Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Armored Warfare

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-01 16:49:02

LOGOUT.hu

Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11751) DeadMeat válasza SoulReaver (#11748) üzenetére


DeadMeat
veterán

Micsodi? Nem kell fizetned, hogy jatsz, sem azert hogy nyerj.A premium tankok sem erősebbek mint a normal tech tree-n lévők, nincs pénzért vehető ammo amitol nagyobb lesz az atutesed és a sebzesed. A premium csak a pénz csinalasban és a grindban segít. De abban sokat.
Btw swingfire-n gyorsan lepj túl, a fox-tol lesz csak igazi móka az az ág. Főleg ha megtanulod iranyitani :D

[ Szerkesztve ]

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11752) SoulReaver válasza DeadMeat (#11751) üzenetére


SoulReaver
veterán

Igyekszem túllépni rajta, felhasználok minden boostot meg szarságokat, de lassan halad.. Amúgy jókat lehet vele menni.

(#11753) nemeth989 válasza SoulReaver (#11752) üzenetére


nemeth989
senior tag

Szerintem annyira nem gáz, használd ki a jó látótávot, és szigorúan a támogató szerepet. Akkor nagyon frankó supportot tudsz vele nyújtani, mert a rakétája azért üt mindent tierjében.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11754) SoulReaver válasza nemeth989 (#11753) üzenetére


SoulReaver
veterán

Úgy próbálok vele. közelharc abszolút nem nyerő vele :) Csak az a szar vele, hogy ha nem látsz rá sniper módban, akkor elmennek a rakéták.

(#11755) DeadMeat válasza SoulReaver (#11754) üzenetére


DeadMeat
veterán

Hazudik, nagyon ratyi a swingire :D A rakétákkal meg minden másnál így lesz, amiek lesz rakétája. Fizikálisan rá kell láss a célra. Ha ez megvan külső nézetből sem mennek szanaszét a raksik. Lövés után ha talált, ha nem menj odébb valamerre, mert hiába nem vagy spoton a csíkod miatt kapod majd az ívet a tapasztaltabbaktól.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11756) nemeth989 válasza SoulReaver (#11754) üzenetére


nemeth989
senior tag

Próbáld mindig a lehető legmagasabb pozíciót elfoglalni, ami még biztonságos és rálátásod van az enemyre. Amit Deadmeat mondott fogad meg, mindig mozogj rakétázás után. Egy tipp, ha később táras cuccal mész. Mikor lősz velük vagy téged lőnek, nem lesznek felszpotolva, viszont fizikálisan látszódni fognak a tankok, ha látótávon belül vannak. Lőd a géppuskás torkolattüzeket is.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11757) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Köszönöm szépen a tanácsokat! :) Remélem mihamarabb túl leszek rajta, mert nem egy teljes értékű light tank. Lassú, nincs közelharci képessége és bénán néz ki :D

(#11758) DeadMeat válasza SoulReaver (#11757) üzenetére


DeadMeat
veterán

Mert nem is light tank. Scout, amikkel egyáltalán nem ajánlatos közelharcba keveredni, főleg nem a swingfire-vel. Jatsz latotavra, fox-tol felfele belemehetsz majd neccesebb helyzetekbe, ha látod, hogy low hp az enemy és/vagy van ki lefoglalja szemből. Elég gyorsak lesznek majd hogy el is menekülj. De inkább a spot fenntartása, nem pedig dmg okozasra vannak.Szóval latotav, ha szorul a hurok tipli..a spotter akkor hasznos, ha él.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11759) #20655360


#20655360
törölt tag

Sziasztok! A playebase alakulgat? Mennyit változott az utóbbi 2-3 hónap alatt?
Még mindig nehéz pvp-be kerülni? Danke!

(#11760) nemeth989 válasza #20655360 (#11759) üzenetére


nemeth989
senior tag

Ha a bázisra gondolsz semmit. Több, mint 20k elkölthető cuccom van. Pvp-be eddig se volt nehéz bekerülni.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11761) DeadMeat válasza nemeth989 (#11760) üzenetére


DeadMeat
veterán

Nab.. Nem a bazisra, hanem a játékos bázisra gondolt.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11762) nemeth989 válasza DeadMeat (#11761) üzenetére


nemeth989
senior tag

Jahhhhhh, az se változott semmi különbséget nem látok, más FtP játékhoz képest, mindenhol vannak retardok itt is. Erre sajnos fel kell készülni :D.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11763) scyllarus válasza nemeth989 (#11762) üzenetére


scyllarus
veterán

Én már a több retardnak is örülnék. (Nem százalékosan, abszolút értékben). Egyszerűen kevés a játékos, ügyes és béna összesen. Tegnap neki akartam látni a Pumás küldinek, több mint egy perc eltelt, és nem tudott berakni a csatába.
T1-be.
Szombat este.
Én már retardoknak is örültem volna, úgysem kell nyerni, de azokból sem volt elég :(

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11764) nemeth989 válasza scyllarus (#11763) üzenetére


nemeth989
senior tag

Teszt szerveren megy a LoW, biztos lehetsz benne, egy rakat pvp játékost elvesz a teszt szeró. Főleg szerintem az értelmesebbét :).

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11765) _Szasza_


_Szasza_
tag

IS7 :)

https://www.youtube.com/watch?v=i6jEubNPwqk

(#11766) Dewri válasza DeadMeat (#11743) üzenetére


Dewri
aktív tag

Most hogy az event miatt bemegyek PvP-be (természetesen csak kilövetni magam), néha nézelődök kicsit mielőtt kilépek. Tier4, bal alsó sarokban 4en ülnek a bozótosban, miközben a csata a jobb felső sarokban és középen zajlik (természetesen a megfelelő sziklacsoport mögött kempelős tilitolival, mert ez egy tankos játék lényege...). A csapat fogy, ezek csak ülnek a bozótban. Vélhetően azon "gondolkodnak" miért is játszanak egy ilyen játékkal... Tier1 csatában odarohanok az ellenfél csapatának közepébe (akik már elfoglalták az aktuális kempelős sziklakupacot a tilitolihoz...), kiosztok 680 sebzést mielőtt kilőnek. Ezzel a végén középtávon végzek, alattam 8 ember, akik 400 alatt sebeztek, ebből 3 semmit. Ők meg azon "gondolkodtak", melyik a bal egér gomb... Mindkét kör bukta, ahogy tegnap mind a 4 event kör bukta volt, nyilván mert annyi az ész, hogy nem fér el a mapon... Szóval ja, sok a "gondolkodó", öröm nézni ahogy játszanak...

(#11767) Franky74 válasza Dewri (#11766) üzenetére


Franky74
tag

Hali!

Hasonlók a tapasztalataim... Lehet, h az ilyenek belépnek a csatába, és elmennek budira. A lényeg, h ott voltak a csatában, letudták, az event 1/4 részét...
Én ha játszok PvP-t az event miatt, azért megpróbálom odatenni magam...

ui.: a teszt szerveren sem voltak jobb tapasztalataim, néhány napja este senki sem volt fenn, persze elérhető küldetés sem volt nyitva...

[ Szerkesztve ]

(#11768) zozyk válasza Dewri (#11766) üzenetére


zozyk
addikt

Tegnap este letöltöttem megint a WoT-ot,kíváncsi voltan hogy változott e valami.

Első kör,T10 BC,4 lövésem volt,és a 3.ik voltam sebzésben,mindez top tierben...

(#11769) PoczyAW


PoczyAW
tag

Sziasztok!

Örömmel jelentem be, hogy sikerült a My.com-al megegyezésre jutni, így megrendezhetem az első olyan eventet, ami csak Nektek, magyar játékosoknak szól! Az event semmilyen más nyelven nem kerül meghirdetésre, ezért a neve is: Játssz PVP-t Magyarország!

A szabályok egyszerűek:
-játssz 5 PVP csatát Tier 5-ben vagy Tier 6-ban 2016.09.17-én szombaton és/vagy 2016.09.18-án vasárnap, 16.00 és 20.00 óra között (csata kezdési ideje számít), a csata megnyerése nem feltétel, de ha valaki AFK vagy öngyilkos módon játszik az később kivizsgálásra kerül és kizárást von maga után
-készíts egy screenshotot a csapatlistáról az eredményben (Teams fül alatt, a harmadik fül az eredményeknél) minden csatánál és küldd el a poczy.yt@gmail.com címre (kérlek az összes csatáról egy emailben küldd a képeket)
-és ennyi is.

A nyeremények:
- ha egy napot veszel részt (5 csata ugyanazon a délutánon): 1 nap (2x12 óra) Platinum Fame & Fortune Boost, ami 50% pluszot biztosít a kredithozamra, tapasztalatra, legénységi tapasztalatra, parancsnoki tapasztalatra és Dealer Prerequisite Progress-re
-ha két napon veszel részt (5-5 csata mindkét délutánon): 2 nap (4x12 óra) Gold Fame & Fortune Boost, ami 30% pluszot biztosít a kredithozamra, tapasztalatra, legénységi tapasztalatra, parancsnoki tapasztalatra és Dealer Prerequisite Progress-re
-a nyeremények a My.com által kerülnek jóváírásra a résztvevők accountján az általam megküldött lista alapján.

Remélem minél többen részt vesztek az eseményen, hiszen most megmutathatjuk mekkora és milyen aktív a magyar közösség! Ha elegendő aktivitást mutatunk, biztos, hogy lesz még event nekünk, esetleg komolyabb nyereményekkel is! A követelmények szerintem nem magasak és nem időt rablóak, mutassuk meg mennyien vagyunk!

Üdv:
Poczy

[ Szerkesztve ]

(#11770) PoczyAW


PoczyAW
tag

Elnézést, felcseréltem a Goldot és a Platinumot, természetesen egy napi részvételért jár 1 nap Gold (30% mindenre) és a két napi részvételért 2 nap platina (50% mindenre).

(#11771) DeadMeat válasza PoczyAW (#11769) üzenetére


DeadMeat
veterán

Na ennek nagyon örülök, hogy sikerült végre a két szerencsétlen f*sz miatt esett csorbát kikoszorulnod velük. Elindulunk akkor valamerre végre

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11772) PoczyAW válasza DeadMeat (#11771) üzenetére


PoczyAW
tag

Közben megjelent az Armored Warfare hivatalos Facebook-oldalán, csak magyarul (én fordítottam nekik, lehetett volna trollkodni :)) ). Akinek kételyei vannak, ott leellenőrizheti. Később majd megpróbálok nagyobbat szakítani, de ezért a kevésért is kellett rohangálni elsőre elég sokat. Viszont most elég jófejek, remélem lesz folytatás. Remélem sokan részt vesznek, hogy a My.com is lássa, megéri adni valamit.

(#11773) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Lecter papa live Armored Warfare :)

(#11774) zozyk válasza PoczyAW (#11772) üzenetére


zozyk
addikt

Tudom,hogy a nevem a ködbe vész,de ha +1 név kell,szóljatok. :)

[ Szerkesztve ]

(#11775) PoczyAW válasza zozyk (#11774) üzenetére


PoczyAW
tag

Kellenek a screenek is a névhez, ha van kedved/idegrendszered 5-10 csatához a hétvégén akkor mindenképpen segítség lenne a comm-nak. Különben meg miért veszne ködbe? Még a Youtube-on is meg vagy örökítve többször is :)

(#11776) villamos válasza PoczyAW (#11769) üzenetére


villamos
őstag

Hm...
Már arra sem igazán emlékszem, hogy hanyas tier-nél tartottam, amikor abbahagytam ezt a csodát... :DDD
Az a gond, hogy a vége felé már szinte csak BMP-vel, meg XM800 mentem PVE -ben

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#11777) PoczyAW válasza villamos (#11776) üzenetére


PoczyAW
tag

Nézz be a garázsba, hátha találsz egy Tier 5-öst :)

Közben felkerült egy Zhalo-S replay is, a játékos többet sebzett mint a csapat másik 14 tagja összesen :)

F1reGhosT Zhalo

(#11778) scyllarus válasza PoczyAW (#11769) üzenetére


scyllarus
veterán

Na, ezen mindenképpen részt veszek. Nem a nyeremény miatt, hanem hogy lássák a my.comnál, hogy vannak magyar játékosok. Amekkora nyüzsgés van a szerveren, minden játékos számít :D
Most már csak az kell, hogy legyünk annyian, hogy be tudjon rakni csatába...
Akinek van ennyi fölös szabadideje, szerintem áldozza rá azt a napi 1 órát.

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11779) speedmetal válasza PoczyAW (#11769) üzenetére


speedmetal
tag

Szia Poczy!
Köszönjük a közbenjárásod, rajtam biztos nem fog múlni a siker, terjesztem is a klánomban, de nem kánonban ;-)

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11780) Tesztó válasza Franky74 (#11767) üzenetére


Tesztó
csendes tag

Biztos hogy jó tesztszerveren voltál? Csütörtök óta minden este fent vagyunk, s 16 órától hajnalig lehet tolni folyamatosan, minimális várakozással a LoW-t...

(#11781) nemeth989 válasza Tesztó (#11780) üzenetére


nemeth989
senior tag

Kezdetek óta játszom a LoW-ot és azért azt nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan tolják. Rengeteg csapat van, sok magyarral is találkozni. Nem csak a premium tank miatt, de akik jórészt pvp-t tolnak, nagy részük szerintem kiéhezve várták a LoW-ot közöttük én is.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11782) aginor válasza Tesztó (#11780) üzenetére


aginor
addikt

Ez ebben a formában nem igaz. :U T9-10-ben még csak egyszer sikerült csatába jutnom (azt is 7perc várakozás után), többi szint viszont valóban rendben van ebben a tekintetben (bár eddig csak 3, 4, 6 és 7. szinten voltam), a játékélmény már más tészta.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#11783) nemeth989 válasza aginor (#11782) üzenetére


nemeth989
senior tag

LoW-nak csak csapatban van értelme, én is mentem már soloban, de csak idegbajt kap az ember. Sok a szobanövény akiknek fogalmuk nincs milyen rendezvényen vannak. Legalább 3-man kell hogy összefogjatok, hogy egyáltalán magasabb win streak esélyét megadjátok magatoknak, de akkor is viszonylagos jó playernek kell lenni, mondjuk ha egy 5fős csopival kerültök össze, úgyis vége a menetnek, ha értelmesek. Kisebb szinten már, ha van jó társad akkor van esély, hogy 2-en is tudtok alkotni. Tegnap a daily win streaket egy 2 fős csapatban vittük el a 16-kor kezdődő 4-es tierben. Azt hozzá kell tenni, MM megáldott minket, mert az ellenséges csapatok nem voltak a toppon.
Mondjuk az is igaz a 9-10-et én is próbáltam soloban, nekem is ez a 7+perces várakozások voltak, a többiben nem volt gáz, csak a ezekben a magas tierekben, mondjuk ha már 2-en toltuk akkor nem volt gond, gyorsan bedobott.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11784) aginor válasza nemeth989 (#11783) üzenetére


aginor
addikt

Akkor kéne kerítenem csapatot. :K Amúgy pont így gondoltam én is, hogy ez a mód nem a magányos farkasoknak faló, mert ilyen kis létszámnál, ha csak egy játékos nem tesz a dolgát, akkor drasztikusan megnő a bukta esélye, és akkor egyéb tényezőket még nem is vettünk figyelembe.
Rakétázásról mi a véleményed? Engem eléggé bosszant egyelőre, pláne, hogy nekem nem is megy úgy, ahogy kéne. :O Egyetlen pozitív élményem a VBL, mert azzal azért sikerülget valamicskét csinálnom.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#11785) nemeth989 válasza aginor (#11784) üzenetére


nemeth989
senior tag

Rakétázásról, röviden b.....k meg. Semmi értelme így a LoW-nak sem, bejössz pl. egy 6-osba BMP3-makkal és szétrakétázól mindenkit. Konkrétan a kisebb szintek, de még a 7-es is arról szól, melyik csapatnak van jobb rakétás fókusza. BMP/BMD csapatok nyernek, mert nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy beléd rakétázik egyet repült a fél hp-d, majd a géppuskájával kivégez, ha még egyszer nem tölt be a rakétája. 9-10ben már annyira nem jellemző, de jelen van a rakétázás is pl. chali ellen, ott ugye van nagyrészt APS rendszer, de az is csak 1 rakétát semlegesít, utána újratölt, inkább közelharcban szokták használni a rakétákat.
Több megoldás is lehetne szeritnem, rakéta töltés idő drasztikus növelése. Kisebb szinteken ugyanúgy, mint a 9-10-ben meghatározott számú tanktípus lehet, 2 heavy, 2afv, 1td stb.
Ráadásként nem is beszéltünk arról, ha kijön publicra mi lesz? Jóslatom szerint drasztikusan megnő majd a rakétás tankok száma. Rendes spotterek nélkül nagyon nehéz dolga lesz a csapatnak a várakozó bmp/bmd/terminátor bagázsra. Az biztos ami most van, az gáz, szerintem.

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11786) Franky74 válasza aginor (#11784) üzenetére


Franky74
tag

Keressük egymást!

Nicknevem a PTS-en: Dexter.
Amúgy az AW-ban: Franky74

(#11787) aginor válasza nemeth989 (#11785) üzenetére


aginor
addikt

No igen, pont ezt látom én is. Nincs is nagyon mbt vagy light a pts-en. Már a BDM-1-is képes 1000 körülit sebezni egy sortűzzel, ami azon a szinten elég OP. Ha ez így került ki az éles szerverre, akkor abból katasztrófa lesz a játékos állományra nézve (is).
Lehetne még a sebzést is visszább venni, aps rendszerek újratöltését csökkenteni, vagy tudjanak egyszerre több célpontot leküzdeni, de igen, a töltési idő drasztikus emelése is jó megoldás lehet, de kérdés, hogy a többrakétás rendszerek nem szereznének-e ezzel túl nagy előnyt (terminator, vbl, breadly, stb.).

Franky74: aginor613 vagyok a játékban, mindkét szerveren.

[ Szerkesztve ]

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#11788) Franky74 válasza Tesztó (#11780) üzenetére


Franky74
tag

Íme! Nem beszélek félre, tűzszünet van a LoW-on!!

(#11789) aginor válasza Franky74 (#11788) üzenetére


aginor
addikt

Hétvégén is ez volt, szerintem ez tervezett.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#11790) nemeth989 válasza Franky74 (#11788) üzenetére


nemeth989
senior tag

Eddig is a LoW délután 16.00-tól lehetett játszani. Gondolom azért mert akkor van fent a legtöbb játékos, munkaidő/suli vége stb.. Ugyanazok a szintek 2 órás etapokban váltják egymást, 1 órás átfedésben. Valamikor hajnalban van vége, az amerikaiakra való tekintettel.

(#11787) aginor
Mert nincs értelme kisebb szinten az mbt-nek, nincs látótávja és a páncélja se annyira hatékony, mint magasabb szinten, afv-k meg mivel ilyen kis csapatok vannak megeszik az mbt-ket. Ha nagyobb csapatok lennének, talán több értelme lenne, de akkor is baromi nehéz lenne az életük. Mondjuk ez is csak időleges, nemsokára úgyis lenerfelik az összes táras rendszert, egytől egyig. minden tanknál csökkentik szerintem legalább felére a tárban lévő ammo számát.

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11791) Franky74 válasza nemeth989 (#11785) üzenetére


Franky74
tag

IGEN!! Most lejöttem kicsit megnyugodni a PTS-ről...
Két forduló után, ahol sz*rrá rakétáztak, esélyem sem volt visszavágni!
Ha ilyen lesz a játék, és nem változtatnak vmit, aszt hiszem gyorsan uninstall lesz... :(((
:W

(#11792) PadaVaJ válasza Franky74 (#11791) üzenetére


PadaVaJ
tag

Holnap majd kiderül.
Hát ha állítanak rajta valamit...

[ Szerkesztve ]

A parti végén a gyalog és a király is ugyanabba a dobozba kerül.

(#11794) nemeth989 válasza Franky74 (#11791) üzenetére


nemeth989
senior tag

Igen jelenleg ez van. Nem lehet csak úgy bokorban állva lövöldözni. Hiszen mindenki nagy látótávú tankokkal megy. Ha sokat akarsz nyerni és zsinórban akkor legfőképpen csapat kell, meg mindig olyan pozíciót kell felvenni és ígyekezni kell úgy mozogni, hogy fedezékbe tudj menni. Ha ezt nem teszed rövid életű leszel. A t9-10 egyébbként szerintem kifejezetten élvezetes. 10-Ben be is húztuk a dailyt, 8-as win streakkel.

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11795) keneseig


keneseig
tag

Mi ez a 27 GB frissítés??

(#11796) gubabela válasza keneseig (#11795) üzenetére


gubabela
senior tag

Jön a 0.17 patch. Azt nem tudom, hogy miért tölti a teljes hd-t. (nekem is 27-et szed)

[ Szerkesztve ]

(#11797) scyllarus válasza gubabela (#11796) üzenetére


scyllarus
veterán

Changelog van valahol? Tegnap kicsit kerestem, de nem bukkantam rá :(

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11798) Tesztó válasza scyllarus (#11797) üzenetére


Tesztó
csendes tag

https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?84322-Preliminary-0-17-Patchnotes

(#11799) scyllarus válasza Tesztó (#11798) üzenetére


scyllarus
veterán

Köszi, most már kint van, én is megtaláltam az eéőbb.
Nekem csak 3,72 GB a frissítés :F

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11800) PoczyAW


PoczyAW
tag

A hétvégére szervezett eventről készítettem egy rövid összefoglalót:

Játssz PVP-t Magyarország!

És mivel sok embert megszívattak egy laza 27,77 GB-os letöltéssel, így sajnos most van idő játék helyett mást csinálni, pl. videót nézni. Megjelent egy újabb Zhalos-S replay a csatornán (most egy darabig Zhalo csak akkor lesz ha igazán nagyon különleges a csata):

vasmacsó - Zhalo-S

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Armored Warfare
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.