Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
@SQX_Barto
Végig értem az Ascendance Of A Bookworm első évadján. Van sztori, van stílus, van jó rajzolás, a főszereplő kiscsaj egy cukorfalatka. A magam részéről még nem ismertem, úgyhogy nézem tovább a többi évadot.
@oriic fentebbi listájából még a Saga Of Tanya The Evil-re és a No game No Life-ra magam is adok +1 voksot. Igaz, ez utóbbiban a főszereplői pozícióban nem csak női karakter van. Annak az animének van egy karakter építő sztorija mellék szálon régmúlt időből, ami ad rá egy kicsi magyarázatot, vajon Istenek miért alkíthatták úgy a dolgokat, ahogy, és lazán sírva lehet fakadni rajta, annyira édes.
A többi javasolt animét én magam nem ismerem. De a fentieket bátran ajánlani tudom.
Aztán ha a végére értél, és kell még, ezeket a saját jegyzékemben találtam egykoron megnézett és nem teljesen vacak animék között, amikben női központi karakter van:
Munou na Nana
Lycoris Recoil
Made in Abyss
Puella Magi Madoka MagicaViszont ha megfelelnek hárem animék, vagy no.2-es pozícióban női fő karakterek, na olyanokból annyi van, hogy folyót lehetne rekeszteni velük.
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest