Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Annyival jutottam előrébb, hogy ha a "--primary" opciót a VGA1-re rakom, akkor tökéletesen működik.
Magyarázat:
Amit szeretnék, hogy a LVDS a 1280x0 pontban kezdődjön és ezt szeretném én elsődlegesnek.
Tehát az elsődleges képernyőm a 1366x768-as méret. kezdete a 1280x0 pont.
A wine viszont az elsődleges képernyőt (ami továbbra is 1366x0) a 0x0 pontba rakjra.Ha a VGA-t rakom elsődlegesnek, akkor minden a helyére kerül, viszont minden program a VGA-n nyílik meg

Namármost.. vagy ezen kell dolgoznom (ez a könnyebb), vagy a wine-t kell rávennem, hogy hogy az elsődleges képernyő , a valós pozícióba kerüljön.
Mondjuk ezt a wine-t kellene megerőszakolnom, mert nem szerencsés, hogy egy prezentáción a csatolt kivetítőt kezelné elsődlegesként.. (ugyanakkor ott tehetem akár jobbra is
)Ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
BoB