- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
-
Kean_Sorbo
őstag
Na ki jön versenyezni? Csiribiri.
-
weres78
senior tag
válasz
yodamester10 #10995 üzenetére
Az a fickó szerintem esetleg artyba jó, vagy valamelyik afvbe ha folyamatosan hátulról géppuskázol/rakétázol.
Én mentem vele pár száz csatát artyban, de ez a tűz dolog annyira esetleges, hogy lecseréltem. -
vv5204
senior tag
Nekem most a Leo 2a6 okozott csalódást a panzerjával. Míg mint botot lövöldözi az ember nem tűnik fel, hogy milyen gyenge az oldala. Megvettem, hama felhajintottam rá az erősebb páncélt, ami... semmire nem jó, de tényleg! Ugyanúgy, ha 5 foknál jobban befordítom átlövik a picsába. 44 csatát bírtam vele, aztán eladtam, jött vissza a garázsba a jó kis Chally 1. Mindjárt jobb is volt vele menni. Elkezdem fejleszteni hozzá a gyújtogatós kommandert, kíváncsi vagyok mit tud a oxigén maszkos fickó.
-
weres78
senior tag
válasz
_Szasza_ #10991 üzenetére
A szűkülsével nincs gond, a pontosságával ellenben, legalábbis számomra van egy pici. 0,06-ra lehet levinni, ez a minimum ami elérhető, és ez nem túl acélos.
Viszont ugye nem is sniper tank, inkább menet közben lövöldözős, flenkelős megoldás, annak meg kiváló. Nagyon jól mozog (fordulásra nem szabad skillt rakni mert irányíthatatlan), jól gyorsul, jó a végsebessége.
Szemből elég jól pattint (van páncél és jól döntött), viszont elég sokszor pattint toronygyűrűre. Vannak gyenge pontok rajta, nem is kicsik, de ezeket ha rohangálsz vele nem könnyű ellőni.
Van rajta három köd, ami jól tud jönni ha szorul a hurok.
DPM-ben sem rossz, és iszonyat kavarodást lehet vele okozni ha jól használja valaki.
De ha a nyugodt TD játékmódot szereted, akkor nem ajánlanám. -
Franky74
aktív tag
válasz
_Szasza_ #10991 üzenetére
Hali!
VFM 5ről röviden, nekem nagyon tetszik, 4 tuning helye van, most kb. ott vagyok, h 0.07 a pontosság, az újratöltés 5.90s, a szűkülés 3.1s körül. Azért írom, h kb. mert a pontos értéket fejből nem tudom, ha lesz szerver és érdekel elmondom, azt is milyen retrofitet raktam rá. DE a lényeg, h szabadon rakhatsz rá elég sokmindent, így beállíthatod ahogy akarod! Ill. a legénység fejlesztésnél is tudsz rajta finomítani!
-
_Szasza_
tag
Köszi ismét a válaszokat.
Rosszul írtam, a hasát valóban sok mindennek be lehet lőni, de a Merkavának olyan magasan van, hogy az valami hihetetlen. Videók alapján a Chall 1 - nél jóval gyengébb páncélozottság szintjén. (Meg ránézésre mindenben) Szerintem hagyom, az igazat megvallva egy olyan válasz nem jött rá, hogy hú de jó
A VFM5 - nél elviselhető az a célzási idő? Fejből nem tudom, de 3s feletti... Le lehet vinni emberi értékekre hogy ne érezze kárát más paraméter?
-
weres78
senior tag
válasz
_Szasza_ #10988 üzenetére
Kipróbáltam én is a Merkavát, nem győzött meg. Mondjuk azóta buffolták szemből, és most már elég kemény, de csak onnan, minden oldala semmi. Kicsit is elfordulsz vele akkor annyi. De nem is ez a legnagyobb baja! A Challenger 1 sokkal fürgébb, ami tragédia! Főleg ha azt nézzük, mennyivel jobban páncélozott a Challi...
Az ágyúja viszont elég kellemes a Merkavának, pontos, gyorsan lő, jól szűkül, cserébe lóf...t sebez és kicsi az átütése.
Részemről akkor lesz Merkavám, ha nyerek egyet. -
bullseye
addikt
válasz
yodamester10 #10986 üzenetére
Ja, hát PvE-ben sem erős. Folyton széjjellövik, de néha még szemből is T7-8 tankok.
És a remek eredményemben nem figyeltem, hogy első csatával 1,25x volt, ráadásul mégis csak hard.
Most mentem egy hard bukást spearheaden 15k dmg, 100/47k, meg egy győzelmet Cavalryn 11k dmg, 158/105k.Szóval keresni nem rossz, ha valaki gyűlöli a PvPt, de szerintem egy T6 prém, ami jó PvP-re, jobban keres.
-
bullseye
addikt
válasz
_Szasza_ #10982 üzenetére
Hááát, én most mentem vele az első csatát, óvatosan, csak normálon. Ennek rohadtul nincs páncélja frontot kivéve, ágyúja közepes, elég lassú is, de legalább gyorsan fordul.
És lifejacketen 12k sebzéssel, az említett normálon 237160 bruttót hozott prém accal (még anélkül is 100 felett maradt volna a nettó)
Szóval ha neked is áll bent aranyad, amit nem tudsz mire költeni, akkor megéri.
-
_Szasza_
tag
Üdv, egy újabb kérdésem lenne
25% akció van a prém tankokra. A Merkava megéri a 4125 aranyat?
-
Kean_Sorbo
őstag
Én már azt várom, hogy mikor lesz valamelyik tankon antenna helyett, egy nagy análintrúder.
-
_Szasza_
tag
Aham, az XM1 FSED holnap jön is
https://aw.my.com/gb/news/general/maintenance-hotfix-0152285
-
_Szasza_
tag
Üdv,
youtube videókon láttam pár új "összvér" prémtankokat, nevezetesen a következőket:
M60 2000 (T7)
XM1 FSED (T7)
Chall 1 FALC (T8)
AMX 10RCR (T8)Ezekről tudni valamit? Nem valami acélos az angolom, hátha ti tudjátok rá a választ kapásból
-
yodamester10
őstag
Na már megint összefosta magát a szerver.2-ből 2 kifagyott és semmi hibaüzenet.
-
bullseye
addikt
Nekem van egy fölös kódom, ha valakinek nem jött össze, vagy lemaradt.
-
ooooobi
senior tag
Sziasztok itt van valami elsö regisztrációs bónusz kód ami ad esetleg valamennyi prémet, vagy tankot?
-
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10960 üzenetére
höhöhe
azé én gondoskodtam róla, hogy legyen gyors és szorosság nélküli meccs is ( ha má úgy is törjük a magyartot )
de most ilyen versenyekre el lehet menni, de egy eeebét nem lehet kihagyni
elég a versenynek az a pár col is a képernyőből, ami marad a Pip ben, a meccs fontosabb , most mond hogy nem
meg aztán azé véefem versus t72a fész tu fész ben, azé vót bennem kraft, mondjuk egy vízellel gyorsabban befejeztem volna vagy melyik a tr6 futrinka....faszé nem azt vittem be
de azér rendes gyerek vagyok, velem lettetek párba, most mond hogy nem vagyok fain gyerek
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Igen, nagyon gyorsan le reagal mindent, atlatja a dolgokat félelmetesen gyorsan. Ezek mellé nagyon agresszív is.Neha csak pislogok, hova tűnt mellolem, fél perc késéssel esik le, hogy 2 tank körül forgolodik
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
És DeadMeat, az első három mondat szólt neked, nehogy magadra vedd a többit.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
DeadMeat #10957 üzenetére
Két körben is egy lövés döntött. Neki jött össze az utolsóban. Egyébként nagyon jól mozog a pályán a srác, ez tény.
Általánosságban nagyon szoros meccseket játszott mindenki.A versenyről néhány tapasztalat.
Elég sok mellédurrogtatás volt minden meccsen, nincs idő célozni, sokszor félig beszűkülve/menet közben kell lőni, és ekkor a szerencsének bizony nagyon melléd kell állni.
Ilyen összecsapásokra teljesen át kell retrofitezni a tankokat. Minél kisebb töltésidőre kell törekedni és a mozgás közbeni pontosságra.
Ami fontos, hogy folyamatosan mozogni kell. Megállni meg csak akkor szabad, ha pl. tökéletes HD pozíciót talál az ember, a másik meg ott áll kiszolgáltatottan.Nagyon jó csatákat játszott mindenki, érdemes volt nézni a közvetítést.
A tankok: Centauro, LeoAV, T72-A, VFM, most ennyire emlékszem.
És nem, egyáltalán nincs előre megírva egyik verseny végeredménye sem. Természetesen vannak jobb képességű játékosok, de azért a szerencsefaktor benne van a játékban, és mindenkinek lehet jobb rosszabb napja.
El kell indulni, megtisztelni vele a szervezőket, szórakozásnak venni, és nem utólag okoskodni.
Elég elszomorító tény az is, hogy az AWMK sok nagy volumenű játékosa nem mer elindulni egy bulinak szánt "versenyen". -
yodamester10
őstag
válasz
Kean_Sorbo #10956 üzenetére
Milyen meglepő ki lett az első
-
weres78
senior tag
válasz
Milyen tankok voltak?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Egyet bukott a kiscsavó? Hehe Noob
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
weres78 #10953 üzenetére
Nem, de bázispontja volt egy csomó, mert a meccs felében ott állt a cimborájával, akinek már csak a hulláját láthatjuk (7-es SKILL-es LEO). Azért az vicces volt amikor a Chall.1 rájuk ugratott és egyetlenegy HP sem szakadt le róluk, úgyhogy megszégyenülve le kellett tolatni róluk, hogy a többiek tudják lőni őket.
-
weres78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10952 üzenetére
Le hozta?
-
Franky74
aktív tag
Észrevettétek, h a játékban az arany vásárlás menű nem működik?
Ott el lehetett érni a profilt is, ahol látható volt h állok az eventekkel... -
tucsok.
senior tag
Vegyétek ameddig van: obj. 430
Én vettem, működik megkaptam ennyiért ajándék szvsz.
-
myckey
veterán
Jó volt a kupa, de az ebé jobban bejön
próbáltam gyorsra venni, sikerült is
-
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10942 üzenetére
EB alatt halál hogy sehova nem nevezek
max ts re belépek, azt traccspartizunk
-
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10942 üzenetére
Hol kell nevezni? Volt valahol, de nem találom
Miki: mivel összesen vagy 100 PVP csatám van, így arra a 3 körre benevezek, összesen kb. 15-20 percet vesz el az életemből
-
Kean_Sorbo
őstag
Még lehet nevezni várunk mindenkit sok szeretettel
AWMK tagok részére megrendezett Vasárnap délutáni móka részletei:
- 1 vs 1 meccsek
- Tier 6 jármű osztály
- Egy menet három körből áll, két győzelem kell a tovább jutáshoz
- Az nyer aki vagy végrehajtja a foglalást, vagy kilövi a másikat
- A verseny kezdési ideje 2016.06.26 vasárnap 15 óra
- Pályá: Pipelines, Portstorm, Riverpoint
- Játékidő 10 perc
- Döntetlen esetén kizárás
- Nevezni vasárnap 14 óráig (megváltozott)Az legjobb jutalma:
- Chieftain MK6 Leader harckocsi
- 2500 gold
- 30 nap prémium tagság
A kódot csak az tudja felhasználni aki nem vett E3 kódotKommunikáció a közösség TS csatornáján lesz.
Változás jogát fenntartjuk. -
vv5204
senior tag
válasz
yodamester10 #10937 üzenetére
Szerintem a gtx 980-ast a Crysis 1/Warhead is kifekteti, ha mindent fullosra feltolsz a játékban.
-
csaabz
őstag
válasz
yodamester10 #10935 üzenetére
Én is arra tippelek, de a GTA 5 hibátlanul megy...
-
csaabz
őstag
válasz
Kean_Sorbo #10933 üzenetére
Azt hol lehet csinálni?
A Diagnostics? Azt lefutattam -
scyllarus
veterán
Hehe, a wotban a 9.15 után már nem a 9.16 jön, hanem a 9.15.1
Sosem lép ki a béta státuszból, ha kell, akkor 9.99.999999.99999999999 -es verziószám is lesz, de 1.0 soha
-
gubabela
senior tag
Nálam is jó a crimson. A mostanival (16.4) semmi gondom. Az előző verzióban tapasztalt fps csökkenés is megszünt. Előtte én is a 15.7-et használtam, de hiába állítottam be, hogy ne frissítsen (a wint és a catalystot is) egy idő után mindig felkerült rá a crimson, ami viszont hibás volt, feleslegesen pörgette a kártyát és fps csökkenést is okozott aw alatt. Miután felkerült a legújabb, (clean installal) azóta teljesen jó.
-
nemeth989
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10927 üzenetére
Kétségtelenül nem tolom annyit, mint régebben, de a héten mentem 1-2 kört pve-pvp, semmi változást nem érzékeltem. És jó ideje használom már a krimzonokat, talán az 16.1-nél volt egy kis visszaesés, valamivel kevesebb fps-em volt itt, pár fpsre kell gondolni talán más gamekben is, de utána valamit csináltak és visszatért az eredeti állapotba. Nálam semmi probléma sincs a krimzonokkal.
-
nemeth989
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10923 üzenetére
Nálam semmi különbség sincs, a legfrisebb krimsont futtatom mióta kijött, itt és más játékban se érzékeltem változást. USER ERROR
-
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10923 üzenetére
Én hagytam a régi Catalystot, azzal semmi baj nincs
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
scyllarus #10922 üzenetére
Mert a Banditák kemények. Képesség alapú MM van, és egyszerűen nem talál ellenfelet neked.
Közben háromszor telepítettem újra a számítógépet, mert a krimzon csodadriver úgy megbolondította a processzoromat, hogy még kikapcsolt állapotban is az egyik szál 100%-on, egy másik pedik 80%-on járt. Félelmetes na. Nem ez az első esetem ezzel a szarral. A legszebb, hogy a WIN10 pont a legbugosabb 15.11-es verziót telepíti automatikusan.
Teljes hardver resetet kellet végrehajtanom, és friss telepítésnél versenyt futottam a windosszal, hogy ki tudja hamarabb feltelepíteni a saját driver verzióját.
Elképesztő, és egyben elgondolkodtató.Most meg megint tölthetem le a csillió gigabájtot, a T-home-os csodanettel.
-
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10 #10918 üzenetére
Tettem egy próbát. Engem beengedett, de kb.2 perc múlva kidobott a szerverről.
-
yodamester10
őstag
Na én már be sem tudok lépni.
-
scyllarus
veterán
Némi infó az új PVP módról: Lords of War
Mondjuk, lósz@rt sem ér, ha közben technikai hibák miatt nem lehet normálisan játszani. -
Simi37
őstag
10914 és 10915
Nálam is be-beakad folyamatosan...aztán az előző körben 1 perce megállt aztán kiírta h defeat... sőt most úgy kidobott, hogy még a szerverre sem enged vissza... -
weres78
senior tag
válasz
yodamester10 #10914 üzenetére
Nálam 4-7mp,aztán megjavul. Mondjuk addig a kép is áll.
-
yodamester10
őstag
Másnál is összefossa magát a játék?Gondol egyet a jármű és csak megy előre irányíthatatlanul.Net van.
-
Synaptic
senior tag
Nálam több mint 1 hónapja nagyon elszállt a ping. Azóta nem is játszom. Létezhet ez az miatt ,hogy a tanyasi adsl re rábiggyesztették még a szaros telekom FON szolgáltatást is ?
-
gubabela
senior tag
-
Melyik az a Bejgli?
-
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10904 üzenetére
Miért, van rajta rakéta? Sose szoktam használni
Olyan amx 12t stílusban használtam mindig, csak a gépágyúval. Mondjuk, PVE-ben, de esküszöm, ha lesz elég játékos és enged PVP-zni, kipróbálom ott is. Sőt, vasárnap azt viszem, arra a 3 csatára nekem mind1, mivel megyek.
-
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10901 üzenetére
Olvastam. Mostanában egyébként én is újra kedvet kaptam a játékhoz. A bejgli meg a legjobb tank a játékban még mindig
Én a Challi 1-et húzom csak, legyen már meg az Ariete, a többi csak buli nekem is, mikor mihez van kedvem. De ez is mutatja, jó lenne ez a játék, simán jók még a T3-as csaták is, csak lenne több játékos.
A franciákat várom nagyon, de pont tegnap olvastam, hogy még messze vannak sajnos.
Pityuval ketten szoktunk lenni TS-en estefelé. -
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10901 üzenetére
rendszeresen fellépek ts-re, nincs ot egy lélek sem.
legalább téged szórakoztat
-
Kean_Sorbo
őstag
Hát kövezzenek meg engem, de én mostanában minden egyes percét élvezem a játéknak. Nem húzok eszeveszetten tankokat, ami jön XP annak örülök. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy csak olyan tankok állnak a garázsban, amikkel szeretek játszani (kivétel a bojlipancer, de azt is megtartottam, viszont ő nem érdemelte meg a festést).
Valamennyire egyébként tudatos is volt ezen ágak kiválasztása, így minden játékban töltött idő megérte.
Ha jön egy új ág amihez kedvet kapok, arra már betáraztam több mint 1 millió free XP-t, és ez most már csak több lesz. A lóvé is szépen gyűlik így, hogy nem kell megvennem semmit.
Igazából csak csatározni kell.
Mostanában sokszor "bulicsatákat" megyek. Az egyik ilyen tank a Terminátor. Komolyan, annyit szoktam nevetni, hogy már otthon nem tudják, filmet nézek-e vagy játszok.
Nyolcas tier-ig megy ez a móka, felette számomra értékelhetetlen a kukucskálólövészet, meg hát nem is szórakoztat. Lehet béna vagyok oda, de még mindig az a véleményem, hogy ott nem lehet tankozni.Este meg lehet jönni szakaszozni. Tibi már írta a fészbúkon, hogy este visszatesz a TS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia