- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #6136 üzenetére
Szerintem teljesen életképes ötlet, hogy legyen egy Kezdő Arch vagy Archklón topik, már csak azért is, mert vannak olyan furmányok a klónokban, amiket a pure nagyArchúak csak pislogva olvasnak. Szóval én nem kritizálni jöttem ide, hanem építő jellegű javaslattal.
Én nem sok klónt próbáltam, de azoknál mindnél volt valami olyan gikszer, amivel nem jöttem ide, mert a pure Arch-nél nem lehet ugyanaz a hiba. Most is csak azért reagáltam, mert aggódás volt, hogy a halmozódó problémák kitárgyalása rossz fényt vet az Arch-ra.
Szomorú hírem van számodra, ha valóban a legfrissebb csomagokat akarod használni, minél hamarabb dobd a klónokat és valóban jöhet az Arch. Klónoknál is akkor indult ez a nagy zavar, mikor kivették a yaour-t és ezekkel az addig ismeretlen helperekkel kezdett mindenki bíbelődni.
(amúgy meg tényleg nincs sok alapom itt belevauzni a dolgokba, de legalább leírtad, amit leírtál, már előrébb vagyunk)
Különben ezzel a legyen a legfrissebb dologgal 10-ból 9 ember teljesen szükségtelenül bíbelődik, egyszerűen értelmetlen. Új hw-ek nem indokolják, akkor minek? Hogy remegést kapjon a klóner, ha egy héten egy új kernel nem jön ki?
Endeavour-t amúgy miért választottad? A honlapjukon persze nagyon dicsérik magukat, hogy jujde segítőkészek......nem mint ha ez nem lenne máshol is jellemző......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest