em van de nálam stabilan 150-200 FPS-em van fullos beállítás mellett igaz hogy vízzel hűtött rendszerben. Monitoroztad a hőfokaidat? A 290-ek hajlamosak visszavenni az órajeleket ha elérik a 90 C°-ot. Nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Sony 90mm f2.8 Macro
- Eladó igényesen összerakott Ryzen 7 Gaming PC 16GB VGA + Garancia Csere/Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest