- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Na, letettem az iPhonet, és ölembe vettem két notit. Az egyiken az van, hogy Manjaro Linux 3.10.28-1-MANJARO. Alatta az, hogy login:
Előtte meg azt kérte, hogy orvosoljam a problémát, és utána indítsam újra az MDM- et.Gondolom, hogy a kernel verziója a 3.10.28
Én először azt szeretném letesztelni, hogy képes vagyok- e visszaállítani a grafikus felületet.Aztán szívesen frissítem a kernelt is. Azt lehet egérrel, vagy terminálozni kell hozzá?
A drájverrel az volt a gondom, hogy videózásnál nagyon gyászos volt a felhasználói élmény. Nem todom, hogy a processzor alacsony órajele okozza- e, vagy szoftver. Elvileg az AMD APU- ban a grafikus mag nem gyenge. De ez egy E1-2100 (1GHz) 4giga rammal.
Tudtommal a videózáshoz nem kell 3d teljesítmény. Ellenben talán 2d- ből viszont sok.A Linux mellett azért döntöttem, mert ezt javasolta egy barátom, aki már régi linuxos. Korábban sem határolódtam el a kihívásoktól. De alapvetően munkára használnám a gépet, és nem csak kísérletezgetésekre. Korábban ezért esett a választás egy Mac minire. (Kivette az ember a dobozból, és működött.) Most viszont anyagi megfontolásból nem fért bele drága gép és fizetős oprendszer.
Elvileg böngészőből a legtöbb dolgomat el tudom intézni. Aztán később számlát nyomtatnék. Mindenféle olyanra használnám, amihez az okosteló már kevés. Egyelőre telefonról intézem amit csak lehet. De egy edzésprogramot azon legépelni nem kényelmes. Bár nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Peugeot, Citroën topik
- Spórolós topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest