Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nevetni fogsz, de a Debian Wheezyvel csak így tudtam boldogulni, hogy mindig vissza kellett mennem a halál lassan felálló Win7-re és kiókumulálni a nonhu leírásokból, hogy mit is kéne nekem csinálni először ahhoz, hogy lássa a hálókártyámat, utána a többi finomság.....ahhoz képest talán az Arch még egyszerű is lehetett volna, ha hallottam volna róla. Ha akkor azt találom meg első kínlódásra, akkor most nem az apt-vonalon nyomnám a hülyeségeimet.
Azt azért tegyük hozzá, hogy a fenti módszerrel igencsak nagy elszántság kell, akár egyik, akár másikhoz. Engem semmi nem érdekelt, csak a Wintől való szabadulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest