Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Hotfix 0.16.2386 holnap.
-
scyllarus
veterán
válasz
gubabela
üzenetére
Ezt írták a honlapon:
On the 19th of July 2016, starting from 8:00 AM CEST (EU server) and 0:00 PDT (NA server), the Open Beta servers will not be available for four hours (until approximately 12:00 CEST - 4:00 AM PDT) due to the application of Hotfix 0.16.2344.4.
A kliens nekem maradt 0.16.2344.1. -
gubabela
senior tag
-
1malacka
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt és a jatékban is.
Segitségre lenne szükségem kaptam egy meghívót zászlóajba és egy olyan listát vagy leírást keresk ahol találnék valami információt a zászlóajról illetve a magyar zászlóajakról. -
bullseye
addikt
válasz
Angel1981
üzenetére
Én is, ráadásul 4/5-re állt vissza, szóval óránként bemegyek easy-n Merkavával, 6 perc alatt hoz 100k körül, meg 150k a daily, és egy kis halom szemét a dobozokból (1-2 tűzoltó vagy ilyesmi szett, majd csak jó lesz.)
Ez is eg ymódszer, hogy javítsák az elszúrt grindet.

-
nemeth989
senior tag
Én is adtam neki egy esélyt, mondjuk én tízben tolom leoval. Azt kell mondjam kifejezetten élvezem a játékot és jó csatákat futok. Ez a boost rendszer is tetszik, premium nélkül is jó hozamom van. Az ágyú hangok kifejezetten hozzátettek a játékélményhez is, nekem pozitív volt az update. Kivéve ez a turbina hang eléggé kezd zavarni.
-
zozyk
addikt
Nem tudom,ki hogy van vele,de most a hétvégén kimondottan jól lehetett játszani szerintem. Max másfél perc volt a várakozásom Tier7-ben,de átlagban nem volt 1 perc sem.

Ez a 0.16 sok játékost visszahozhatott.
(köztük engem is,végre kifulloztam az utolsó T7 járgányomat is)
-
keneseig
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Amíg az ellennél van több belőlük nem zavar

-
keneseig
tag
Csak nekem tűnik úgy mintha többen lennénk,mint patch előtt?
-
yodamester10
őstag
Jó lett ez az új patch mert megint összefosta magát a szerver

-
nemeth989
senior tag
A ládák egy rakat boostot dobálnak ki, egyszer használhatót meg 12 órásat is. Ezeket használva ma is összeszedtem vagy 3 millát. Nem is mentem olyan sok kört olyan 15 körül. Volt pve/pvp, challengeket teljesítettem mind a kettő játékmódban. 150k-kat dobálnak azok is. Ládákban is a goldos rendszeresen dobálja a 30-40k körüli krediteket. Nem beszélve arról van amikor 6-7 ládát kap az ember. Mindezt úgy, hogy nincs prémiumom. Annyi boostom van, hogy fel se tudom őket használni. Ha most nem tudsz fejlődni, akkor sose fogsz.
-
Dewri
aktív tag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Csodálatos, hogy minden megmozdulásért kis jelvények potyognak az égből. Csak ugyanott vagyunk, ahol eddig: tier8 hard PVE, győzelem, 12ezer sebzés, erre ad nettó 34ezer kreditet és 4900 xp-t, mindezt napi első csatára, tehát rajta volt a 2x szorzó is. Ebből kéne kitermelni a milliós fejlesztéseket és a milliós következő tankot. Valószínű...
De a hangok tényleg jók lettek, ezt el kell ismerni.
-
Simi37
őstag
Am mire jár a platina?pve
5ös erc90 11k dmg 14 kill 2028 xp --> 1x gold4es lav300 11k dmg 22 kill ~1300xp --> 1x silver itt az érdekes:
konkrétan 1edül több mint 2x annyit sebeztem,mint amennyit összesen a maradék 4 és reseteltem 200 ill capeltem 100
mondja már meg vki ha az a silver akkor mi a platina
jobb lett 4essel 4esben a kör,mint 5össel 6osban és mégis rosszabbul értékelte wtf
szerintem ezek nem mindennapi körök még magamhoz képest is kiugróan jók lettek -
Met
nagyúr
Csak engem kezd bosszantani hogy a ládákat egyesével lehet kinyitogatni, ráadásul van egy kis animáció is?
Jó hogy kapjuk meg minden de először még hú de jó, de amikor egy csata után kapok 7 ládát, hááát... -
scyllarus
veterán
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Nem a játékot hagyta abba. Aki emiatt aggódna, megnyugodhat, továbbra is játszik.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Mi történt, csak nem elmentél BéeFezni?...
Ennyire elvette az új patch a kedved? 
Sajna ezt látni mostanában itt, hogy a legfanatikusabbak is elköszönnek
....ez így nem lesz jó
.Üdv: bypass
-
KaLeun
senior tag
Egy hete az ilyen kijelentések még trollkodásnak számítottak, most meg teljesen elfogadott.
-
mikron
tag
Nem elég, hogy behal a játék, de perceket is kell várni egy csatára.
Nem tudom elhinni, hogy még mindig ilyen gyér lenne a játékosállomány. 
-
Synaptic
senior tag
Fejre állt a szerver ?
-
yodamester10
őstag
Na 3 pve-ből 2x behalt a játék.Boost-ok ugrottak

-
weres78
senior tag
válasz
csaabz
üzenetére
Oroszos a vonal, legalábbis számomra az volt. Ha az bejött akkor érdemes foglalkozni vele. Olyan med stílus, kicsi csőlehajlás, hosszú töltés, viszonylag gyenge páncél. Viszont általában acélos átütés és jó pontosság, kicsit kevesebb sebzés mint oroszoknál, ellenben jobban mozognak...
-
bishoplogan
senior tag
Hmm, így már érdemes újra felraknom a játékot, hátha...
-
BXC0re
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Mi történt??
-
Kean_Sorbo
őstag
Uraim!
Elköszönés nélkül nem szerettem volna távozni.
Jó szórakozást, és kikapcsolódást kívánok mindenkinek a továbbiakban!Üdv.
Andris. -
csaabz
őstag
A kínai tankokról mi a vélemény? Érdemes elkezdeni őket?
Nekem a patch előtt párszor csata után nem lépett vissza a főmenübe. Most ez a patch után, úgy néz ki, elmúlt.
-
gubabela
senior tag
-
irhejja
tag
Én most húzom a C1 Ariete-et és inkább hasonlít a Chieftain Mk. 5-re szerintem. Mindkettőnek a lövege az erőssége, illetve kifejlesztve "rendben van" a páncélzatuk is.
Ilyen szempontból szerintem érdekes az az ág, Chieftain Mk. 5 lövegről szól, Challanger 1 páncélzatról, C1 Ariete újra a lövegről szól, a Challanger 2 viszont újra a páncélzatról.
Mozgékonyságban is felülmúlja a Challanger-eket.
-
Met
nagyúr
A 7-es Challenger után az Ariete milyen? A Chief-el elvoltam de utána a Challenger csalódás volt sebzés és átütés terén.
-
bullseye
addikt
1, márpedig az ilyen eseményeket fél héttel-héttel előre kellene bejelenteni, hogy a játékosok akár rátervezhessék hetüket
2, ezt speciel lehetett előre tudni, hogy a két új prém az USA/Fr államalapaítás vagy mittomén napon jön, és akkor esélyesen ugyanolyan turbózó akció lesz (csak én 8x helyett 4x-re számítottam, de kellemesen csalódtam) -
scyllarus
veterán
-
irhejja
tag
válasz
BXC0re
üzenetére
Én nem emlékszem olyanra, hogy napokkal előre jelentették volna be. Mindig dél körül jöttek az infók az adott napra, hacsak nem egész hónapos eseményről beszélünk.
Egyébként nem azt mondom, hogy ez így a jó, de itt nem arról van szó, hogy esemény előtt 10 perccel szóltak... van weboldal, van Facebook, van Twitter, stb. aki szán rá naponta 1 percet, tudni fogja, hogy mikor futnak az események. Aztán, hogy az időpont jó-e vagy sem, az már egyéni probléma.
@(#11146) Angel1981
Nekem előtte is fordult már elő kifagyás, de nagyon ritkán. Egyébként 0.16-os patch óta egyelőre nem volt.
-
Angel1981
veterán
válasz
nemeth989
üzenetére
Nem a csapatot akarom védeni (most amúgy is kicsit bepöccentem, mert zárt béta óta SOHA nem fagyott ki a game csata közben nálam, most a 0.16-ban meg 25 esetből 3x), de tekintettel arra, hogy Kanada függetlenségi napján (júl.1.) volt ilyen event, az USA függetlenségi napján (júl. 4.) szintén, sejteni lehetett, hogy a franciák napján (júl. 14.) szintén lesz, én pl. készültem rá látatlanban is.
Egyébként tényleg napokkal előre illene az ilyet konkrétan bejelenteni, és nem is lenne szabad 3-4 órába sűríteni, inkább tartson 12-24 órán át, de ne legyen ilyen intenzív.
BTW.
Más hogy áll a csata közbeni kifagyásokkal?
Szeretem a játékot, és magas a tűrésküszöböm, de ez most kicsit kedvemet szegte - a gépen a világon semmi nem változott, így csak a játékra gyanakodhatok. -
BXC0re
csendes tag
válasz
irhejja
üzenetére
Na, akkor, hogy értsd

A korábbi eventek nem 6 órával előtte voltak bejeltve, hanem jóval előbb, már ha jól emlékszem. Az én logikám szerint (aztán lehet, hogy hibás) ezeknek az lenne a célja (adott esetben a gesztus mellett) hogy minnél több embert trombitáljon össze játszani. Mellesleg én is szívesebben játszom olyankor amikor event van, és bizony az összes real money költésemet is eventek generálták.
-
irhejja
tag
Nem értem ezt az állandó panaszkodást... hol jelentik be napokkal/hetekkel előre az ilyen eseményeket? Sehol.
Felnéz az ember minden délután 1 percre a weboldalukra és látja, hogy van-e valami, vagy sem. Kemény 1 perc kell ahhoz, hogy ne maradjon le semmiről.
Egyébként meg nyilván nem is céljuk, hogy abszolút mindenki ilyenkor játsszon, mert +100% kredit és +400% xp. bónuszok mellett senki sem költene pénzt premium időre, premium tankokra, stb..
-
nemeth989
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Szerintem ezek ilyen hírtelen ötlettől vezérelt eventek. Délben kirakták, aki észre veszi az észre veszi, aki nem az nem. Nem igazán van benne logika vagy én nem látok. Olyan mintha ránéznének a naptárra és ma 14.-e van, történt ma valami a történelemben, délre találnak valamit a Wikipédián, ha meg semmit, akkor meg kitalálnak valamit, de nem kell agódni szerintem lesz még ilyen event bőven.
-
bullseye
addikt
Mármint, hogy most megy. Még épp időben szóltak.
French Hours – on the 14th of July from 18:30 to 23:00 CEST for the EU server (4:30 PM to 9:00 PM PDT for the NA server), all players will receive a 100% bonus (x2) to Credit income and 400% bonus (x5) to Reputation income
-
Franky74
aktív tag
Jók a hangok! DE azért 1 kicsit unalmas, h az össz. Tier5 fölötti MBT sugárhajtóművel van hajtva...
Szó se róla elég hangulatos, amikor meccs elején indítod, felpörgeted a motort! DE kérdem én WZ-1224 is?? -
-
-
Angel1981
veterán
válasz
nemeth989
üzenetére
A játék minden csatában értékeli a teljesítményedet (akár PvP, akár PvE), és az alapján dönti el, hogy semmit / vas / bronz / ezüst / arany / platina dobozt kapsz - mindig az adott tankkal történő játékosátlaghoz viszonyít.
Kicsit hasonló, mint a WoT-ban a class osztályzás, csak itt jutalom is jár mellé.
Szintén jár még doboz a daily challengek teljesítéséért.#11125 bullseye: a bronz boost aktiválása 15 arany, az aranyé 50, a platináé 100 - ezüsttel még nem találkoztam.
BTW. Megint van valami event, látszik a boost fülön, +100% XP.
-
nemeth989
senior tag
Na végre kiesett az első platina box. Elég jó kis bónuszokat dobott 2 db 12 órásat. Arra viszont kíváncsi lennék mik a feltételei, hogy ilyen dobozokat kapj.

-
_Szasza_
tag
Bug nekem sincs eddig, sőt végre kijavították a PVE - ben a beragadó hangot, meg a botok más irányba néző tornyának telibeverő hülyeségét.
Viszont egy kérdést fel is teszek a boost rendszerrel. Az Insignias-nál lévő mini boostok tiszták, hogy 1 meccs erejéig aktiválódnak. viszont a sima boostnál az mi, hogy tudom ingyen aktiválni a globalba, vagy aranyért a prémiumba? Mi a különbség?
Egyébként ezek a boostok ilyen szinten fognak majd potyogni?
-
scyllarus
veterán
Én nem futottam bele semmilyen problémába eddig. Viszont abbahagyhatom a wot hangok irigylését

Majd kipróbálom hangfalon is, de a gagyi fejhallgatón keresztül is állat jók lettek. -
BXC0re
csendes tag
Hááát, ez a 0.16 brutál módon bugos....
-
_Szasza_
tag
A hangok tényleg nagyon jók lettek. Nem gondoltam, hogy ekkorát tud dobni a játékélményre.
A jelvény rendszer kicsit túlzás, minden sz@rra dob valamit, kicsit sok szerintem

A boost rendszert, meg át se látom még hirtelen. Eddig tök szépen átlátható volt, most szerintem kicsit elbonyolították. Mindegy, majd megszokjuk.
Összességében jobbnak tűnik, bár 1x kivágott a meccs közepén, ilyet még sose csinált.
-
keneseig
tag
Nálam be is halt a gém belépésnél authenticating gonddal.Biztos hirtelen milliós lett a játékostábor.Itt volt kis esélyük h mutassanak vmi jót erre ez várja megint a visszatérőket...
-
wall2
tag
Mi a fene van
kifagy a játék
nem hiszem el, eddigi legjobb körömet mentem volna és game over.

-
yodamester10
őstag
válasz
octopus666
üzenetére
Nekem már meg van

-
Franky74
aktív tag
Hali!!
A hangok tényleg durvábbak lettek! Mire jó a TECH AUTOLOADER fejlesztés?? Megvettem és nem vettem észre semmi javulást!
-
weres78
senior tag
Hmmm... Úgy látom érdemes lehet visszatérni!

-
scyllarus
veterán
A hangok szerintem is qrva jók lettek, az izéket feldobálja, túl lehet élni. Érdekes, hogy a magyarításban jó a jelvények szövege, pedig ezek még sehol sem voltak, amikor a magyarítás készült.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
bullseye
üzenetére
Ja elkezdet működni!
Lehet változtatni a gameplay menűben a sebzés animációt, isteniek lettek a hangok, a turbinás motoroknál, de többinél is, hallani hogy motorfékkel lassítasz, vagy épp emelkedőn küszködsz. Az ágyú hangok meggyőzőek. Szerintetek milyen lehet az új kinai prémium td, a paraméterek alapján? -
bullseye
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Ja, legutóbbi körben már nekem is volt. Nagy élmény!

-
Vitiris
aktív tag
A Commendtaion system nem működik. Nem mutatja csata közben a jelvényeket.!
Itt van egyébként a teljes update lista!
https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?79445-Introducing-Update-0-16
-
bullseye
addikt
A legfontosabb, új T7 prémium

UI kissé átalakult, szerintem előnyére, lettek ládák (cred, boost, repu, insignia - tankra tehető boost), lettek globális és premium boostok (12 órás mind, a globális ingyenes, a prémium 15 arany, de így lehet kettő egyszerre).
És a challenge rendszer sokat javult, kill/assist van, 150k első teljesítésre, ládák másodikra és harmadikra. PvP/PvE is külön 3-3, Ez jó asszem.3 új PvE map
sok javítás
de ez a boost boostja boosttal nekem mindig gyanús...
-
válasz
speedmetal
üzenetére
Köszi, de ez is le van tiltva.

Na majd megnézem a mobilon.

-
speedmetal
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jobb lett 4essel 4esben a kör,mint 5össel 6osban és mégis rosszabbul értékelte wtf
szerintem ezek nem mindennapi körök még magamhoz képest is kiugróan jók lettek
Ennyire elvette az új patch a kedved?
.
Nem tudom elhinni, hogy még mindig ilyen gyér lenne a játékosállomány. 

Vagy ha nem akkor a spot 4k+