- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Janos250 #17391 üzenetére
Nekem 2020 azzal indult, hogy a PayPal a hitelesítő SMS-eit a néhai Yodafone-nál beregisztrált számomra hiába küldte el, nem jöttek meg (mert valójában már telenyomoros voltam azon a számon). Vagy három hónapig nem tudtam belépni.
Csináltam egy másik accot, a Revolut virtuális kártyát hozzá kötve, de valami miatt mégis kellett az eredeti fiók. Asszem egy refund összege oda futott be valamiért, el kellett költeni.
Egy (látszólag) magyar számot hívva egy talán ír hölggyel beszéltem. Gyenge negyed óra alatt sikerült megértetni magam, hogy mi a hasfájásom. Megoldotta, hogy az SMS az előzetesen már regisztrált másodlagos számomra jöjjön.
A hétvégén meg a Revolut kezdett azzal zaklatni, hogy lejárt (az ősszel) az az okmányom, amivel anno oda mentem. Persze most vagy a szelfi nem jó neki, vagy az okmány képe. Folyton visszadob.Jó dolog ez az informatika, míg a Skynet az öntudatára nem ébred...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest