Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
krypton #1951 üzenetére
régen nagy megelégedettséggel használtam a RETEK gyári bürrögő ventis szarul hűtő vacak helyett HD4850 (nem emlékszem milyen márka) agyonhajtott karimon valamelyik PASSZIV arctic coolert, már eladtam asszem s1 volt nem tudom pontosan.
kérdésem hogy összeraktam kis gépet magamnak mert kell, ha full passzivba gondolkodnék, ASUS 7600GT -hez egész pontosan melyik arctic (vagy ha még jobbat javasoltok persze az is érdekel) passziv hűtő ajánlott? a HD4850-en a ramok is eléggé forrósodtak, és ott a gyenge 2 oldalú ragasztó elengedett a kis külön hűtőbordákon, de a nvidia 7600GT-nek csak 256 ramja van gddr3, kézzel nézve annyira nem forrósodik, lehet elég lenne a procit hűteni egy jó passziv valamivel. ja, és az arctic (tán s1?) hűtő nem pontosan passzolt a HD4850-re, erős fogóval meg kellett görbíteni egy helyen .. :-(
építő válaszokat várom , bye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest