- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
kemcso #22801 üzenetére
Majd elfelejtettem:
Csatalkozók viszonylag kicsúszásmentesítése:1, régi alaplapról forrasztottam ki venti csatit, ennek az ellenoldala is rendben van, de lehet USB satöbbi tüskesoros csatit kiberhelni alaplapról, a lényeg hogy az ellenoldal is legyen meg, plusz ne lehessen fordítva feldugni!!!!!!!!!
2, RJ11-es aljzat és hozzá csati, sajnos ezt krimpelni kell, tehát kell hozzá fogó és fej is, és megfelelő kábel is.
3, [Innen rendelsz]A saját negatív tapasztalatom, hogy itthon nem kaptam megfelelő csatlakozót aljzattal együtt. Nem csak hogy ne csússzon ki, de polaritás helyesen is kell feldugni a cuccokat és ez véletlenül se történhessen meg, akinek pedig odaadom az sajnos műszakianalfabéta, és hiába kis csini baba, nem szeretém az összes időmet ezzel tölteni nála, inkább összerakom hülyebiztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nintendo Switch 2
- Parkside szerszám kibeszélő
- LEGO klub
- EAFC 25
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest