Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Merlin
csendes tag
Megoldottam. Lemértem a helyet. Kb. 5 cm a ház alja és a kártya között. A rev.2 3.3 cm és ha biztosra akarnék menni a Turbo Modul +1,5 cm. Esélytelen, hogy bemenjen. Marad a Zalman.
-
[HUN]Merlin
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy ASUS EAH 4850-m és szerintetek rev2 elég rá? Ha igen, kelljen mellé egy házventi? Vagy a másik, amit néztem egy Zalman ZM-VF1000. Ez mondjuk nem passzív, de annál a porszívónál, ami a gyári hűtést adja, csak halkabb lehet.
Másik kérdés rev.2 -nél, hogy a kártya kialakítása miatt a borda lefelé nézne. Ez nem gond a borda súlya miatt hosszú távon? Ill. Maga x16-os PCIe az alaplap/ház legalján van, a ház alsó lemezéhez közel. Ehhez jön még a fent említett elhelyezés, lényeg: a hűtés a sarokba suvasztva lenne, alatta nincs már hely és nem tudom, hogy így mennyire lenne jó levegőkeringetés.
Ezért is gondolkodtam a Zalman-on, mert a hőcsövek a kártya hátoldalára vannak visszavezetve, és ott vannak a bordák+8cm venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- IFA 2025: Az állóképesség bajnoka lenne az új T-Rex
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- FSP 300w kisméretü táp fekvő házba
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest