- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
A HC-05 úgy van bekötve, ahogy megjött pár napja. Az UNO programban 115200-t állítottam be, és így ment is tökéletesen. Sőt készítettem egy másik projektet, ahol 3 ledet lehetett kapcsolgatni és a az UNO visszafele küldött adatot a ledek állapotáról az androidos appnak, és ez is hiba nélkül működött. Most meg behülyült. Azt vettem még észre, hogy ha a hardveres TX, RX pinre (0,1) van kötve, akkor a tx led villog az arduinon, ha meg a SoftwareSeriallal használom és a 3 és 4-es pint (vagy a 10,11 pint) adom meg, akkor meg az RX led villog az arduinon, mint az őrült, és a Serial monitorba belenézve folyamatosan 0-kat jelez ki. Lehet, hogy bekrepált a bluetooth modul? Úgy olvastam, hogy azon is van egy állapotjelző led, de nekem semmi sem villog rajta, semmit nem látok, hogy működne. Nem is volt eddig sem, ezért eleinte azt hittem, nem is jó a modul. Lehet, hogy ténlyg nem jó, és éppen kihúzta ezt a két napot, amíg használtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Mozilla Firefox
- Subaru topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged