- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Na, letettem az iPhonet, és ölembe vettem két notit. Az egyiken az van, hogy Manjaro Linux 3.10.28-1-MANJARO. Alatta az, hogy login:
Előtte meg azt kérte, hogy orvosoljam a problémát, és utána indítsam újra az MDM- et.Gondolom, hogy a kernel verziója a 3.10.28
Én először azt szeretném letesztelni, hogy képes vagyok- e visszaállítani a grafikus felületet.Aztán szívesen frissítem a kernelt is. Azt lehet egérrel, vagy terminálozni kell hozzá?
A drájverrel az volt a gondom, hogy videózásnál nagyon gyászos volt a felhasználói élmény. Nem todom, hogy a processzor alacsony órajele okozza- e, vagy szoftver. Elvileg az AMD APU- ban a grafikus mag nem gyenge. De ez egy E1-2100 (1GHz) 4giga rammal.
Tudtommal a videózáshoz nem kell 3d teljesítmény. Ellenben talán 2d- ből viszont sok.A Linux mellett azért döntöttem, mert ezt javasolta egy barátom, aki már régi linuxos. Korábban sem határolódtam el a kihívásoktól. De alapvetően munkára használnám a gépet, és nem csak kísérletezgetésekre. Korábban ezért esett a választás egy Mac minire. (Kivette az ember a dobozból, és működött.) Most viszont anyagi megfontolásból nem fért bele drága gép és fizetős oprendszer.
Elvileg böngészőből a legtöbb dolgomat el tudom intézni. Aztán később számlát nyomtatnék. Mindenféle olyanra használnám, amihez az okosteló már kevés. Egyelőre telefonról intézem amit csak lehet. De egy edzésprogramot azon legépelni nem kényelmes. Bár nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest