Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 16:05:16

LOGOUT.hu

Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9519) CactuS válasza Döglött Róka (#9515) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ha megnézed az elmúlt néhány száz arcképet, akkor látni fogod, hogy miért nem megy egyik sem. Sőt, igazából annyira elüt azoktól minden ötleted, hogy én is trollkodásnak éreztem az egészet, ha össze kéne foglalnom, akkor kb. így éreztem magam:

Jelenleg test nélkül csak különösen indokolt esetben készítünk avatart. Van rá példa, de egy állat nem ilyen. Az avatar fixen befelé néz a szöveg felé. A másik nagyon fontos dolog, ami jellemzi a mai avatarokat, hogy csak és kizárólag az alsó élnél van vágás, oldalt és felül nincs. Maga az ötlet, hogy egy elpusztult állat legyen az avatarod már elég karcossá teszi szerintem, hogy hogyan fog beilleszkedni a PH! világába, így én mindenképpen az egyszerűbb, játékosabb vonalat ajánlanám, hogy a capslockos kollégák se kapjanak lábrázást tőle, illetve, hogy 1-1 érzékenyebb Ph!-tag se járjon a modkerbe köznyugalom elleni vegzálás miatt ahányszor meglát. Pl:

|

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.