Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azért ennyire nem gáz a masina. Teljesen minimalista DE-t nem akarok. Tök jól, fürgén fut a fentebb írt disztró is, sőt Mint 16 cinnamonnal is meglepően jól, akadás mentesen szaladt.
Gnome3, unity, KDE amik már megfogják, bár kapitány szerint 1Gb RAM elég a KDE-nek is csak nekem túl csillivilli.
User friendly vonalat próbálgatom csak, fedora, opensuse, mageia amit majd alkalom adtán még ki akarok próbálni. Ma néztem még lubuntut lxde miatt, de sokat nem volt a gépen Manjaro jobb
. *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.
BoB