Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-03-11 00:46:52

LOGOUT.hu

Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21264) Urna válasza Aryes (#21262) üzenetére


Urna
tag

Nem csodálkozom, este volt már eléggé :D

Azt szerettem volna mondani, hogy elvileg nem csak a 19-es meg 20-as pin alkalmas usb-s kommunkikációra, hanem ha az usb-c-n keresztül is működik, csak akkor debugolni nem fogom tudni mert elvesztem a serial írás lehetőségét. Majd kénytelen leszek két tülön részre bontani szeritnem, először ha minden jól megy akkor olvasom és serialra írom, aztán egyból HID-ként kiteszem, legalábbis így látatlanban erre gondolok.
Persze nem a legjobb, mert debug nélkül egy "élmény" tesztelni, de ez alapján kivitelezhető: [link]

dew28
Futottam még egy kört az árakkal és valóban, igazat adok. Az tévesztett meg, hogy alapból a legdrágább szállítási módot választotta ki. Ha nem a DHL -t kérem ami 3-5 nap, hanem egy sima Aliexpress shipinget, akkor máris csak 4 usd, szóval teljesen vállalható. Ez a pcbway-volt, valószínüsítem hogy a easyEda is ilyesmi hiba volt, de ahogy néztem van első rendelői kupon is, szóval már nem vészes ez a fele sem.

S10 + Galaxy Watch 3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.