- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Zsolt,72 #1946 üzenetére
Szerintem csak rosszul lett magyarra fordítva... a finish nem bevonatot jelent. Az a coating. Angolul az apple oldalán finish-t ír, ami annyit tesz itt hogy kivitel.
Azóta néztem pár videót...a natural titanium nem szín, hanem anyagszín. Titán pl a motorom a kipufogó is, ugyanilyen színe van, az apple watch ultrámnak úgyszint. Amilyen poros környezetben dolgozom (logisztika, generálkivitelezés, lakásfelújítások stb..) az én telefonom már totál szétkopott volna, ennek ellenére használatnak nyoma sincs rajta.
Nem okoskodni akarok btw.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Vallás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest