Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nálam sem melegszik a 15PM, egyáltalán nem, sosem tapasztaltam. Igaz nem játszom rajta és nincs is feltelepítve rá a fél appstore.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Szerintem is hülyeség, hogy észre lehet venni. Aki ismer az tudja, hogy nekem aztán az android a numero uno, de sosem vettem észre, hogy nem 120 hz. Olyan van, amit icecave mondott, mely szerint az appnak is támogatnia kell (ilyen volt a Gmail, ami sokáig 60-on futott).
Itt inkább az a különbség egy csúcs android és csúcs iPhone között, hogy az animációk az iPhone-on lassabbak, de pont olyan "fluidak".
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Red Bull fan
üzenetére
Ez nem is volt kérxés.
-
ForRedGlory
félisten
Másnál nem mutatja eléggé hektikusan az értesítéseket az ikonoknál? Nálam hol mutat olvasatlan értesítést, hol nem. Teljesen kikészít.
(iOS 17.2.1) -
ForRedGlory
félisten
Na, aki a Telekomtól vásárolna 15 Pro Maxot natúr titán színben (256-os), nem kell annyira sietnie, hogy elkapkodják, mert rengeteg van raktáron belőle.
-
ForRedGlory
félisten
Akinek van 14 Pro Max összehasonlítási alapja, érdekelne, hogy a súlykülönbség mennyire észrevehető, illetve a lekerekített élek miatt mennyivel kényelmesebb a fogása?
Itt van előttem egy fehér 15 PM és csak ezért a két dologért hajlandó lennék kibontani és használni is. A céges 14 PM, meg menne csaladtagnak.

Viszont kicsit szkeptikus vagyok, hogy az ergonómiai faktor eleg jelentős ahhoz, hogy aki csak ezt utálja a 14 PM-ben, az rámenjen a 15 PM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(iOS 17.2.1)