Hirdetés
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nem szeretnék elhamarkodottan ítélni, de a 9 év GNOME --> Xfce --> (kevéske) Openbox után úgy tűnik, hogy i3 tilling alatt már-már gyorsabban navigálok mint a fenti "egerezős" DE-k bármelyikén
pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
A legfélelmetesebb, hogy még magam sem ismerem az összes billkombót, de amit használok az nagyon logikusnak és átgondoltnak tűnik. Szinte adja magát, és a konfigurálás sem igényel rakétamérnöki diplomát, szóval tényleg nagy tetszik!
Tilling-gel most ismerkedőknek szerintem ideális választás.
ps.:
Korábban volt egy próbálkozásom a sway-el de sajnos már az elején összevesztünk, mivel még a böngészőket sem akarta elindítani... nem találta a displayt... Nyilván egy kis keresgélés után megoldhattam volna a problémát, de mivel mostanában elég kevés az időm így nem vesződtem vele. (majd visszanézek egyszer ha sok időm lesz
) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- EAFC 26
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
pedig még csak tegnap üzemeltem be és akkor is pusztán csak kíváncsiságból, viszont már most függője lettem.
) Bár bevallom csábít a Xorg mentes élet.
BoB