Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warbeast
tag
Üdv!
Ma vettem meg az Accelero S1 rev 2-es coolert.
Egy PowerColor HD3870 OC-n van rajta, aminek órajelei 800/2400.
Teljesen passzívan van rajta.
Ház szellőzése gyakorlatilag nulla, mert arra semmi nem kavar. Annyi, hogy nincs rajta se oldal se előlap.
A hűtő nekem teljesen jó.
Idle 40-50 fok körül.
Furmark fánkjánál Extreme módban max 80 fokig melegedett köbö 15 perc alatt, másfél óra után is annyi volt, tehát kisimult.
Kérdés: előtte a kártyán egy Zerotherm hűtő volt. Szuper, meg minden, de nagyon hangos.Ehhez pluszban a memóriákon egy darabból öntött sima 3-4mm vastag rézlap volt.
Mivel nem akartam feszegetni, fenn hagytam. Kézzel tapogatva load alatt nagyon meleg.Szóval: érdemes leszedni hővel, hogy feltehessem az Acecleróhoz kapott kis alu szirszarokat helyette?
Még valami: kicsit hajlítanom kellett, mert beért egy kondit a kártyán. Mennyire tűrik a hőcsövek, ha nagyon kicsit hajlítgatja az ember?
Köszi a tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- OLED TV topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest