Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lehetett megállapítani, hogy a telepítés mely részénél történt a hiba, a terminal ablakban nem jelent meg a kiírt sor vége és menteni se tudtam sehogy a kiírásokat.

Az Arch telepítéséhez én még nokedli vagyok, néztem régebben azt a scriptedet is meg más itteni Archos ft. leírását is, de annyit nem foglalkozom a Linux mélységeivel, hogy ne számítsak nagyon abszolút kezdőnek, ha Arch telepítésről van szó!
Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése. 
Ja, magamban beszélek. Nincs vita!

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése.