Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Armored Warfare

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-01 16:49:02

LOGOUT.hu

Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11251) PoczyAW válasza Franky74 (#11250) üzenetére


PoczyAW
tag

Pszt! Ne írj ilyet nyilvánosan, hogy drága, komoly munka volt elmagyarázni a feleségemnek, hogy ez nagyon megéri és a többi se olcsóbb.... Amúgy fülessel együtt volt ennyi, akcióban, szóval megérte már csak a füles miatt is, mert a 7.1 nagyon durván szól benne, csak a feleségem nem így látta mikor ártatlanul rákérdezett mennyi volt...

(#11252) KaLeun válasza zozyk (#11219) üzenetére


KaLeun
senior tag

Amire a kommentekben, valahogy úgy fogalmazott meg, hogy a my.com-ot nem zavarja, azt én belterjességnek hívom így magamban.

Elkezdtem ismét játszani, t7-ben a Leo2-öt, ha az ott marad valahol akkor a T-80-at tolom. Teljesen általános, hogy ha a haverok rossz oldalra kerülnek akkor a profi félék gyakorlatilag AFK-nak (pl. RSOP, 4-5k sebzések, aztán saját szakasz a másik oldalon, ímmel-ámmal lövöldözget és 400 sebzés), vagy direkt akadályozzák a csapatot, leláncolnak vagy ki is lőnek a francba. Ha valaki szóvá teszi akkor olyan szöveg jön, hogy "enjoy your ban", most éppen a második chatbanom töltöm. Aztán ebben a my.com-os eventben látom, hogy együtt szakaszozik a my.comos fazonnal. Azon már fenn se akadtam, hogy my.com-os Chally 1 elment valami lehetetlen helyre, meghalt 0 sebzéssel és egy ilyen sztár gyűjtötte be a killt. Amíg streamek hoznak még pár tejelő balekot, addig cserébe félrenéznek.

Cila

(#11253) PoczyAW válasza villamos (#11246) üzenetére


PoczyAW
tag

Lehet, hogy megvan a probléma a hangerőnél :D A mikrofonnak van egy saját vezérlőprogramja (Razer Synapse) és most vettem észre hosszas próbálkozás után, hogy a Synapse miután csatlakoztattam a mikrofont automatikusan levette a Windows Sounds-ban a mikrofon hangerejét 25%-ra.... Persze a Synapse-on belül hiába volt 100 %-on, ha utána a Windows levette a negyedére... Mielőtt a Synapse elindult ellenőriztem 100%, aztán Synapse-on belül is ott is. Már egy ideje próbálkoztam mikor csak visszanéztem a Windows Soundsba és lám 25%. Csináltam egy rövid próbadumát, visszahallgattam a szokott hangerőn és majdnem elhajítottam a fülest olyan hangos volt hirtelen :))

A torzulás meg abból jöhetett, hogy mivel írtátok, hogy halk, a videószerkesztőben ráhúztam az erősítést, valószínűleg az lett sok neki. A következő vidiben amiben már az új hangbeállításokkal brekegek majd bemondom, hogy kérnék visszajelzést róla, azután nagyon örülnék az újabb Feedbacknek.

Köszönöm mégegyszer, hogy szóltatok, remélem hamarosan megoldódik, mert elég gáz, ha annyira szar a minősége, én meg észre se vettem :(((

(#11254) octopus666


octopus666
tag

Eddig is sokat kellett várni PVP a csatába kerüléshez,elegem lett belőle ismét PVE toljuk :D el is felejtettem mennyire élvezetes a sok botot lőni. :DDD :DDD Amíg nem változik a helyzet sajna marad a pve. :U

(#11255) wall2


wall2
tag

Simán megoldható, hogy ne kelljen sokat várni egy csatára csak be kell vezetni a + 3 tier limit. :DDD :DDD :DDD

(#11256) scyllarus


scyllarus
veterán

Na, most mentem egy kör pvp-t, nyertünk, de csata után megint levágott a szerverről és nem is enged vissza..

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11257) Met válasza scyllarus (#11256) üzenetére


Met
nagyúr

Nekem ma pve közben dobott fekete képernyőt, gyors gép restart, játék indít, a csata utáni animációt még láttam aztán megint fekete képernyő, de most tudtam alt+tab-olni, a bugreport-ot el tudtam küldeni.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#11258) PoczyAW válasza scyllarus (#11256) üzenetére


PoczyAW
tag

Legalább látszik a fejlődés, egyre jobb lesz minden hotfix után :) Még a jövő héten is nyomnak hármat, akkor már majd senkit fel sem enged, így nem lesz egyetlen bug sem :)

(#11259) nemeth989 válasza scyllarus (#11256) üzenetére


nemeth989
senior tag

Érthetetlen számomra, teljesen változatos időpontokban játszom. De már jóideje nem dobott ki a játék. Le is kopogom. Nem tudom nálatok miért van ez.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11260) Vitiris válasza nemeth989 (#11259) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Le lett írva párszor hogy mikor jelentkezik! Akkor pld. soha nem voltál fent :DD De az angol Aw fórumon is fent van hogy mikor érdemes próbálkozni ha erre az élményre vagy kíváncsi! :D

(#11261) emre


emre
veterán

Jut eszembe itt is szeretik a tankokat... :)

[link]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#11262) scyllarus válasza nemeth989 (#11259) üzenetére


scyllarus
veterán

0.16 előtt talán egyszer dobott le összesen a nyílt béta korban.
Azóta vagy 5x. Pedig maga a játék kezd jó lenni szerintem, kedvem is van játszani.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11263) nemeth989 válasza scyllarus (#11262) üzenetére


nemeth989
senior tag

Reggeli órákban is játszottam a héten, most hétvégén is, egyszer se dobott ki a játék.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11264) speedmetal


speedmetal
tag

Sziasztok!
Meglepődve olvasom, hogy problémák vannak a játékkal. Megerősíthetem azokat, akik szerint semmi olyan gond nincs, ami játszhatatlanná tenné: nem fagy le, nem dob ki, egy percen belül csatában vagyok, de gyakrabban fél percen belül (főleg PVE). Ami nálam gond: a csata végén az "outro" lejátszásakor be-be-be-aka-aka-akad a hang, miközben a videó folyamatában lemegy. A 16.7.2 meghajtót használom.

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11265) Angel1981 válasza speedmetal (#11264) üzenetére


Angel1981
veterán

PvE-ben nem gond a csatába kerülés, PVP-ben az, főleg a legmagasabb szinteken.

#11261 emre: nagyon köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#11266) R9DEON válasza speedmetal (#11264) üzenetére


R9DEON
senior tag

4-5 napja tolom a fiammal 2 gépen semmi gond vele, akinek kifagy annak ajánlott átnézni a gépet.

(#11267) weres78 válasza R9DEON (#11266) üzenetére


weres78
senior tag

Nem kifagy, hanem megszakad a kapcsolat a szerverrel. Van, hogy csak csatából dob ki, van hogy a garázsból is.
Rendben van a gépem, és nem egyedi probléma. Fórumtársunk mondta, hogy reggel 8-9 között például folyamatosan baszakszik, pedig ha valakinek hát akkor Neki rendben van a gépe.

(#11268) R9DEON


R9DEON
senior tag

Egyre kevesebb az arany és a platina láda, vagy csak rosszul csinálok valamit?.

(#11269) scyllarus válasza R9DEON (#11266) üzenetére


scyllarus
veterán

Nekem is a szerverkapcsolat szakad meg, nem a gépemen van gond.
És az outro alatti hang be-e-e-a-a-a-a-kadás is szokott lenni, de az ritkán.
Igazából teljesen elégedett vagyok magával a játékkal, egyedül ez a leakadás zavar.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11270) weres78 válasza R9DEON (#11268) üzenetére


weres78
senior tag

Szerintem sokan ráhajtottak. Ugye jól tudom, hogy annak megfelelő ládát kapsz amilyen a teljesítményed az adott járművel a többi játékoshoz képest?
Na most ha így van, akkor véleményem szerint ez arrafelé vezet, hogy az emberkék sokkal inkább rá fognak állni egy-egy bizonyos járműre, amivel sikeresek tudnak lenni. Egy elég jó játékos mondott pár olyan típust amivel viszonylag "könnyű" jó ládákat farmolni. Arra jutottunk azért, mert a fene sem játszik velük... :)

