Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyulnyulu
senior tag
Fx 9370,16 giga hyperx,gtx 960 4gb al fullra huzva 50-60 fps megvan,az fx 8xxx széria azért elpicsáz minden i5 öt és jópár i7 is cpu banchmark on meg lehet nézni hol álnak,még igy is sokkal játszhatóbb az 50-60 fps el mint a wot.wot ban próba kedvéért mentem pár kört olyan 120 fps volt de mégse volt szebb.61 fokos a proci aida64 100% terhelésnél.
[ Szerkesztve ]
privátra illik válaszolni
-
nyulnyulu
senior tag
válasz yodamester10 #7079 üzenetére
én most kezdtem bele az ágba még a 4 es nél járok,nem rossz
-
nyulnyulu
senior tag
már jo
-
nyulnyulu
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
válasz speedmetal #7301 üzenetére
Nem ugyan annyi tp hanem sokkal több,nekem ez a legnagyobb különbség.
-
nyulnyulu
senior tag
Eladtam ma a monitorom és felkerült ideiglenesen ahd ready 94" LCD tvm,játékon kivül minden működik,de a játék nem,olyan mintha félre lenne csúszva minden,ha rá akarok vmire kattintani,kB 5 centivel jobbra és 2 lejjebb van, vagyis az egér kuzor a semmibe mutat és akkor aktiv a gomb,próbáltam a játékban felbonást utána állitsni,de nem engedi,csak az 1980x1020 van ott,nincs is más lehetőség.a Windowsban és az nvidia központban már mindent próbáltam átállitani,eredménytelenül,van vmi ötletetek mit csináljak? Igy nem tudok játszani,ismerősömet kértem lépjen be és állitsa át,de az sem segitett.
-
nyulnyulu
senior tag
Nem,mert semmi féle beállitást nem tudok jóváhagyni,az már tul lent van a képernyőn,a probláma az hogy a játék full HD ban van de a tv nem tudja csak HD readyt tud,és a kettő különbsége miatt lehet hogy mellé alá kell kattintanom.és nem leheta játékban átállitani,csak a full hdt dobja a felbontásnál
-
nyulnyulu
senior tag
Átirós módszer bevállt köszönöm
-
nyulnyulu
senior tag
A 3000 arany ról,tudunk vmit? Mikor kapjuk? Azt tudom,hogy elméletileg ma.......
-
nyulnyulu
senior tag
Hivatalos fórumon sincs hír a 3000 aranyról?remélem mire haza érek és belépek ott lesz.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz yodamester10 #8337 üzenetére
Hát ezek semmi időpontot nem tudnak betartani?kurva szomorú 😢 vagyok!
-
nyulnyulu
senior tag
MEGJÖTT A GOLD JUHÉÉÉÉÉ
-
nyulnyulu
senior tag
Nálam hosszú mérlegelés után vfm lett a vége,közelebb áll hozzám az a játéksílus,mint az mbt,nem rossz,első körben, 4500 sebzés 1000 körüli spot,470k kredit,bukó körben 1500 sebzéssel is 150k körüli hozam.Nem bántam meg.
-
nyulnyulu
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
Valahol számolja a gép hogy hány győztes csatánál járunk?ha esetleg valaki már tudja?
-
nyulnyulu
senior tag
nem találtam sehol ahol számolná,csak a dossziéban az összesitettet amit fentebb irtak!
-
nyulnyulu
senior tag
vki nem tudja mi ez a sok lekapcsolódás?2 meccs és 2 szer szakadt meg a kapcsolat,még mielőtt bárki a netre gondol,nem az,500/200 netem van és stabil
-
nyulnyulu
senior tag
Tegnap gurultam pár kört a vfm5 el,gold medál,győzelem,4500 körüli damage,kB 2000 spot,prém fiókkal bőven 300 felett hozott,én nem vettem észre hogy kevesebbet hozna.
-
nyulnyulu
senior tag
üdv mindenkinek,én letöltöttem a legujjabb almapálinkát 4x500ml es patch volt és tök jól megy tőle a játék 10 kör 2 bukó és nem laggol!
-
nyulnyulu
senior tag
Már kb tavaly karácsony környékén elment,kiprobálni,ki fogom én is,Andrissal csapatjuk majd......
-
nyulnyulu
senior tag
Nekem reset után:
37millio szabad xp(+apró)
500millió kredit(+apró)
Visszakaptam egy csomó apró prémet,és pluszba a 7 es prém tdt.privátra illik válaszolni
-
nyulnyulu
senior tag
Egeret cseréljetek,utána annyit fogtok "kattingatni" hogy egy életre megutáljátok a kattingatást.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Kean_Sorbo #13158 üzenetére
Sajna amikor egymás ellen nyomtuk,nem egy oldalon voltunk,elkerültük egymást,de jó kör volt ...
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Kean_Sorbo #13164 üzenetére
Ááá,dehogy is,ez az análismajális volt,no de majd ma.....
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Kean_Sorbo #13171 üzenetére
Ne haragudj,de én láttam volna meg,akkor gép kikapcs és már hirdettem is volna meg ezt a gépet is,és átáltam volna a gyerekkel a legozásra vagy kerestem volna vmi társasjátékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest