- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Valójában megértelek titeket, akik TWM-et használnak. Ha munkára használnám a Linuxot, ráadásul hálózati oldalról, akkor én sem használnék DE-t és a WM-ből is hasonlóan válogatnék. Az egérre sem nagyon van olyankor szükség, csak lassítaná a munkát. Mondjuk az más kérdés, hogy egyenlőre az OpenBox configolása is szürke massza számomra. Bár, igény lenne a megtanulására... A Windows valóban elkényelmesíti az embert, el is butítja. Annak idején a kernelt be tudtam forgatni (igaz, a beállításokkal vesződtem, az angol még akkoriban nagyon gyengén ment), de mindent elfelejtettem. Sokkal előrébb volnék, ha a kimaradt időben is Linuxot használtam volna

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB