- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ha ez nem működik, akkor a laptopban a ventilátorok maximumon működnek. Minden telepítés után kézzel kell beállítanom, hogy működjön. Sajnos, ha automatára állítom, akkor pár perc alatt a Linux úgy lefagy, ahogy a Windows szinte soha. Gyakorlatilag kék halál. Csak és kizárólag az Ubuntu 13.10 maradt nálam talpon automata dpm-mel. Úgy hidaltam át a problémát, hogy a Gnome 3-hoz van egy extension, amivel három fokozatban tudom állítani a dpm-et. Ha 'low'-ra állítom, szinte nincs hangja a laptopnak. Tökéletesen működik, addig, amíg el nem indítom a qBittorrentet. Pár perc alatt beáll a total freeze. A 'mid' pozícióban is kiüti a rendszert.
Kénytelen vagyok Gnome-ot használni (igazából tetszik, de talán érdekesebb lenne WM-re váltani) mert fogalmam nincs, hogy ezt hogyan tudnám mondjuk OpenBox alatt megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest