- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy 433MHz-es redőny távirányító jeleinek ismétléséhez. Amennyi szakirodalmat tudtam, annyit átolvastam, a projektembe bele is kezdtem, de elakadtam kb félúton. A problémám az, hogy a jelet már dekódoltam, de nem tudom megismételni. A hardverem egy Arduino Nano, valamint ez az olcsó 433MHz adó-vevő.
Amúgy már a távirányító jelének feldolgozása sem volt egyszerű feladat, mert az Arduino-val nem nagyon mentem semmire. Analóg módszerekhez kellett fordulnom, és a PC hangbementén felvenni a receiver segítségével a küldött jelet (jeleket). Így mindent megtudtam a jelről, ha minden igaz jól is dekódoltam, de nem tudom az arduino+transmitterrel reprodukálni.
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged