Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Felraktam a konqueror-frameworks-git csomagot, a yaourt megkérdezte hogy csak ezt vagy a többit is rakja e fel ami a PKGBUILD-ban van, először azt választottam hogy csak a konquerort tegye fel, lefordította, de aztán kiírta hogy a függőségeket nem tudja feloldalni mert hiányzik ez meg az a csomag, egyenként elkezdtem felrakosgatni a yaourttal, de ez eléggé hosszadalmas, aztán rájöttem hogy amikor a konqueror-frameworks-git-et rakom fel akkor a yaourt kérdésére azt kell válaszolni hogy minden a PKGBUILD-ban szereplő csomagot buildeljen és rakjon fel, így sikeresen felkúszott a kde5-ös konqueror. De úgy tűnik egy trágyadomb az egész, ugyanis ha egy youtube videót le akarok játszani akkor csontrafagy, akár a html5 akár a flashes lejátszót teszem alapértelmezetté, a youtube.com/html5 oldalon. A pepperflash-standalone fel van rakva, a chrome és firefox (freshplayerpluginnal) látják, de a konqueror nem. Valahogy láthatóvá lehet tenni a konqerornak a pepperflasht? Natívan vagy freshplayerpluginnal tudja kezelni? Gondoltam teszek egy próbát hogy a megfelelő libet szimlinkelem a konqueror megfelelő könyvtárába, csak azt nem tudom mit és hova kéne linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB