Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Sajnos nem tudok okosat, mondani, de nem hiszem, hogy csak a CUPS weben lehetne beállítani. Nekem P1102-es nyomtatóm van, azzal is voltak szívások: felismerte, de nem nyomtatott, csak villant egyet a nyomtató led, aztán ennyi. Valahogy sikerült összekalapálnom, amit persze a következő cups frissítés megölt. Akkor downgrad-eltem, aztán azóta pacman.conf-ban tiltva van az összes cups szarság frissítése.
Némi tipp, hátha segít:
Ezzel ki tudod listázni a csoportokat:
cat /etc/groupEzzel meg azt, hogy mely csoportokban vagy benne:
groupsHa van lp csoport és te nem vagy benne, akkor add hozzá magad:
sudo usermod -aG lp felhasználónevedAztán kijelentkezés-bejelentkezés vagy terminálba:
newgrp lpA drivert én terminálból telepítettem a
sudo hp-setup -iparanccsal.GUI-s programok közül ezt használtam:
system-config-printer, bár valószínűleg ez van telepítve nálad is. Az enyémben nincs wifi, de USB-ről megy és semmit nem kellett variálnom a CUPS webes oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB