- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Babetta-X #1613 üzenetére
Autó fedélzeti kamerák között nézelődnék, 10 ezer körül már akad, sd-kártyára vesz, szoktak tudni loop üzemmódot is. A saját akkujával rövid az üzemidő, de ez egy 12 V-os tetszőleges kapacitású akkuval tetszőlegesen bővíthető.
Azt viszont nem tudom mi lenne az arduino dolga? Mert szerintem videojelet rögzíteni nem tud, nem is tudom mit tud kezdeni egy kamerával, talán vezérelni, de jelfeldolgozásra alkalmatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest