Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Sajnos nem tudok okosat, mondani, de nem hiszem, hogy csak a CUPS weben lehetne beállítani. Nekem P1102-es nyomtatóm van, azzal is voltak szívások: felismerte, de nem nyomtatott, csak villant egyet a nyomtató led, aztán ennyi. Valahogy sikerült összekalapálnom, amit persze a következő cups frissítés megölt. Akkor downgrad-eltem, aztán azóta pacman.conf-ban tiltva van az összes cups szarság frissítése.
Némi tipp, hátha segít:
Ezzel ki tudod listázni a csoportokat:
cat /etc/groupEzzel meg azt, hogy mely csoportokban vagy benne:
groupsHa van lp csoport és te nem vagy benne, akkor add hozzá magad:
sudo usermod -aG lp felhasználónevedAztán kijelentkezés-bejelentkezés vagy terminálba:
newgrp lpA drivert én terminálból telepítettem a
sudo hp-setup -iparanccsal.GUI-s programok közül ezt használtam:
system-config-printer, bár valószínűleg ez van telepítve nálad is. Az enyémben nincs wifi, de USB-ről megy és semmit nem kellett variálnom a CUPS webes oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB