- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Na, én meg lusta voltam mostanában, újra kellett volna húznom az Archot de hosszú idő után nekifutottam megint a Manjaronak. Csalódtam benne (megint), még mindig dugig van buggal. Stabilitási problémák már nincsenek, de a wifit rendszer eldobja (csak akkor működik a Wifi, ha a LAN kábel is bevan dugva (epic, nem?!
), bluetooth az Istenért sem működik, CPU venti szinte folyamatosan pörög mint az állat és mintha melegebb is lenne a gép (laptop). A telepítés viszont iszonyat gyors (alig 4 perc alatt települt, USB 3.0 pendrive-ról).
Fejlődött a cucc de még messze nem tökéletes, holnap repül vissza az Arch.Amúgy Antergossal mi a helyzet, fejlesztik rendesen? Használja itt valaki? Esetleg arra is ránéznék mielőtt visszatérek a gyökerekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), bluetooth az Istenért sem működik, CPU venti szinte folyamatosan pörög mint az állat és mintha melegebb is lenne a gép (laptop). A telepítés viszont iszonyat gyors (alig 4 perc alatt települt, USB 3.0 pendrive-ról).
BoB