Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoczyAW
tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Hogy nem látsz ilyeneket, részben szerintem visszavezethető arra, hogy előre elkönyveled, ilyen nincs. Én pl. szoktam ilyeneket látni, igaz nem gyakran, de ha gyakori lenne, nem is lenne úgymond "elit".
Pl. kíváncsi lennék az általad említettekből mi igaz erre a srácra:
Kezdő, a Chieftain a legnagyobb tankja, nincs is más 5-öse, (láthatod a garázst), a Chieftain 14%-ra van csak kifejlesztve, a parancsnok és a legénység is csak 2-es szintű, egyedül játszik PvP-ben. És ezzel az erősen kezdő cuccal mégis összelövöldöz vagy 7600 sebzést, meg 4 killt, mindezt Tier 6-ban.
Sok esetben igazad van a szakaszokkal kapcsolatban, de azért nem általánosítanék. Mondjuk az egészet nem is értem, játszunk vagy 150-200-an magyarok összesen ezzel a játékkal, de valakik azért mindig ölik egymást

Véleményem szerint ez csak egy játék, mindenki játszon azzal a móddal ami szórakoztatja és ennyi. Ettől nem lesz senki se több, se kevesebb, és attól mert ebben a játékban esetleg pro vagy, nem lesz se a fizetésed több, se a kenyér olcsóbb a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ubuntu Linux
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- EA Sports WRC '23
- HBO Max
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest