Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoczyAW
tag
A hétvégére szervezett eventről készítettem egy rövid összefoglalót:
És mivel sok embert megszívattak egy laza 27,77 GB-os letöltéssel, így sajnos most van idő játék helyett mást csinálni, pl. videót nézni. Megjelent egy újabb Zhalos-S replay a csatornán (most egy darabig Zhalo csak akkor lesz ha igazán nagyon különleges a csata):
-
keneseig
tag
Mi ez a 27 GB frissítés??
-
nemeth989
senior tag
válasz
Franky74
üzenetére
Igen jelenleg ez van. Nem lehet csak úgy bokorban állva lövöldözni. Hiszen mindenki nagy látótávú tankokkal megy. Ha sokat akarsz nyerni és zsinórban akkor legfőképpen csapat kell, meg mindig olyan pozíciót kell felvenni és ígyekezni kell úgy mozogni, hogy fedezékbe tudj menni. Ha ezt nem teszed rövid életű leszel. A t9-10 egyébbként szerintem kifejezetten élvezetes. 10-Ben be is húztuk a dailyt, 8-as win streakkel.
-
nemeth989
senior tag
válasz
Franky74
üzenetére
Eddig is a LoW délután 16.00-tól lehetett játszani. Gondolom azért mert akkor van fent a legtöbb játékos, munkaidő/suli vége stb.. Ugyanazok a szintek 2 órás etapokban váltják egymást, 1 órás átfedésben. Valamikor hajnalban van vége, az amerikaiakra való tekintettel.
(#11787) aginor
Mert nincs értelme kisebb szinten az mbt-nek, nincs látótávja és a páncélja se annyira hatékony, mint magasabb szinten, afv-k meg mivel ilyen kis csapatok vannak megeszik az mbt-ket. Ha nagyobb csapatok lennének, talán több értelme lenne, de akkor is baromi nehéz lenne az életük. Mondjuk ez is csak időleges, nemsokára úgyis lenerfelik az összes táras rendszert, egytől egyig. minden tanknál csökkentik szerintem legalább felére a tárban lévő ammo számát. -
aginor
veterán
válasz
nemeth989
üzenetére
No igen, pont ezt látom én is. Nincs is nagyon mbt vagy light a pts-en. Már a BDM-1-is képes 1000 körülit sebezni egy sortűzzel, ami azon a szinten elég OP. Ha ez így került ki az éles szerverre, akkor abból katasztrófa lesz a játékos állományra nézve (is).
Lehetne még a sebzést is visszább venni, aps rendszerek újratöltését csökkenteni, vagy tudjanak egyszerre több célpontot leküzdeni, de igen, a töltési idő drasztikus emelése is jó megoldás lehet, de kérdés, hogy a többrakétás rendszerek nem szereznének-e ezzel túl nagy előnyt (terminator, vbl, breadly, stb.).Franky74: aginor613 vagyok a játékban, mindkét szerveren.
-
nemeth989
senior tag
válasz
aginor
üzenetére
Rakétázásról, röviden b.....k meg. Semmi értelme így a LoW-nak sem, bejössz pl. egy 6-osba BMP3-makkal és szétrakétázól mindenkit. Konkrétan a kisebb szintek, de még a 7-es is arról szól, melyik csapatnak van jobb rakétás fókusza. BMP/BMD csapatok nyernek, mert nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy beléd rakétázik egyet repült a fél hp-d, majd a géppuskájával kivégez, ha még egyszer nem tölt be a rakétája. 9-10ben már annyira nem jellemző, de jelen van a rakétázás is pl. chali ellen, ott ugye van nagyrészt APS rendszer, de az is csak 1 rakétát semlegesít, utána újratölt, inkább közelharcban szokták használni a rakétákat.
Több megoldás is lehetne szeritnem, rakéta töltés idő drasztikus növelése. Kisebb szinteken ugyanúgy, mint a 9-10-ben meghatározott számú tanktípus lehet, 2 heavy, 2afv, 1td stb.
Ráadásként nem is beszéltünk arról, ha kijön publicra mi lesz? Jóslatom szerint drasztikusan megnő majd a rakétás tankok száma. Rendes spotterek nélkül nagyon nehéz dolga lesz a csapatnak a várakozó bmp/bmd/terminátor bagázsra. Az biztos ami most van, az gáz, szerintem. -
aginor
veterán
válasz
nemeth989
üzenetére
Akkor kéne kerítenem csapatot.
Amúgy pont így gondoltam én is, hogy ez a mód nem a magányos farkasoknak faló, mert ilyen kis létszámnál, ha csak egy játékos nem tesz a dolgát, akkor drasztikusan megnő a bukta esélye, és akkor egyéb tényezőket még nem is vettünk figyelembe.
Rakétázásról mi a véleményed? Engem eléggé bosszant egyelőre, pláne, hogy nekem nem is megy úgy, ahogy kéne.
Egyetlen pozitív élményem a VBL, mert azzal azért sikerülget valamicskét csinálnom. -
nemeth989
senior tag
válasz
aginor
üzenetére
LoW-nak csak csapatban van értelme, én is mentem már soloban, de csak idegbajt kap az ember. Sok a szobanövény akiknek fogalmuk nincs milyen rendezvényen vannak. Legalább 3-man kell hogy összefogjatok, hogy egyáltalán magasabb win streak esélyét megadjátok magatoknak, de akkor is viszonylagos jó playernek kell lenni, mondjuk ha egy 5fős csopival kerültök össze, úgyis vége a menetnek, ha értelmesek. Kisebb szinten már, ha van jó társad akkor van esély, hogy 2-en is tudtok alkotni. Tegnap a daily win streaket egy 2 fős csapatban vittük el a 16-kor kezdődő 4-es tierben. Azt hozzá kell tenni, MM megáldott minket, mert az ellenséges csapatok nem voltak a toppon.
Mondjuk az is igaz a 9-10-et én is próbáltam soloban, nekem is ez a 7+perces várakozások voltak, a többiben nem volt gáz, csak a ezekben a magas tierekben, mondjuk ha már 2-en toltuk akkor nem volt gond, gyorsan bedobott. -
-
nemeth989
senior tag
-
scyllarus
veterán
válasz
PoczyAW
üzenetére
Na, ezen mindenképpen részt veszek. Nem a nyeremény miatt, hanem hogy lássák a my.comnál, hogy vannak magyar játékosok. Amekkora nyüzsgés van a szerveren, minden játékos számít

Most már csak az kell, hogy legyünk annyian, hogy be tudjon rakni csatába...
Akinek van ennyi fölös szabadideje, szerintem áldozza rá azt a napi 1 órát. -
SoulReaver
veterán
Lecter papa live Armored Warfare

-
PoczyAW
tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Közben megjelent az Armored Warfare hivatalos Facebook-oldalán, csak magyarul (én fordítottam nekik, lehetett volna trollkodni
). Akinek kételyei vannak, ott leellenőrizheti. Később majd megpróbálok nagyobbat szakítani, de ezért a kevésért is kellett rohangálni elsőre elég sokat. Viszont most elég jófejek, remélem lesz folytatás. Remélem sokan részt vesznek, hogy a My.com is lássa, megéri adni valamit. -
PoczyAW
tag
Elnézést, felcseréltem a Goldot és a Platinumot, természetesen egy napi részvételért jár 1 nap Gold (30% mindenre) és a két napi részvételért 2 nap platina (50% mindenre).
-
PoczyAW
tag
Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy sikerült a My.com-al megegyezésre jutni, így megrendezhetem az első olyan eventet, ami csak Nektek, magyar játékosoknak szól! Az event semmilyen más nyelven nem kerül meghirdetésre, ezért a neve is: Játssz PVP-t Magyarország!
A szabályok egyszerűek:
-játssz 5 PVP csatát Tier 5-ben vagy Tier 6-ban 2016.09.17-én szombaton és/vagy 2016.09.18-án vasárnap, 16.00 és 20.00 óra között (csata kezdési ideje számít), a csata megnyerése nem feltétel, de ha valaki AFK vagy öngyilkos módon játszik az később kivizsgálásra kerül és kizárást von maga után
-készíts egy screenshotot a csapatlistáról az eredményben (Teams fül alatt, a harmadik fül az eredményeknél) minden csatánál és küldd el a poczy.yt@gmail.com címre (kérlek az összes csatáról egy emailben küldd a képeket)
-és ennyi is.A nyeremények:
- ha egy napot veszel részt (5 csata ugyanazon a délutánon): 1 nap (2x12 óra) Platinum Fame & Fortune Boost, ami 50% pluszot biztosít a kredithozamra, tapasztalatra, legénységi tapasztalatra, parancsnoki tapasztalatra és Dealer Prerequisite Progress-re
-ha két napon veszel részt (5-5 csata mindkét délutánon): 2 nap (4x12 óra) Gold Fame & Fortune Boost, ami 30% pluszot biztosít a kredithozamra, tapasztalatra, legénységi tapasztalatra, parancsnoki tapasztalatra és Dealer Prerequisite Progress-re
-a nyeremények a My.com által kerülnek jóváírásra a résztvevők accountján az általam megküldött lista alapján.Remélem minél többen részt vesztek az eseményen, hiszen most megmutathatjuk mekkora és milyen aktív a magyar közösség! Ha elegendő aktivitást mutatunk, biztos, hogy lesz még event nekünk, esetleg komolyabb nyereményekkel is! A követelmények szerintem nem magasak és nem időt rablóak, mutassuk meg mennyien vagyunk!
Üdv:
Poczy -
Franky74
aktív tag
Hali!
Hasonlók a tapasztalataim... Lehet, h az ilyenek belépnek a csatába, és elmennek budira. A lényeg, h ott voltak a csatában, letudták, az event 1/4 részét...
Én ha játszok PvP-t az event miatt, azért megpróbálom odatenni magam...ui.: a teszt szerveren sem voltak jobb tapasztalataim, néhány napja este senki sem volt fenn, persze elérhető küldetés sem volt nyitva...
-
Dewri
aktív tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Most hogy az event miatt bemegyek PvP-be (természetesen csak kilövetni magam), néha nézelődök kicsit mielőtt kilépek. Tier4, bal alsó sarokban 4en ülnek a bozótosban, miközben a csata a jobb felső sarokban és középen zajlik (természetesen a megfelelő sziklacsoport mögött kempelős tilitolival, mert ez egy tankos játék lényege...). A csapat fogy, ezek csak ülnek a bozótban. Vélhetően azon "gondolkodnak" miért is játszanak egy ilyen játékkal... Tier1 csatában odarohanok az ellenfél csapatának közepébe (akik már elfoglalták az aktuális kempelős sziklakupacot a tilitolihoz...), kiosztok 680 sebzést mielőtt kilőnek. Ezzel a végén középtávon végzek, alattam 8 ember, akik 400 alatt sebeztek, ebből 3 semmit. Ők meg azon "gondolkodtak", melyik a bal egér gomb... Mindkét kör bukta, ahogy tegnap mind a 4 event kör bukta volt, nyilván mert annyi az ész, hogy nem fér el a mapon... Szóval ja, sok a "gondolkodó", öröm nézni ahogy játszanak...
-
_Szasza_
tag
IS7

https://www.youtube.com/watch?v=i6jEubNPwqk
-
scyllarus
veterán
válasz
nemeth989
üzenetére
Én már a több retardnak is örülnék. (Nem százalékosan, abszolút értékben). Egyszerűen kevés a játékos, ügyes és béna összesen. Tegnap neki akartam látni a Pumás küldinek, több mint egy perc eltelt, és nem tudott berakni a csatába.
T1-be.
Szombat este.
Én már retardoknak is örültem volna, úgysem kell nyerni, de azokból sem volt elég
-
törölt tag
Sziasztok! A playebase alakulgat? Mennyit változott az utóbbi 2-3 hónap alatt?
Még mindig nehéz pvp-be kerülni? Danke! -
DeadMeat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mert nem is light tank. Scout, amikkel egyáltalán nem ajánlatos közelharcba keveredni, főleg nem a swingfire-vel. Jatsz latotavra, fox-tol felfele belemehetsz majd neccesebb helyzetekbe, ha látod, hogy low hp az enemy és/vagy van ki lefoglalja szemből. Elég gyorsak lesznek majd hogy el is menekülj. De inkább a spot fenntartása, nem pedig dmg okozasra vannak.Szóval latotav, ha szorul a hurok tipli..a spotter akkor hasznos, ha él.
-
SoulReaver
veterán
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Remélem mihamarabb túl leszek rajta, mert nem egy teljes értékű light tank. Lassú, nincs közelharci képessége és bénán néz ki 
-
nemeth989
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Próbáld mindig a lehető legmagasabb pozíciót elfoglalni, ami még biztonságos és rálátásod van az enemyre. Amit Deadmeat mondott fogad meg, mindig mozogj rakétázás után. Egy tipp, ha később táras cuccal mész. Mikor lősz velük vagy téged lőnek, nem lesznek felszpotolva, viszont fizikálisan látszódni fognak a tankok, ha látótávon belül vannak. Lőd a géppuskás torkolattüzeket is.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hazudik, nagyon ratyi a swingire
A rakétákkal meg minden másnál így lesz, amiek lesz rakétája. Fizikálisan rá kell láss a célra. Ha ez megvan külső nézetből sem mennek szanaszét a raksik. Lövés után ha talált, ha nem menj odébb valamerre, mert hiába nem vagy spoton a csíkod miatt kapod majd az ívet a tapasztaltabbaktól. -
nemeth989
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem annyira nem gáz, használd ki a jó látótávot, és szigorúan a támogató szerepet. Akkor nagyon frankó supportot tudsz vele nyújtani, mert a rakétája azért üt mindent tierjében.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Micsodi? Nem kell fizetned, hogy jatsz, sem azert hogy nyerj.A premium tankok sem erősebbek mint a normal tech tree-n lévők, nincs pénzért vehető ammo amitol nagyobb lesz az atutesed és a sebzesed. A premium csak a pénz csinalasban és a grindban segít. De abban sokat.
Btw swingfire-n gyorsan lepj túl, a fox-tol lesz csak igazi móka az az ág. Főleg ha megtanulod iranyitani
-
Franky74
aktív tag
Hali!
Társakat keresek a tesztszerveren lord of war-t nyomni!
Nem vok nagy játékos.
Nicknevem a PTS-en: DexterKeressetek!
-
SoulReaver
veterán
Ez a swinger tank, nem is olyan rossz

Néha nem értem amúgy, hogy miért megy el a rakéta, pedig rálátok a z ellenségre.
Viszont alig van mit fejleszteni hozzá. a két firepower retrofit meg kb semmit nem ér

-
Dewri
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Vajon miért játszanak egyre kevesebben és miért tolják sokan inkább a PvE-t... Szenvedni ott a wot...
-
SoulReaver
veterán
Hát ez a PvP egy rakás sz...
Meg a FOX is... 1133-at lőtt belém rakétával... 2 lövés volt a T-72-m...
-
_Szasza_
tag
válasz
aginor
üzenetére
Bár én nem voltam a teszt szerveren, de amit a youtube videókon látok róla, az valami rossz vicc... Boldog boldogtalan menetből rommá rakétázza a másikat. A Chall 1 - et szemtől szembe konkrétan pikk pakk le lehet amortizálni.... Szerintem se lett nagyon átgondolva ez a módosítás.
-
aginor
veterán
Gratulálok az AW-nek, ezzel a rakéta módosítással jól szét****ák az amúgy sem túl fényes játékot (legalábbis egyelőre úgy tűnik)..
-
Met
nagyúr
A salvo töltés csökkentés az mire van hatással a tár töltésre vagy a lövések közti töltésre?
Draco-nál. -
_Szasza_
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
A challanger ágat mindenképp érdemes elindítani, a tankok is jók, illetve aránylag gyorsan (szerintem) fontos retrofitek is feloldhatóak.
Konkrétan a Chall 1 - nél az Intercom system "sapka" Mk3. (mindenre hat), illetve az Arietnél az Augmented Breech Lock Mk3. (pontosság + töltés idő)
Nálam ez a 2 retrofit szinte alap, de az Augmented Breech Lock Mk3. mindenképp.
Mióta megvilágosodtam (ezen a fórumon
) és a pontosságra ráfeküdtem az MBT - knél, mintha egy másik játékkal játszanék. Még az MBT-70 - ből is meglepően jó gépet lehet faragni. -
gubabela
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha szereted az erős páncèlt, akkor a challenger vonal való neked. (Kb mint a règi wotban a maus) Ha meg már unod a lassú mbt-ket ès kiismered magad a pályákon, akkor irány a wiesel vonal, hatalmas fun (mint règen a t50/2 volt) Parancsnokból az 5-ös a max.
-
SoulReaver
veterán
Köszönöm a hasznos tanácsokat!

Igyekszem minél hamarabb fentebb lépni, mert engem is a nagy vasak izgatnak

T-72 eddig jobban adja, mint az OF-40, bár magasabb tierben gondolom a leopard is keményebb.
Igaziból a T-90 a kedvenc tankom, mert tetszik, de itt a játékban nyilván azokkal tolja az ember, amivel nagyot üt, gyorsan és pontosan, no meg páncélja is van.
Ezeket a crew fejlesztéseket majd át bogarászom, mert nem nagyon nyúltam bele még. Parancsnok az 5. szint, annál nagyobb nem is lesz?
-
Tesztó
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Néhányunkat itt megtalálsz

http://www.awmaginfo.eu/ -
Franky74
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hali!
Magasabb Tier-ben vannak a nagyobb retrofitek.
Igazán "csak" akkor tudod kimaxolni a tankod, ha már Tier9 tankjaid vannak kifejlesztve, és visszafelé felpakolgatod a Tier 3-4-5 tankokra a Mk.3 fejlesztést...Nekem a Leo ág nem tetszett, pontos ágyú, kevés páncél, nem üt nagyot.
Az orosz ág már jobban tetszett, de ágyú nagyot üt(ponossá tehető), páncél vékony, lassabb tank, igazán kb. a T-80-tól lesz jobb, ott már mozgékonyabb (bár a páncél nem jobb). Itt nekem a T-90, T-90MS tetszik.
Az amcsi ág igazi átlagos, eleinte lassabb gépek, átlagos sebzés, pontossá tehető ágyú, ill. gyorssá tehető újratöltés.A retrofitek felpakolása nekem úgy ment, h a pontosság, gyors töltés-, célzás vonalon próbáltam fejleszteni. Ill. a gépész, lövegkezelő tulajdonságait terelgettem az adott tank tudásához. Tehát ha lassú, lomha a tank, akkor a vezetőnek a gyorsabb fordulás, és a gyorsítás fejlesztést adtam. A lövész alapból a kiválólövész retrofitet kapta. A többi helyre értelemszerűen rakod a fejlesztést. A technológia helyre megfontolandó a sisak berakása, az az össz. legénység "tudását" fejleszti.
ui.: Általában PvE-t nyomok, az esetek 2/3-ban. Ha akarsz megkereshetsz Franky74 néven vok.
-
gubabela
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
T72 tornya jó kemèny, viszont a löveg süllyedèse kevès, tornyozni nem tudsz vele. Elèg pontatlan mellè vaksi is. Inkább használd mednek mint mbt-nek. A retrofiteket pve-ben is fel lehet oldani ès ott lehet húzni a tankot is, nem kell hogy szívj a stockkal pvp-ben.
-
bullseye
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én PvE onlyban tolom (na jó, most 1-2 hete más játék onlyban...)
Amúgy arra szerintem a Chally OP (+asszem még mindig könnyebb eljutni oda, mint más T7-ekhez) csak két tűzoltó is kell rá Hardban.
-
Tesztó
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Adott tank fejlesztéseknél találod. Ha rámész a kívánt retrora, akkor egy jobb klikkel megmutatja, hogy merre keresd.
-
SoulReaver
veterán
válasz
gubabela
üzenetére
Tegnap szereztem meg a T-72-t, annak már mint ha lenne valami repesz elleni védelme, de a 9 sec töltés idő kicsit lelomboz.
Elég sokan mennek a Lav-300 vagy a prém TD-vel, vagy amx nem tudom pontosan, azok is messziről belőnek..
(#11721) Tesztó
Igen ezt akartam még kérdezni, hogy a retrofit-eket, hogyan fejlesztem magasabbra? Még csak MK1 van mindenből.
-
Tesztó
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
ohh Igazán nincs mit

Amúgy nem elég ha kifejlesztesz minden az adott tankon. Ahhoz hogy igazán ki tudj minden facsarni belőle, kell az 5ös parancsnok 5ös legénység és a 3 as retrofitek. Ebben a játékban minden egyes szint sokat dob rajta. -
gubabela
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
A leo ès a t szèria mondjuk pont nem a jó páncèlvèdettsègükről híres, de alacsonyabb tierben amúgy sem tanácsos a páncèlban bízni. Ráadásul vannak lőszertípusok, amik ha átmennek akkor az igen fájdalmas szokott lenni.(pl a heat, ami ellen mèg nincs vèdelem kissebb tierben) Azèrt lenne jó minèl több osztályt megismerni, (akár pve-ben is, igaz ott a botok nèha èrdekes találatokat visznek be...) mert akkor előbb utóbb kitapasztalod a külömbsègeket ès a magad javára tudod fordítani az előnyöket.
-
SoulReaver
veterán
válasz
gubabela
üzenetére
Valahogy ez a plusz egy tier, mindig csak felfele jön ki. Azonos tierben is vannak olyan tankok, amiktől kapok 3-4 lövést, mind1 hol talál el, de az betalál...
Még megszokásból yolóznék, mint wot-ban, de néha nem adja ki. Itt valóban használni kell a tankot, nem csak agyatlan lövölde.
-
gubabela
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kiemelkedően op nincs szerintem , mindnek megvannak az előnyie ès hátrányai. Az már csak rajtad múlik, hogy ki tudod-e használni vagy sem.
-
Tesztó
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Jó kéz alatt mind OP

-
SoulReaver
veterán
Az tetszik ebben a játékban, hogy a vesztes csatát is pluszba hozza ki. Jó, hogy még Tier4-5 -ben vagyok, de akkor is. Gyorsabb a fejlődés, csak nem jöttem még rá, hogy mik az OP tankok.
Leopard meg T-72 vonalon mozgolódok. Az egyik nagyokat lő, lassú célzás-lassú töltés és pontatlan sokszor.., a másik valamivel gyorsabb, viszont papír.
-
nemeth989
senior tag
Mindenki LoW-t tol teszt szerveren, meg összességében is hiszen minek is toljon mást, mikor 7-es prem td-t lehet szerezni benne. Meg összességében is, csak előnyökkel jár, minden amit most ott a Session0-ban megszerzel rewardban credit/gold/free xp/egyedi contentek átkerül a rendes szerverre is. Teljesen meglőtték így a délutáni public szervert. Egész nap mentem a publicba 2 suicide t1-et, a kettő 4-est letoltam, de azt is minek. 16.00-tól meg LoW teszt szerveren.
-
Dewri
aktív tag
válasz
aginor
üzenetére
Igen, továbbra is nagyon kevés a játékos. Ilyet, ami a teszten van, nem láttam még sehol: 1-2 játékos van a listán PvP módban egész délután és este! Senki nem nézi meg a tesztszervert?? Wotba be se lehet jutni az első pár napban mikor kinyitják, úgy tele vannak a szerverek, ez meg?? A rendes játékban pedig átlagosan 2 percet kell várni a bejutáshoz most a kis event alatt, aztán tier4-ben akár 9-0 arányú buktákat is lehet menni (top tank afk, saját csapattárs legázol, MBT a vadászoknál is hátrébb kempel...), tök jó szórakozás...
Úgy látom próbálnak újítani valamit, most pl kiírták, hogy kombinálni akarják a PvE-PvP módot ([link]. Elsőre ez úgy tűnik, mintha PvP-re akarnák mindenáron terelni a PvE-ben játszókat. Csak nehogy az legyen ebből, hogy mellé eltörlik a sima PvE-t, mert akkor uninstall lesz a dologból és valószínűleg nem csak nálam...
-
belaazallat
addikt
válasz
bypoffy
üzenetére
Akkor ott lesz a hiba!
bővebb infó itt az összefoglalóban.Milyen lapba van a proci?
-
bypoffy
csendes tag
Köszönöm a segitségeket !
Probálgatok másik drivert és ujratelepítem,az lehet hogy segít... -
bypoffy
csendes tag
válasz
belaazallat
üzenetére
semmi,nem csesztetem a biost mert nem értek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy pont így gondoltam én is, hogy ez a mód nem a magányos farkasoknak faló, mert ilyen kis létszámnál, ha csak egy játékos nem tesz a dolgát, akkor drasztikusan megnő a bukta esélye, és akkor egyéb tényezőket még nem is vettünk figyelembe.
Egyetlen pozitív élményem a VBL, mert azzal azért sikerülget valamicskét csinálnom.
T9-10-ben még csak egyszer sikerült csatába jutnom (azt is 7perc várakozás után), többi szint viszont valóban rendben van ebben a tekintetben (bár eddig csak 3, 4, 6 és 7. szinten voltam), a játékélmény már más tészta.

). Akinek kételyei vannak, ott leellenőrizheti. Később majd megpróbálok nagyobbat szakítani, de ezért a kevésért is kellett rohangálni elsőre elég sokat. Viszont most elég jófejek, remélem lesz folytatás. Remélem sokan részt vesznek, hogy a My.com is lássa, megéri adni valamit.