Még az előző hozzászólásodra jutott eszembe miközben átnéztem a gépem, hogy más online játékokkal semmilyen problémám nincs. Ezzel jelenleg van. Korábban amikor többen panaszkodtak ilyen ledobálás miatt nekem sem volt, most lett. Nem értem, de annyira nem is izgat már, ha ledob megyek mással...
Hátha Vitiris talál majd valami magyarázatot... :)

[ Szerkesztve ]

(#11271) scyllarus válasza R9DEON (#11268) üzenetére


scyllarus
veterán

Várható volt. Ahogy a wotban is emelkedett a bevezetés után az ász szint vagy a marks of excellence szintje. Ahogy egyre több csatát mennek a jók is, úgy emelkedik a szint.

weres78: én is kimaradtam a korábbi kidobálásokból. Ez most egyértelműen szerveroldali hiba. Nem lassul, nem fagy, csak egy üzi jön a szerverről.

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11272) bullseye válasza weres78 (#11270) üzenetére


bullseye
addikt

Swingfire? :)
Na jó, lehet, hogy PvP-ben jó valamire, de PvE-ben szörnyű.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#11273) Vitiris válasza weres78 (#11270) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Az AW dolgozik a kidobálásokon! Fix időpontokban jön CET pld:reggel 8-9 óra.
Ugye kiadtak már rá patchet, de nem segített. Proxy server ill dns hiba lehet. De szrtm szimplán csak szerverkarbantartás folyik. Ilyenkor mondjuk egy PVE mecsben az 5 játékosból hármat diszkonektál. Akiknek utána kb 1-1,5 perc visszalogolni.
9 óra után mintha elvágták volna lehet játszani.
A minap volt egy 24 órás twich közvetités ahol Puma-ra is lehetett hajtani. Hát mi történ reggel 8-kor????? :D A csapatukból 3 DC-zet, és ezment 9 óráig.
Hangsúlyozom se előtte se utána nincs ez a jelenség illetve én mondjuk az éjszakai órákra nem tudok mit mondani, mert nem játszok akkor.

[ Szerkesztve ]

(#11274) nemeth989 válasza weres78 (#11270) üzenetére


nemeth989
senior tag

Ha ez így van, fogalmam sincs mit kell csinálni, hogy leo2 AV-val platinát kapj, tegnap 7500-at lőttem vele és csak gold lett, pislogtam is 2-t :D

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11275) PoczyAW


PoczyAW
tag

Sziasztok!

A legújabb videónál változtattam a hangon, megköszönném, ha véleményt mondanátok jobb lett-e, merre változtassak még.

Lets Play BMPT Terminator

Ez a kör pl. platina ládát adott PvP-ben.

Üdv:
Poczy

(#11276) keneseig


keneseig
tag

XM8-ra mobility retrofitnek ráraktam a +7,5% max speedet.Menüben 77et ír max speednek de így is csak 70-71 a max csatában.Vagy az csak az aszfalton segít?

(#11277) bullseye válasza PoczyAW (#11275) üzenetére


bullseye
addikt

Klasszisokkal jobb! Bevezetőnél megijedtem, mert az még mindig szörnyű, de a törzsanyag mát nálam nagyon jól szólt.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#11278) PoczyAW válasza bullseye (#11277) üzenetére


PoczyAW
tag

Köszi a visszajelzést! Az intro már egy ideje a to do lsitán van, az még a kezdetektől ugyanaz és erősen csereérett.

(#11279) scyllarus válasza PoczyAW (#11275) üzenetére


scyllarus
veterán

Ezen már teljesen jó a hang :R

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#11280) PoczyAW válasza scyllarus (#11279) üzenetére


PoczyAW
tag

Köszi Neked is Andris! Azt is, hogy felhívtátok a figyelmem, meg azt is, hogy visszajeleztél!

(#11281) DeadMeat válasza nemeth989 (#11274) üzenetére


DeadMeat
veterán

Jó és ezt még hányszor fogod elmondani? ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#11282) nemeth989 válasza DeadMeat (#11281) üzenetére


nemeth989
senior tag

Még csak annyit, hogy ezért miért nem kaptam PLATINUMOT???? :F :F :F

;] ;] ;] ;] ;] ;]

(#11275) PoczyAW Most már okés a hang. :K

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#11283) PoczyAW válasza nemeth989 (#11282) üzenetére


PoczyAW
tag

Köszi Pityu!

A platinumra meg egyszerű a válasz: penetrésőn hekkel nem ad.

(#11284) weres78 válasza nemeth989 (#11282) üzenetére


weres78
senior tag

Azér he, mer ez Magadhoz és nem másokhoz mérten lett jó kör... ;] :D

(#11285) Vitiris válasza PoczyAW (#11275) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Most tökéletes a hang! :) :R

(#11286) PoczyAW válasza Vitiris (#11285) üzenetére


PoczyAW
tag

Köszi szépen! Most hogy ennyi embernek jó lett, akinek eddig problémás volt remélem a többieknek is jó (nagy valószínűséggel így kellene lennie), ha még valakinek mindig rossz remélem majd jelzi. Köszönöm mindenkinek őszintén mégegyszer, hogy jeleztétek és segítettetek javítani a minőségen!

(#11287) gubabela válasza PoczyAW (#11286) üzenetére


gubabela
senior tag

A mostani videóban már sokkal jobb a beszéd, igaz az elején a bevezető még darth vaderes. ;]

(#11288) PoczyAW válasza gubabela (#11287) üzenetére


PoczyAW
tag

Legyőztem a trógerságom és elkészült az új intróm. Remélem ez jobban tetszik majd Nektek is, szerintem lényegesen jobb lett. Az új videók elején innentől ez lesz. Vagy ha van rá igény feltolhatom külön is Youtube-ra és akkor ott lehet akár szavazni is, hogy ez legyen-e vagy próbálkozzak tovább.

(#11289) PoczyAW


PoczyAW
tag

Bocsi a dupláért, csak már nem engedte szerkeszteni. Kiraktam az új intrót szívesen vennék véleményeket.

Új intro

(#11290) Vitiris válasza PoczyAW (#11289) üzenetére


Vitiris
aktív tag

:C Ütős! A zene szívemhez közel áll! Illik is hozzá! :)

(#11291) PoczyAW válasza Vitiris (#11290) üzenetére


PoczyAW
tag

Ezért is lett kicsit túl hosszú az intró :) Nem volt szívem 10 másodperc után megvágni a zenét :(

(#11292) gubabela válasza PoczyAW (#11289) üzenetére


gubabela
senior tag

Jó zúzós, tetszik! Ha elkap a gépszíj néha be szoktam nyomni egy kis sabatont :)

(#11293) speedmetal válasza PoczyAW (#11289) üzenetére


speedmetal
tag

Ó, igen! :-) Ez jó lesz! ;-)

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11294) weres78 válasza PoczyAW (#11289) üzenetére


weres78
senior tag

Teljesen jó, bár kicsit tényleg hosszú. Nem most, majd tizedszerre... :-)

(#11295) yodamester10


yodamester10
őstag

Ez egy vicc,hogy 10 perc alatt 2x disconected.

(#11296) gubabela válasza yodamester10 (#11295) üzenetére


gubabela
senior tag

Vitiris írt róla:
"Az AW dolgozik a kidobálásokon! Fix időpontokban jön CET pld:reggel 8-9 óra."

[ Szerkesztve ]

(#11297) yodamester10 válasza gubabela (#11296) üzenetére


yodamester10
őstag

Tudod min dolgoznak?Azon hogy a kis köcsög riportolok miatt bannolják az embereket ,na az megy.

[ Szerkesztve ]

(#11298) gubabela válasza yodamester10 (#11297) üzenetére


gubabela
senior tag

Azt nem tudom, hogy konkrétan mit csinálnak vagy mit nem, én csak azt írtam, hogy vitiris írta pár hozzászólással feljebb, hogy 8-9 között szokott jönni a szerver lecsatlakozós hiba és te pont ebben az időpontban jelezted, hogy 2szer is kidobott. ;)

(#11299) speedmetal


speedmetal
tag

A mai napon 08:00-10:00 között lejátszottam annyi PVE csatát, amennyit csak tudtam. Semmi problémát nem vettem észre.

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

(#11300) speedmetal


speedmetal
tag

Egy gyönyörű, harcos reggel kezdete:

Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Armored Warfare
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.