Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Janos250
üzenetére
Közben még megtaláltam két márciusi hsz-edet az ESP32 előnyeiről: [link] [link]
Illetve utánanéztem a "külső ram"-nak is. pSRAM -nak hívják, itt egy részletes leírás a használatáról: [link]
Ezek alapján én már egy PSRAM-os ESP32-s board-ot próbálok keresni.
Nagy segítség ebben a wikipedia: [link]
Aliexpress-en a "ESP32 pSRAM"-ra keresve ezek jönnek be: [link]
A legelső találat pl. elég jónak néz ki:
4MB / 16MB FLASH for TTGO T8 V1.7 wifi Bluetooth ESP32 WROVER 4MB FLASH 8MB PSRAM electronic module T8 V1.7.1 ESP32 [link]
SD-foglalat és akksicsatlakozó is van rajta, $6.55-ért.
És ráadásul itt azt írja, hogy lehet a 4MB flash verzió helyett 16MB flash verziót is választani.
Bár a wikipedian nem írja hogy létezne ilyen.
Wikipedia alapján is próbáltam amúgy olyat is keresni, amiben a Flash memory 4 MiB fölött van.
De így Surface-mount module-t találtam csak, és azt is csak a gyártói oldalakról, Aliexpress-en nem. Azt meg nem annyira állnék neki kézzel forrasztgatni hogy board legyen belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold