Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsii
aktív tag
válasz nemeth989 #5178 üzenetére
Szerintem csak a hasát lövik be annak is mint a t64 nek.. én meg sem veszem a 72, t64 is utáltam
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
scyllarus
veterán
Nekem mindkettő nagyon bejött, a T-64 a legjobb T4-es MBT, a T-72 is elég barátságos eddig. Leo és amcsi ág? T4-ben mindkettő borzalom (jó, az olasz csoda legalább pontos és gyorsan tölt, de papírból van az is, a Starshitről meg ne is beszéljünk). Előtte-utána nekem is ez a két ág a kedvencem, de pont T4-ben vannak az adott ág legvacakabbjai.
A T-72 nekem tetszik, persze ő már szembekerül olyan dögökkel, amik bármit átlőnek. Torony buffot fog kapni, különben.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Kisokka
tag
válasz nemeth989 #5180 üzenetére
A T-72-től én is ronyózok, sok videóstól hallottam már, hogy bárhol be lehet ütni. A következő se tűnik valami életvidámnak...Megint sikerült egy játékot olyan ággal kezdenem, amivel oboázni fogok
Ezekbe valahogy mindig beletrafálok. Bár biztos van egy olyan játékstílus, ami megmenti őket. -
Kean_Sorbo
őstag
Szerintem teljesen rendben van. Én egyáltalán nem érzem gyengének. Ezzel a legjobb a WR-em (65-67%) és az átlagsebzésem is. A torony gyengeségéről nem hallottam, de nem is vettem észre.
A T-72A meg nagyon durva pofonokat osztogat. 6-700-at lőni megfizethetetlen érzés.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Dewri
aktív tag
válasz nemeth989 #5606 üzenetére
Nekem 11ezer a rekordom Challengerrel, de sikerült ugyanez Chieftainnal is. Killrekord 20, AMX-10P-vel.
20ezer+ sebzés valóban nagyon durva, sosincs ekkora szerencsém, mert ha pro a csapat, alig jutok sebzéshez, ha meg nulla idióták, akkor kinyírnak mindenkit idejekorán a botok, egyedül meg nem tudok ennyit sebezni a végén (a 20 kill is Perseuson sikerült, utolsóként életben maradva és bukta lett...)...
-
speedmetal
tag
-
z0l1ka
aktív tag
válasz nemeth989 #5910 üzenetére
Driver gond mióta feltettem az új amd drivert nekem is ezt csinálja...
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
weres78
senior tag
-
myckey
veterán
válasz nemeth989 #5959 üzenetére
nekem bejött a Sheridan is
a közepéig kicsit morcosabb volt vele a játék, de aztán már szépeket lőttem vele. köhög az ellenfél, mikor belenéz az ágyúba
rágyúrtam a töltési sebességre, aztán a DPM is baba lett.
egyelőre meg is tartottam.egyébként azt gondolom tudod, hogy ez az ág inkább lesz med, mint td.
szóval nem igazán vonható párhuzam közte, meg a kerekes ág között."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz nemeth989 #6505 üzenetére
Nem.
Itt kezdődik az ámokfutása.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Patrick76496
őstag
válasz nemeth989 #6413 üzenetére
Bocs a késői válaszért, kicsit el vagyok foglalva a vizsgaidőszakkal, ha pedig van egy ki szabadidőm, akkor inkább játszok.
Már biztos láttad, de felvettelek. Ha kifullozom a Challenger 1-et, akkor mehetünk, egyelőre PvE-ben szenvedek vele.
(#6415) zozyk: Én szívesen felmennék TS-re szakasz közben, csak mostanában olyankor játszok, amikor már az itthon lévők alszanak (bár olyankor már senki sincs online általában) és nem akarom őket zavarni. Esetleg a koleszban, ha elbírja a VPN, bár amíg nem PvP-ben tolom, addig egyedül szeretnék játszani.
(#6424) myckey: Egy ideje már otthagytam, egyelőre nem nagyon vágyok vissza.
(#6425) Zsolt_72: Gratula!
- - - - - - - - - - - - - - -
Hadd dicsekedjek el az eddigi legjobb AW-s körömmel, Challenger I 24 ezer sebzés + ugyanannyi blokkolt:
Progression | Teams | DetailsNagy volt utána az öröm. Ennyi sebzést még nagyon mástól sem láttam ebben a játékban, talán a legtöbbet egy másik Challenger csinálta, ami 25k volt.
Ettől függetlenül az utóbbi 1-2 napban rájöttem, hogy utálom ezt a tankot, és szenvedés lesz az a maradék ~400 ezer xp. Lehet, hogy baromi jó páncélja van, mégsem lassú és simán lehet vele tartani a 10k-s átlagot, de az valami vicc, hogy milyen sokat ég, hogy milyen gyakran ellövik a csövemet, és hogy állandóan tracken vagyok. Tegnap 2 kör alatt 5x gyulladtam ki, az egyikben 3x. És ugye ilyenkor egyből -20 ezer kredit, a löveg meg plusz 5. Ha meg még a lőszer is elfogy, akkor még 20k. Legalább a HP nem szokott elfogyni sosem, 40 körből 39-et túléltem, na de akkor is...
A meleg artykról meg ne is beszéljünk. Hiába más a mechanika, ugyan olyan frusztráló érzés, mint a WoT-ban, csak itt sokkal gyakrabban találkozni velük sajnos. Már kezd elegem lenni, hogy mindig mondja a rádiós, hogy "incoming incoming incoming". Nem lehetne ezt az egy hangot valahogy kikapcsolni vagy lecserélni? A világból ki lehetne kergetni vele.
Más: Lehet valamit rosszul csinálok, de csak én nem találom ezt a userbar dolgot?
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
scyllarus
veterán
válasz nemeth989 #6588 üzenetére
Valahol már leírtam itt: a HUN(S) nevű játékosokkal/klánokkal óvatos vagyok a tankos játékokban. Biztosan van kivétel már csak a nagy számok törvénye alapján , a hsz-eid alapján te pont közéjük tartozol, de általában a Zsolt által linkelt hozzááállást tapasztalom náluk (szemét prémesek, csaló játék, minden csapattárs béna, szóval 1000 oka van a sikertelenségüknek, de magukban sosem keresik a hibát)
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Allien
veterán
válasz nemeth989 #6586 üzenetére
Pedig tuti igaza van! Mióta prém rag lettem, illetve, megvettek az 5 tankot, azóta sokat szívok, mert a nemfizetősöket juttatja előnybe a játék! Mi az, hogy megyek előre, oszt szinte azonnal szét lőnek??? Há minimum elvárható, hogy ha már fizetek érte, legalább legyen külön sávom, ahol nem látnak. Ráadásul, hiába fizettem sok-sok pízt, még olyan csíkot se csinálhatok...
(userbars)[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
weres78
senior tag
válasz nemeth989 #6630 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy óriási látótávhoz remek álca is párosul. Puhákat szép hatékonyan bont a géppuska, rakéta iszonyat nagyokat tud sebezni (főleg a megjelölt tankokba).
Elején spot, esetleg rakéta a vakokra illetve géppuska távolra puhákba, HE a keményekbe. Kerülni kell a felspotolódást, mert egy-kettőre a garázsban találhatod magad.
Azért meg lehet vele bolondulni kicsit és elindulni, de veszélyes... Épp most volt ilyen csatánk nemeth989 kollégával... -
Kean_Sorbo
őstag
válasz nemeth989 #6634 üzenetére
Én inkább mondanám egy páncélozott közepes tanknak, mint MBT-nek. A kezdeti lelkesedés majd alábbhagy, ha kilyuggatnak mint az ementálit. Csoki nincs rá, így a HEAT is veszélyes rá. Az a szerencse, hogy viszonylag gyors.
Front harcolni nem jó, belövik az alját. Tornyozni is nehéz vele, hacsak nem rakétázol. Így marad a sunnyogás, meg a távolból lövöldözés.A rakétája viszont mindent visz.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Kisokka
tag
válasz nemeth989 #6636 üzenetére
A T-80 egyik legnagyobb hátránya, hogy a kupola is bekapja a fullos sebzést, páncélzatot nem is vártam tőle. Az a puska viszont valami iszonyat brutális. Nem árt előszeretettel használni rajta a HEAT-et, pl T-90 szemből a puska alatt becuncizza a 900 feletti pofánrúgásokat (ezt egyébként szereti még 1-2 Leo is, a 9-es Leo hasának az alja is kedveli) Az tény, hogy sokat a páncélzatra nem lehet adni, de a mozgékonyság és a csúzli miatt elég komolyan le lehet bontani az ellent.
-
Patrick76496
őstag
válasz nemeth989 #6580 üzenetére
Nem is a belőhetőséggel van a gond, abban tényleg jól szuperál, még 2 tierrel nagyobb tankok ellen is (eddig még nem vittem PvP-be). A gond az, hogy még egy kis Wiesel is képes kigyújtani úgy, hogy be sem üti a frontom. Csak pattog, egy olyan löveggel, aminek a kalibere gyakorlatilag 10x kisebb mint az én páncélom vastagsága. Azért ilyen miatt csak ne gyulladjak már ki, főleg ha egy ilyen kis hülye babakocsi szerű cucc soroz meg. Pathetic.
(#6582) DeadMeat: Köszönöm!
(#6656) lofagi: A lényeget lehagytad a képről.
- - - - - - - - - - -
Más: Beruháztam én is egy MBT-70-re, mivel nagyon rosszul álltam kreditügyileg. Eddig nagyon tetszik, bár szokni kell még. Vizsgaidőszak után most már tényleg rá is érnék szakaszozni egy kicsit valakivel, mert egyedül még mindig lehetetlen nyerni, hiába sebzek körönként 3-4 ezret vele. Viszont szerencsére még így is nagyon jól keres."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Patrick76496
őstag
válasz nemeth989 #6771 üzenetére
Na akkor grat. Nekem még el kéne kezdenem huzamosabb ideig platoonozni, hogy közelebb érjek a WoT-os értékeimhez, de így most vizsgaidőszakban örülök, ha éjfél után vagy 1-2 órám játszani. Az utolsó mondatban teljes mértékben magamra ismertem. Sose érdekeltek a WN-ek, csak az átlagsebzés.
(#6772) Drenadar: Nyilván másra is kapsz XP-t, de egy MBT-vel vagy egy TD-vel nem fogsz nekiállni spotolni vagy killeket lopni (főleg ha nem is olyan a játékstílusod, amilyet az előbbi megkíván).
Oh, ezt viszont nem tudtam, ez esetben bocs. 1,5-2 éve nem olvasom már azt a topicot. De nyugodt lehetsz afelől, hogy ezek után elvétve lesz szóba hozva (legalábbis részemről), csak ha már ilyen sokan kirakták ezt a userbart, én sem akartam kimaradni.
(#6783) Vanka: Picivel lehet, de nem baj, mert így legalább kevésbé kell kapkodni a sebzésért. A medek ugyan olyan sebzéshiányosak, mint eddig, a hard nekem meg még jobban is megy Challengerrel. Vagy buffolták, vagy csak a legénység skill bugokat javították ki, de gyakorlatilag egy teljes másodperccel gyorsabb lett az újratöltésem.
Így máris jobb köröket lehet menni, csak sajnos az AI arty nagyon agresszív lett, szerintem túlságosan is. De legalább azon a Starry Night pályán jól lehet arty-zni, így fele akkora szívás kihúzni a retrofitet. A másik két újon még nem voltam. Remélem Ghost Town-t nem vették ki, a kedvenc pályáim egyike. Sosem értettem miért mondják annyira, hogy nehéz...Ja és a narancs repair kit automatikus elhasználódását, meg a ritka automatikus lőszertípus váltást még most sem javították ki.
(#6788) Smish: Igen, mert megéri. WoT-hoz képest harmadannyiba kerül egy top tier prémtank, és még többet is hoznak (mondjuk itt minden drágább is). Plusz nem is annyira hűdeszarok, mint WoT-ban a nagy részük. Miért baj az, ha egy prém tank versenyképes a normál társaival szemben, amíg nem erősebb náluk?
- - - - - - - - - - - -
Más: ASUS ROG G551-en (pont adatai a profilomon kint van) szerintetek milyen grafikai beállítást lehetne felhúzni, ami nem lassítja az FPS-t (max nagyon kis mértékben)? Jelenleg úgy játszok, hogy a textúrák "nagyon magas"-on vannak, az object detail medium-on, más minden lowon, Full HD felbontás. Így 60-80 között mozog az FPS, 50 alá egyáltalán nem esik. Előre is köszönöm a válasz(oka)t![ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
-
Kisokka
tag
válasz nemeth989 #6964 üzenetére
PVP-ben is. T-80-al is lehet lőni 1000 közelit, amikor sárga a lőtt érték, akkor adja be. Sok gépnek(pl T-mind) a cső alatti kis kukucskáló szereti a kritikust, Leopard-oknak oldalról a legesleghátulja is beadja, T-szériában némelyiknek a kupula(T-80 szinte mindig, a többit nem jegyeztem meg).
Elég sok ilyen pont van, PVE-ben könnyebb kitapasztalni, aztán ezek nagy általánosságban működnek PVP-ben is. -
SpongyaBob
veterán
válasz nemeth989 #7188 üzenetére
Azért a 3-as 4-es szinten állandó jelleggel minimum egy perc a várakozási idő - na nem mintha belehalnék - és ettől általában csak több, ráadásul este játszunk, csak szakaszba 3-an, de olyanra nem is emlékszem, hogy rögtön bedobott volna mint a wot.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Allien
veterán
válasz nemeth989 #7398 üzenetére
Én meg speciel Simsben csaltam, mert ott van/volt értelme. Mi a faxért élném ott is a nyomorúságos életemet? Menjek dolgozni (kakilni stb)??? WHAT??? Inkább megnyertem a lottó ötöst, berendeztem jó giccsessen egy kecót, meg ilyenek. Ja, meg hajtottam az elérhetetlen csajokat.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest