Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #63718632 #6136 üzenetére

Szerintem teljesen életképes ötlet, hogy legyen egy Kezdő Arch vagy Archklón topik, már csak azért is, mert vannak olyan furmányok a klónokban, amiket a pure nagyArchúak csak pislogva olvasnak. Szóval én nem kritizálni jöttem ide, hanem építő jellegű javaslattal.

Én nem sok klónt próbáltam, de azoknál mindnél volt valami olyan gikszer, amivel nem jöttem ide, mert a pure Arch-nél nem lehet ugyanaz a hiba. Most is csak azért reagáltam, mert aggódás volt, hogy a halmozódó problémák kitárgyalása rossz fényt vet az Arch-ra. ;)

Szomorú hírem van számodra, ha valóban a legfrissebb csomagokat akarod használni, minél hamarabb dobd a klónokat és valóban jöhet az Arch. Klónoknál is akkor indult ez a nagy zavar, mikor kivették a yaour-t és ezekkel az addig ismeretlen helperekkel kezdett mindenki bíbelődni.

(amúgy meg tényleg nincs sok alapom itt belevauzni a dolgokba, de legalább leírtad, amit leírtál, már előrébb vagyunk) :)

Különben ezzel a legyen a legfrissebb dologgal 10-ból 9 ember teljesen szükségtelenül bíbelődik, egyszerűen értelmetlen. Új hw-ek nem indokolják, akkor minek? Hogy remegést kapjon a klóner, ha egy héten egy új kernel nem jön ki? ;]

Endeavour-t amúgy miért választottad? A honlapjukon persze nagyon dicsérik magukat, hogy jujde segítőkészek......nem mint ha ez nem lenne máshol is jellemző......

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés