Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

Felraktam a konqueror-frameworks-git csomagot, a yaourt megkérdezte hogy csak ezt vagy a többit is rakja e fel ami a PKGBUILD-ban van, először azt választottam hogy csak a konquerort tegye fel, lefordította, de aztán kiírta hogy a függőségeket nem tudja feloldalni mert hiányzik ez meg az a csomag, egyenként elkezdtem felrakosgatni a yaourttal, de ez eléggé hosszadalmas, aztán rájöttem hogy amikor a konqueror-frameworks-git-et rakom fel akkor a yaourt kérdésére azt kell válaszolni hogy minden a PKGBUILD-ban szereplő csomagot buildeljen és rakjon fel, így sikeresen felkúszott a kde5-ös konqueror. De úgy tűnik egy trágyadomb az egész, ugyanis ha egy youtube videót le akarok játszani akkor csontrafagy, akár a html5 akár a flashes lejátszót teszem alapértelmezetté, a youtube.com/html5 oldalon. A pepperflash-standalone fel van rakva, a chrome és firefox (freshplayerpluginnal) látják, de a konqueror nem. Valahogy láthatóvá lehet tenni a konqerornak a pepperflasht? Natívan vagy freshplayerpluginnal tudja kezelni? Gondoltam teszek egy próbát hogy a megfelelő libet szimlinkelem a konqueror megfelelő könyvtárába, csak azt nem tudom mit és hova kéne linkelni.

Új hozzászólás Aktív témák