Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Armored Warfare

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-01 16:49:02

LOGOUT.hu

Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11451) Bigiordas


Bigiordas
tag

Sziasztok. Lett egy ütős gépem és letöltöttem a játékot. Elindítom, alól mire végre betöltene, az utolsó pillanatba befagy az egész és a zene elekezd szaggatni, mint amikor fent akad a lemez. A vírusirtó nem blokkolja, a gép jó, mi lehet a baja? segítséget tapasztalatot előre is köszönöm

(#11452) Bigiordas válasza Bigiordas (#11451) üzenetére


Bigiordas
tag

A loading betöltés végén befagy az egész. :W

(#11453) octopus666


octopus666
tag

Valaki megmagyarázná, hogy miért nem írják jóvá a heti 50 aranyat ??????? Ez már a 3-ik hét , hogy nem kaptam meg. :(((

(#11454) speedmetal válasza Bigiordas (#11451) üzenetére


speedmetal
tag

Szia! Hogy mi számít ütős/jó gépnek, az szubjektív. Esetleg a személyes adatok/cuccok részhez beírhatod. Mindenesetre jó hír, hogy egy AMD Athlon II X2 (Regor, 3,2 GHz) procival, Radeon HD6450 silent 1 GB passzív hűtésű videokártyával, 8 GB DDR3 memóriával, 120 GB-os SSD-vel és Win 7-el megtámogatott gépen (Dell Optiplex 580) is elindul és futtatható a játék, természetesen mindenhol LOW beállítással. Az utóbbi pár nap tapasztalata ;-)

[ Szerkesztve ]

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11455) nemeth989 válasza octopus666 (#11453) üzenetére


nemeth989
senior tag

Hivatalos fórumon kérdezd, nem valószínű, hogy választ kapsz itt a kérdésedre. Nem vagyunk fejlesztők. Nálam eddig megjött mind. Fordulj supporthoz ők utána tudnak nézni.

Bigiordas
Driverek végigzongorázva? Vga, hangkártya, Directx legfrissebb?

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11456) mikron


mikron
tag

Egyszer, azért bázison gyűjtött nyersanyagokat felhasználjuk még valamire ? :N

(#11457) aginor válasza mikron (#11456) üzenetére


aginor
addikt

Persze, beválthatod majd aranyra a következő frissítésnél. ;) :P

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#11458) Dewri


Dewri
aktív tag

Valamit csinálhatnának már a töltési időkkel is. Először várni kell, hogy egyáltalán besorsoljon a játék. Aztán várunk a kezdőképernyőnél egy sort. Aztán még további várakozás bent a pályán indulás előtt. Aztán csata után a garázsba visszatéréskor is töltés van, ez a legidegesítőbb rész, legalább ezt megcsinálhatnák, úgy rémlik lényegében minden ilyen online lövöldében azonnal visszajutunk a garázsba/bázisra/kikötőbe, csak itt nem...

(#11459) speedmetal


speedmetal
tag

Hmm... 802,1 MB frissítés (2386-ról 2456-ra). Erről tudtunk?

[ Szerkesztve ]

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11460) scyllarus válasza speedmetal (#11459) üzenetére


scyllarus
veterán

Hát...ki volt írva.
Bugfixek + a LOW előkészítése a changelog tartalma.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11461) Franky74


Franky74
tag

Megint 1 frissítés, ami a lényeget nem javítja:
- az artyk kijelölés nélkül halálpontosan, belőhetettlen helyen eltalálnak, spawn után 0 töltésidővel, 0 célzásidővel;
- az ellen járművek mozgás közben, nagyon pontosan belőnek, weak ponton;
- az ellen kijelöl épületen, természeti akadályon, szintkülönbségen át, de TE nem tudsz ilyet;
- az ellen megvárja míg kiérsz a sarkon, szikla takarásból - NEM voltál kijelölve - és hirtelen előkerülve pontosan belő, stb.

Mintha most tettek volna rá 1 lapáttal a szopórollerre: ha játék(PvE) közben kevés életerővel vagy, tuti biztos, h a hátadba spawnol 1-2 enemy, a lövéseid lepattannak, v csak "eltünnek" (pedig látod, h jó helyre lőttél) és ha nagynehezen lenyomod őket, spawnol még 3-4.

[ Szerkesztve ]

(#11462) belaazallat válasza Franky74 (#11461) üzenetére


belaazallat
addikt

"Mintha most tettek volna rá 1 lapáttal a szopórollerre: ha játék(PvE) közben kevés életerővel vagy, tuti biztos, h a hátadba spawnol 1-2 enemy, a lövéseid lepattannak, v csak "eltünnek" (pedig látod, h jó helyre lőttél) és ha nagynehezen lenyomod őket, spawnol még 3-4."

Ha eleget játszol ugyan azon a pályán, megtanulható PVE-ben, hol és mikor születnek meg a bot-ok. Ha a hátadban születik meg egy, arról nehogy már a játék tegyen.... :U

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#11463) nemeth989 válasza Franky74 (#11461) üzenetére


nemeth989
senior tag

Én még mindig dedó szintnek érzem a PVE-t, csak azért jó, mert reggel nincs játékos magas tierben pvp-ben. Amúgy semmi kihívás. Ugyanonnan jönnek mindig a tankok, ha nem tudod megjegyezni user error.

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11465) PoczyAW válasza ertewrtewrtw (#11464) üzenetére


PoczyAW
tag

De legalább az autoban miatt nem zárnak ki az eventből (tapasztalatbül mondom), mint a support által kiosztott ban esetében.

(#11466) KaLeun válasza ertewrtewrtw (#11464) üzenetére


KaLeun
senior tag

Ez valami új dolog? Mert néhány adok-kapokért még nem volt semmi, vagy lazán kivett.2-3x full hp-ról egy Armata aztán a negyedikben is találkoztam vele.

Cila

(#11467) _Szasza_ válasza nemeth989 (#11463) üzenetére


_Szasza_
tag

Azért az vicces, amikor egy (vagy egyszerre 2) 8 - as artytól (amik persze a pálya másik felében vannak) folyamatosan kapod a fókuszt.... Tegnap megint így jártam. A meccs elején már rám szállt egy Paladin és végig engem lőtt. Arty safe - ben meg ugye nem lehetsz mindig... Iszonyú idegesítő. Persze a max sebzéseket veri belém, ez alap...

(#11469) Franky74 válasza nemeth989 (#11463) üzenetére


Franky74
tag

Nos, akkor Én szeretek "dedózni"!! :DD
A játékban a kikapcsolódást, szórakozást keresem, NEM pedig azt, h a WoT-ból átigazolt pro gamerek céltáblának használjanak PvP-be! Nekem NEM szórakozás, ha a játék indulása után 15-30 sec-el már kilőttek, és aki kilőtt "osztja" az észt...

(#11470) scyllarus válasza Franky74 (#11469) üzenetére


scyllarus
veterán

És még örülhetsz, ha ellenfél lőtt ki ;]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11471) belaazallat válasza Franky74 (#11469) üzenetére


belaazallat
addikt

Én eddig alig több, mint 1000 meccset játszottam, de annak 96%-a PVE szerintem 4-5 meccs elég, hogy megtanulja az ember, mikor, honnan jön az ellen.

Én is csak szórakozás miatt játszom a játékkal.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#11472) nemeth989 válasza Franky74 (#11469) üzenetére


nemeth989
senior tag

"A játékban a kikapcsolódást, szórakozást keresem" Herótom van ettől. Szerinted, ki az aki azért játszik ezzel mert kötelező és fejéhez tartják a pisztolyt? Szerintem mindenki ezért ül le ide, hogy a szabadidejét valami számára szórakoztató dologgal töltse el. Mondok jobbat van olyan is, aki minimális odafigyeléssel sikerélménye van PVP-ben és nem lövik ki 15-30sec után. Ráadásként a wotból áttért pro gamereket is kilövi.
Olyan is van, aki unja, hogy PVE-ben az AI tankok seggüket mutatják vagy az oldalukat minden 5. másodpercben. Ráadásként mivel ugyanazok a pályák ismétlődnek már tisztában van mindegyik mapon, mikor honnan jön az ellen és már a következő roham előtt úgy helyezkedik, hogy előnyös legyen számára.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11473) DeadMeat válasza nemeth989 (#11472) üzenetére


DeadMeat
veterán

Ne legyel tiszta ideg Pityukém. Mások vagyunk. Valaki a kihívást keresi egy játékban és ez adja neki a sikerélményt, valakinek az ellenkezője az "agyatlan" lövölde. Ez van kedves Istvánka nincs mit tenni.😄

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11474) speedmetal válasza nemeth989 (#11472) üzenetére


speedmetal
tag

Nekem meg attól van "herótom", hogy egyesek meg akarják mondani, hogy hogyan kell ezzel a játékkal játszani. Nem lehetne erről végre leakadni? Egyesek a PVP-t, mások meg a PVE-t kedvelik jobban. Lelkük rajta! De az egyik tábor se akarja már a másikat lenézni/meggyőzni. Hagyjuk egymást békén ezzel! Köszönöm!

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11475) Franky74 válasza nemeth989 (#11472) üzenetére


Franky74
tag

Örülök, h TE ilyen pro játékos vagy, és minden tudsz. Még azt is Nekem mi a jó...

Mindenesetre a részemről lezártnak tekintem ezt a vitát, ne folytassuk.

(#11476) nemeth989 válasza speedmetal (#11474) üzenetére


nemeth989
senior tag

Én elmondjam mit unok, hogy folyamatosan minden update után jön a sírás, hogy a pve így szopó úgy szopó, szoporoller. Mond már meg, nekem 93%-os wr-em van több, mint 1000pve csata után, mi ebben a nehéz. Ugyanazzal találkozok, mint bárki más.
Aztán, ha valaki megmondja, hogy semmi nehézség nincs benne, jön a pve warrior, hogy a pvp-ben mennyi szar, hogy ő fél perc alatt meghal, teli van agyhalotakkal. Bocsánat, hogy pvp-ben vannak gondolkodó emberek és nem mutatják a següket 5msp-ként. Valamint ismerik a tankok gyengepontját és a pve harcosokat legyakják, akik semmit nem tudnak a tankjukról, csak azt hogy tud lőni.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11477) Franky74 válasza nemeth989 (#11476) üzenetére


Franky74
tag

Azt is unom, h akárhány javítás kijön mindíg megmaradnak az alapvető hibák!
És akárhányszor megmeri vki említeni, h maradtak a bugok, jön a statorientált, önjelölt pro-pixel harcos, aki mindenkinek megmondó, beszóló embereset játszik!! Aki más véleményen van, az "dedós".
Egyébként a fórum azért van, h kisírhassuk magunkat(kultúráltan), ill. megbeszéljük a játékkal szemben támadt kérdéseinket! NEM azért, h frusztrált, önjelölt igazságosztó kirohanásait olvassuk...

[ Szerkesztve ]

(#11478) speedmetal válasza nemeth989 (#11476) üzenetére


speedmetal
tag

Köszönöm, hogy elmondtad, hogy mit unsz. Köszönöm, hogy megosztottad, hogy mekkora szuper játékos vagy. De nem mindenki ilyen ügyes. Nekem 3150 PVE csata után csak 88%-os a WR-em, pedig jó játékosnak tartom magam. Ez azonban szubjektív.
Viszont nem szólom le azokat, akik "sírnak", mert magam is tapasztalom, hogy néha nincs mit tenni, lehetsz Te a legjobb játékos, ha a csapatod és a körülmények nem úgy alakulnak, ahogy várnád. Akkor bukod. Én ilyenkor vállat vonok, esetleg mormolok egy rövid népi mondókát, és folytatom tovább, mert tudom, hogy ez belefér, ilyen is van, szerencse forgandó...
De nem mindenki ilyen, és engedtessék meg nekik is, hogy "elsírják" a bánatukat. Ha Neked ez nem tetszik akkor inkább fordulj el, vagy ugorj tovább és hagyd figyelmen kívül.
Köszönöm, hogy megérted és ezentúl kulturált lesz a megnyilvánulásod, vagy semmilyen.

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11479) DeadMeat válasza Franky74 (#11477) üzenetére


DeadMeat
veterán

Hujujj Butt hurt ;] Teljesen mindegy, a pve baszottul nem kihívás, minden hibája ellenére sem. Amikor nem kell a gyenge pontra célozni, hanem megvárni míg befordul neked a tank... Ami nehezebb a pve-ben az a kedves csapattársak kompenzálása, akik szintén a botok szintjén mozognak. De igazából nekem tök mindegy te, vagy akárki más mit és hogyan játssza vagy hogyan élvezetes számára a játék, mint írtam is volt nem vagyunk egyformák. De az miért az ellenfeled problémája, hogy 30 sec alatt kilöveted magad, vagy ez miért is a pvp játékmód hibája? Rengeteg a buta játékos igen ez tény sajnos de csinálni nagyon nem tudsz vele semmit, pont annyi joga van játszani mint nekem. Mégis több élvezetet találok a pvp mód kiszámíthatatlan hülyéiben, mint a botok elleni hent-et.. Te meg ezt fogadd el, ha már azt várod el, hogy mi azt fogadjuk el, hogy a pve neked élvezetes.
písz ;)

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11480) keneseig


keneseig
tag

Az egyetlen közepes tank ágon kívül várható még másik is talán?Esetleg tippek,hogy mik jöhetnek még a jövőben?

(#11481) nemeth989 válasza DeadMeat (#11479) üzenetére


nemeth989
senior tag

Lépjünk túl a témán te is statpadder sátán leszel, aki leírja, hogy a pve nem is könnyű hanem very hard. Meg megmondod ki mivel játszon.

keneseig
Lesz biza. Jön elvileg egy lengyel ág majd. Inkább td, de biztos lesz önálló amx is, elég sok variációjuk van. Centből is lehet még bőven válogatni. Oda jön majd tuti 9-10-es td is. Olaszoknál is vannak jelentkezők.
Ami eddig biztos, Koreai MBT, Lecler, Izraeli Merkava ág. Meg szerintem a friss Török MBT is tuti lesz.
Jah szerintem kapunk majd t3-4 is7et egyszer prem tankként. Mondja készül, vagy ajándéknak, vagy event nyereménynek simán jó lenne. Kicsit elkanyarodtam a ligthokról. 😃

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11482) Rico33


Rico33
aktív tag

A Long Run Event eredményét valahogy lehet ellenőrizni? Konkrétan van egy csillagom már, de azt melyik objective-ra kaphattam :F

(#11483) nemeth989 válasza Rico33 (#11482) üzenetére


nemeth989
senior tag

Nem látok ilyen opciót. Gondold át milyen játékmódot játszottál az elmúlt napokban, ebből tudsz következtetni. Mondjuk nem megoldhatatlan feladatok, egy hétvége alatt mindenfajta megerőltetés nélkül teljesíthető az összes.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11484) weres78


weres78
senior tag

Szerintem semmi gond azzal, ha valaki élvezi a PVE meccseket. Meg tudom érteni. Ha kikapcsolódni akarnék akkor simán vállalható alternatívának tartanám. Sőt, tudom, hogy lehet benne kihívást találni, hiszen lehet menni a sebzésre vagy a meccsek megnyerésére (ami némely csapattal könnyen lehet megfelelő kihívás).
Mondjuk ha valaki sok-sok PVE után kezdi a PVP-t, annak azért nehéz dolga lesz. Elsőnek fogadja el, hogy ez NEM a játék és nem is a játékosok hibája. Neki kell tanulnia...
Személy szerint hátul maradék eleinte mondjuk egy TD-vel, esetleg második vonalas MBT-vel lövöldöznék a többi MBT mögül. Előre engednék tapasztaltabbakat (vagy a hülyéket) és figyelném a térképet. Próbálnék elsősorban életben maradni másodsorban sebezni amennyit tudok. Fontos ugye, hogy egy esetleges lövés lehetősége miatt ne kapj be egy vagy több másikat, és főleg hogy ne nyúvadj ki az első percben.
Egyébként a PVP nagyja ugyanúgy kitanulható pár csata alatt az adott térképen, mint a PVE. Nagyjából ugyanoda tudsz menni ugyanolyan harckocsikkal. A különbség a nagyjából (PVP) és az állandóan (PVE) között van, ami lényeges különbség.

[ Szerkesztve ]

(#11485) KaLeun


KaLeun
senior tag

Azért az ilyen elit szöveg mögött azt látom, hogy kizárólag a legjobb MBT-vel (elvétve látni XM1A3-at) szakaszban megy a nagy mellény. Valahogy nem igazán láttam még ebben a játékban eredményes magányos hősöket átlagos vagy az alatti tankban. RSOP Armata szakaszban könnyen lehet ugatni az élményről.

Cila

(#11486) PoczyAW válasza KaLeun (#11485) üzenetére


PoczyAW
tag

Hogy nem látsz ilyeneket, részben szerintem visszavezethető arra, hogy előre elkönyveled, ilyen nincs. Én pl. szoktam ilyeneket látni, igaz nem gyakran, de ha gyakori lenne, nem is lenne úgymond "elit".

Pl. kíváncsi lennék az általad említettekből mi igaz erre a srácra:

S1lentNinj4

Kezdő, a Chieftain a legnagyobb tankja, nincs is más 5-öse, (láthatod a garázst), a Chieftain 14%-ra van csak kifejlesztve, a parancsnok és a legénység is csak 2-es szintű, egyedül játszik PvP-ben. És ezzel az erősen kezdő cuccal mégis összelövöldöz vagy 7600 sebzést, meg 4 killt, mindezt Tier 6-ban.

Sok esetben igazad van a szakaszokkal kapcsolatban, de azért nem általánosítanék. Mondjuk az egészet nem is értem, játszunk vagy 150-200-an magyarok összesen ezzel a játékkal, de valakik azért mindig ölik egymást :(

Véleményem szerint ez csak egy játék, mindenki játszon azzal a móddal ami szórakoztatja és ennyi. Ettől nem lesz senki se több, se kevesebb, és attól mert ebben a játékban esetleg pro vagy, nem lesz se a fizetésed több, se a kenyér olcsóbb a boltban.

(#11487) DeadMeat válasza KaLeun (#11485) üzenetére


DeadMeat
veterán

Miért kellene szar tankokkal egyedül játszanom? Platoon nem csak az rsop-nak nyitott mindenki más számára az. Ha te nem akarsz platoonban játszani az a te egyéni problémád. Rsop komplexusod van vagy mi a f*sz? Fáj neked , hogy jobbak nálad? Vagy mi a baj mesélj még róla..

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11488) PoczyAW


PoczyAW
tag

Sziasztok!

A következő hétvégéig offline leszek, csak azért jelzem, hogy ne értse félre senki ha nem válaszolok emailre vagy kommentre.

Mindenkinek sok sikert és jó szórakozást!

Üdv:
Poczy

(#11489) KaLeun válasza DeadMeat (#11487) üzenetére


KaLeun
senior tag

Nem. Csak az fura, hogy hogyan egyengetitek itt az egység játékost amikor szinte kizárólag az előbb vázolt felállásban mentek. Aztán megmagyarázzátok a Józsikának, hogy tanuljon meg játszani. Álszent dolog.

Pont az RSOP az akiket még a többi jó klán is azzal vádol, hogy használják többek közt az ESP hacket. Amúgy nem hinném, hogy szégyenkeztem kellene, a mai 7 csatámban t10-ben végig top 2. sebző voltam egyszer 3 egy t9 lighttal.

Cila

(#11490) belaazallat


belaazallat
addikt

Szakasz nélkül is lehet menni jó kört.

De mindenkinek lehet szerencséje is(szerk igaz nem pvp):

[ Szerkesztve ]

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#11491) DeadMeat válasza KaLeun (#11489) üzenetére


DeadMeat
veterán

No hát nyomon követed ki, hogyan jatszik mikor és kivel na meg persze mivel... Aha értem. De még ha igazad is volna ha szakaszban játszol nem kell teljesítened vagy mi? Vagy az már insta win meg top dmg?
A fröcsögésed meg szóra sem méltatom.. Bizonyítsd vagy maradj csendben mert csak egy hülye leszel a sok csalózóbol.. De segítek a mycom és az oe is több esetben vizsgálta mind.. Mind játszik továbbra is. Ez talán segít..
Messziről jött ember azt mondd amit akar... A mai 30 meccsemből 29 platina lett és 30 győzelem.. Ja várj még nem is jatszottam ma...

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11492) weres78 válasza KaLeun (#11485) üzenetére


weres78
senior tag

Nézz videókat! A saját játékodat nézve nem is fogsz jó játékot látni.

(#11493) KaLeun válasza DeadMeat (#11491) üzenetére


KaLeun
senior tag

Játszhat valaki agresszívan, de hogy full t10ben szinte kizárólag legjobb klánok legjobb játékosai közt is pont mindig megtalálni azt a pontot ahová nem megy senki és a többiek onnan fedezik ahol szintén nincs senki. Ezen a szinten már számítanak az ilyen rushokra, és fedezve vannak a gyenge pontok. Másoknak néha-néha bejön egy ilyen, de többnyire csúnyán elvéreznek. Ők meg lazán bevonatoznak azon az egy méteren ahol pont nincs spot, csak úgy spontán mindig megtalálják.

Konkrétan láttam példát RO/ESD hackre. Eddig még csak a bugok kihasználásával (exploit, ha valaki ekkor májer akkor az is piti dolog) lettek elcsípve, de remélem előbb vagy utóbb elbuknak az ESD hackkel is az ilyen patkányok. Nem tetszik valami akkor kérd el a többiektől legalább az ESD hacket.

Cila

(#11494) Synaptic


Synaptic
senior tag

Tegnap egy videós kollégátok live stream ben valami olyasmit mondott hogy mi is megkaptuk az rsop -tol a hack-et.

Ryzen-7-3800x/Asrock x570SteelLegend/Asrock-PhantomGaming-6800Xt

(#11495) DeadMeat válasza KaLeun (#11493) üzenetére


DeadMeat
veterán

Nekem csak a fröcsögésed nem tetszik.. Bizonyítékod nincs, nem is lesz soha, mert nincs miről. De a mantrádat tolod, kis szemellenzős barátocskám.
Sok sikert a továbbiakban..

Synaptic: Ja ja kaptunk hogyne. A pakk tartalmaz továbbiakban 20k goldot 1000000 free xp-t meg gold ammot az összes tankhoz korlátlan mennyiségben.

[ Szerkesztve ]

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11496) speedmetal válasza KaLeun (#11493) üzenetére


speedmetal
tag

Nézd, szerintem ennek nincs értelme! Nem bírom DeadMeat bunkó stílusát, de most neki van igaza: nincs bizonyítékod, így ha igazad van, ha nem, csak feleslegesen koptatod a billentyűzetet. Kérlek, ne adj okot az újabb beszólására, az újabb beszólásoddal. Fogadjátok el, hogy vannak olyanok, akik jobbak a másiknál és vannak gyengébbek. Akik meg csak csalással tudnak játszani, azokat tudom sajnálni!

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11497) vernux


vernux
tag

Megint kezdődik a csalásos téma. :W :W :W :W :W :W :W :W :W

(#11498) aginor válasza vernux (#11497) üzenetére


aginor
addikt

Azért mondjuk vannak fura dolgok a játékban, maradjunk annyiban.. :F

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#11499) scyllarus válasza aginor (#11498) üzenetére


scyllarus
veterán

Fura dolgok mindegyik játékban vannak. Bug <> csalás.
Ha esetleg valakik rájönnek, hogy egyes bugokat hogy használhatnak ki, az nyilván etikátlan, de azért nem jelenteném ki kategórikusan, hogy minden jó játékos csaló.

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11500) DeadMeat válasza vernux (#11497) üzenetére


DeadMeat
veterán

Ez nem kifestőkönyv nyomi.. Menjél wotolni vagy csékelni inkább itt értelmes diszkurzus folyik, nem kisgyereknek való :D

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Armored Warfare
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.