- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Cseréltem gépet és átraktam a rendszert. Előzmény
Régi gép: HP Probook 470 G2, I5-5200, intel vga (AMD kikapcsolva)
Új gép: HP Probook 470 G4, i7-7500, intel vga (Nvidia kikapcsolva)
Mindkettőn SSD (/) és HDD (Swap, /var/log, /home) egymás mellett.Maga az átköltözés sikerült, mindenem megvan és a rendszer elsőre fel is állt csak a dd hatásásra (még a GRUB-ot sem kellett telepíteni), DE CSAK KARAKTERES módban.
Olyannyira gond van valamivel , hogy az új gépen egy egyszerű "ls -l" kimenete is olyan lassan fut le, hogy látom a fotonokat csattanni az LCD panelen. természetesen az X még be sem indul, de ez majd még csak a jövő lenne. először jó lenne tudni miért ilyen lassú karakteresen.
Ha USB Pendrive-ről indítok bármilyen másik rendszert (legyen az Antergos, vagy akár ARCH), az tökéletesen fut.
Van valakinek ötlete, hogy mit nézzek meg? Sajna nincs sok időm.. ma egy működő rendszert kell varázsolnom rá. Legrosszabb esetben újratelepítem, de a olyan nem elegáns..Amit eddig megtettem: mkinitcpio -p linux-lts lefutott
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest