- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nem szeretnék elhamarkodottan ítélni, de a 9 év GNOME --> Xfce --> (kevéske) Openbox után úgy tűnik, hogy i3 tilling alatt már-már gyorsabban navigálok mint a fenti "egerezős" DE-k bármelyikén
pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
A legfélelmetesebb, hogy még magam sem ismerem az összes billkombót, de amit használok az nagyon logikusnak és átgondoltnak tűnik. Szinte adja magát, és a konfigurálás sem igényel rakétamérnöki diplomát, szóval tényleg nagy tetszik!Tilling-gel most ismerkedőknek szerintem ideális választás.
ps.:
Korábban volt egy próbálkozásom a sway-el de sajnos már az elején összevesztünk, mivel még a böngészőket sem akarta elindítani... nem találta a displayt... Nyilván egy kis keresgélés után megoldhattam volna a problémát, de mivel mostanában elég kevés az időm így nem vesződtem vele. (majd visszanézek egyszer ha sok időm lesz) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest