Új hozzászólás Aktív témák

• dave0825

őstag

Heló mindenkinek!

Ismét elővettem a betűs órámat, amivel eddig az volt a gond, hogy valamiért külső tápról nem működött a távirányító. Kondik nem segítettek az infra vevőhöz a buck miatt zavarszűrőként, ugyanúgy megmaradt a probléma, és most derült ki, hogy a programban van valami gond. Teljesen alap infra vevő programot rátöltve tökéletesen működik külső tápról is. A hiba ott van, hogy azért látszik úgy, hogy nem működik a távirányító, mert össze-vissza mindenféle hexa értékeket vesz az infra vevő, csak azt nem, amit kéne egy adott gomb megnyomásakor. Szerintetek ez mitől lehet? Milyen programrészlet lehet az, ami bezavar egy másik résznek? :U Kb. 20 random érték után jön egy rendes, aminek kéne, majd megint vagy 10, 20, 30 rossz, mikor mennyi... Segítsetek, legyetek szívesek, mert teljesen elakadtam. :( Mondjak le a távirányítós óraállításról egy hiba miatt, ami fogalmam sincs, hogy mitől lehet? Sima nyomógombokkal kéne inkább megcsinálnom? :F
    zka67, gyapo11, tvamos, szerintetek? Az lehet esetleg, hogy a sok led, vagy tranzisztorok, ellenállások, ilyenek zavarják az infrát? Kondi már van rajt, amit tvamos javasolt, de nem segít. Teljesen le vagyok már törve, hogy nem működik úgy, ahogy szeretném, és nem tudom, hogy mitől. :O Ma is már órák óta ezzel kínlódok, de nem jutottam semmire, csak arra, hogy ez a hosszú program nem tetszik neki, de ha kitörlök mindent, és csak az infra kezelő részét hagyom meg, akkor meg megy. :F
    A program itt van .txt-ben, itt pedig rendes programként.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés