- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Na, én meg lusta voltam mostanában, újra kellett volna húznom az Archot de hosszú idő után nekifutottam megint a Manjaronak. Csalódtam benne (megint), még mindig dugig van buggal. Stabilitási problémák már nincsenek, de a wifit rendszer eldobja (csak akkor működik a Wifi, ha a LAN kábel is bevan dugva (epic, nem?!
), bluetooth az Istenért sem működik, CPU venti szinte folyamatosan pörög mint az állat és mintha melegebb is lenne a gép (laptop). A telepítés viszont iszonyat gyors (alig 4 perc alatt települt, USB 3.0 pendrive-ról).
Fejlődött a cucc de még messze nem tökéletes, holnap repül vissza az Arch.Amúgy Antergossal mi a helyzet, fejlesztik rendesen? Használja itt valaki? Esetleg arra is ránéznék mielőtt visszatérek a gyökerekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest