Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz batai15 #1702 üzenetére

Nem iP-ről váltottam, friss hús vagyok, de talán nem veszed zokon a véleményem.
    A kamerák miatt lett 16Pro, ha csak mint telefont nézem egy SE2022 is bőven sok lenne :DDD
    Az én használati szokásaimmal maximum 2,5-3 nap egy töltés (20-80% között tartom) Ha jobban nyüstölöm, akkor ~2 nap.
    Ez az akkuidő számomra erős visszalépés, az előző telefonommal - Motorola G60 - átlag használattal simán összejött a 4-5 nap, minimálissal a 3 hét is. :DDD Mondjuk a két készülék nyers teljesítménye kicsit más liga. :D
    A 16Pro mérete nekem kényelmes, a 6,3" nem kicsi, nem nagy, a készülékház arányai jók, a tömege érezhető. A fotózás meríti az akkut rendesen, különösen a Pro-RAW. A szenzorzoom, a portré- és az éjszakai mód, valamint a makró leméretezi a képet 12-24MP-re, de a működési sebességen nem érződik semmi. Maga a telefon szélvészgyors(!). A Pro-RES videózhoz a 256GB a minimum (vagy a 128-hoz külső SSD) Ha ki akarod használni a fotós képességeit, kell egy normális kamera app, a gyári maximum emlékképekhez elég. Egy ismerős 15Pro-jával tesztelve ugyanazt fotóztuk, ugyanakkor, ugyanonnan. Egymás mellé téve a képeket érdemi különbséget a kettő között nem láttunk.
    Nem videózok, így nekem a 128 bőven elég (jelenleg belakva is 90GB fölött van a szabad tárhely) Ha szükségem lenne tárhelyre egy Type-C flashdrive, vagy SSD megoldja a problémát. A kiadványszerkesztési munkáimhoz készült képeket meg úgysem tartom meg a telefonon.

Gyári kamera app, kézből 1s-cel (csak megjegyzem, én csak foltokat láttam):

Új hozzászólás Aktív témák