- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
Nektek tetszik az új PC-s Play felület? Szerintem a régi sokkal átláthatóbb volt. Látszik rajta, hogy tabletre tervezték.
-
5381
aktív tag
Nekem 300000 felett volt a legmagasabb pontszám,mikor még játszottam vele. De tényleg nem erre kell menni, hanem az aprópénzre, mert azzal lehet pályát és kocsikat venni. Lehet újrakezdem majd megint, mert a 3. pálya nem volt meg, arra is kíváncsi lennék. Csak az rengetek apróba kerül
-
maroskah
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki játszik a Jetpack Joyride nevű játékkal?
Ha igen megvan neki benne a Wave Rider? ( Én még várok rá. Remélem megkapom idővel. 4 napot ír aztán majd meglátjuk.)
-
Danecay
addikt
Hali!
Ki lehet valahogy deríteni, hogy miért lép ki egy-egy játék? Ilyen nálam pl. a frontline Commando: D-Day, videó után, betöltés közben ugyan azon ponton mindig kilép, egyszer sem indult el. Másik a Real Racing 3. Amennyiben elindul, azt teljesen alacsony felbontáson teszi, csúnya pixeles minden, majd az első kör teljesítését követően, vagy még előbb kilép. Nem tudom mi lehet az oka a helytelen felbontásnak és itt is kérdés a kilépés. Szabad RAM-om elvileg van 600-700 MB között.
-
MD25
csendes tag
Sziasztok! Valaki találkozott már ulti / ultimo kártyajáték app-pal? A play-en én magam nem találtam, itt a fórumon is hiába kerestem 1-2 kulcsszóra. Köszi, üdv!
-
BDave
őstag
Itt találtam egy listát, ami olyan játékok vannak, amik használják a Google Play Game Service-t: Google Drive
-
fasirTTT
őstag
válasz
Fitzgerald #3869 üzenetére
leírnád nekem is pü-be ?
-
MurdR
veterán
Nyomja valaki a Redline Rusht? Jöhet a highscore
-
törölt tag
Lehet nem sok embernek lesz új infó, de mivel nekem az volt leírom: a Can Knockdown 3-hoz vannak új pályák.
-
saelin
veterán
válasz
Fitzgerald #3871 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy a plant vs zombies 2 mikor jön androidra?
-
kelekyle
őstag
válasz
Fitzgerald #3869 üzenetére
Tetszik a játék, régebben is néztem... az okosítás menetét leírnád, akár priviben ?
-
Fitzgerald
veterán
ArmA Tactics THD
Kis okosítással megy nem Tegrás vason is. Lesz még a hónapban WShadowrun Returns is, és talán X-Com is. -
busman
veterán
Sim City-hez hasonló épígetőst tudtok ajánlani?
-
fdisk
őstag
A draw race 2-vel játszott már vki?
Érdekes játék.
Előre kell újjal, esetleg s-pennel rajzolni az ívet, ahol az autónk halad.
Ha gyorsan húzod az ujjad gyorsan megy a gép, ha lassan akkor meg lassan. (pl kanyarban, így kicsúszás nélkül be lehet venni a kanyart) -
assemble
addikt
-
Dr. Mózes
aktív tag
Darkmoor Manor Ez egy kijutós játék, ránézésre elég jónak tűnik.
-
fatal`
titán
válasz
raziel01 #3847 üzenetére
Fogja tudni.
Kétféle inapp purchase van. Az egyik, amit csak egyszer kifizetni (ez is ilyen, illetve így vettem meg a taptut is), a másik, amikor tartalmat veszel egy játékhoz (pl. pénzt, tárgyat, szintlépést vagy mittudomén) azt nem jegyzi meg, illetve bekerül a profilodba (játékon belül).
-
Bozek
nagyúr
válasz
raziel01 #3847 üzenetére
Én a Zen Pinball HD-ban vettem meg jópár páyát és ezt később a Nexus 7-re feltelepítve ugyanúgy le tudtam töltetni vele.
Amúgy a Can Knockdown 3-at is megvettem (meg anno a 2-őt is) és most várom az új pályákat, mert mind megvan 3 csillagosra. A legutóbbi frissítéssel bekerült hajós rész valami eszméletlen jó lett.
(#3851) saelin: A játékgyártókat szidd, ne az Nvidia-t. A GoF2-ből is 2 féle változat létezik csak, egy az Nvidia-nak (Tegra) és egy a Sony-nak (PlayStation Certificate).
-
tomee007007
addikt
Samsung Apps-on a Pot Smash most ingyenes!
-
saelin
veterán
-
raziel01
veterán
Most vettem meg. kb 400 Ft-ot vontak le.
Szuper játék. Maximálisan megérte.De mivel ilyen in-app purchase rendszerű így mondjuk egy factory reset után honnan tudja, hogy én fizettem érte? Tudni fogja?
-
-
maroskah
aktív tag
KRE-O CityVille Invasion aranyos kis játék.
El lehet vele lenni.
-
Zol77
aktív tag
válasz
Kovacsbelaxy #3838 üzenetére
Erre a simcity szerű cuccra gondoltál?
-
Kovacsbelaxy
tag
Köszi, de remélem nem kell jobbulnom, csak kiviszgálásra megyek, de a vizsgálatoktól jobban fosok mint attól amire gyanakodnak
On: Tényleg, basszus GTA... mind 2 öt még akkor megvettem mikor kijött, de akkor még nem bírta a telóm, azóta meg teljesen elfelejtettem. Köszi a tippet!
A másikra is ránézek, még nem hallottam róla de pont azon agyaltam, hogy miért nincs valami ilyesmi simcity szerü cucc droidra. -
MurdR
veterán
válasz
Kovacsbelaxy #3832 üzenetére
Úgy-úgy, egy pénzkazetta, arra egy lánc (ügyesen szerkeszd rá), egy lakat, és akár az ágyhoz is rögzítheted..
Jobbulást, meg miegymás!
GTA 3, Vice City, Novák, NFS sorozat, meg rengeteg film, vagy sorozat
Ha meg bejön az építgetős, akkor OpenTTD, abban vasúthálózatot, meg egyéb szállítmányozást kell intézni.
-
xenom0rph
őstag
Köszi mindenkinek a tippeket !
Game Dev Story és AVP bezsebelveMOst fedeztem fel ,hogy van machinarium androidra ,úúúristennn
de drága :| még gondolkozós...Ja meg iOS-re ma jött ki a Plants vs. Zombies 2
-
FZsolt15
aktív tag
(#3826) xenom0rph és (#3829) Kovacsbelaxy
Lapozzatok vissza fele a topicban, biztos van olyan játék amit még nem játszottatok
Azért itt van pár: Cut The Rope, Bridge Constructor, Where’s My Perry?, Where’s My Water?, Plants Vs Zombies, Tank1990, Sporos, Plague Inc., Lazors, CSR Racing, Real Racing, Machinarium, Bad Piggies, Draw Race 2, Hambo
-
citkar
addikt
válasz
Kovacsbelaxy #3832 üzenetére
Tényleg vigyázz, sokszor járnak be emberek kórtermekbe, hajtogatják, hogy Józsi bácsit keresik, nézelődnek és ahol senki sincs ott gyorsan begyűjtenek mindent amit látnak, érnek. De valaki mellé leülnek (körülöttük 5-10 ember) s kabátjából kiemelik a pénztárcáját. Csak óvatosan!
-
air
nagyúr
válasz
Kovacsbelaxy #3829 üzenetére
Nem félsz, hogy amíg alszol "kizsebelnek"?
Én biztosan nem mernék drága kütyüt vinni egy kórházba. -
Kovacsbelaxy
tag
Hali.
Úgy néz ki kedden kénytelen leszek hosszabb időre kórházba vonulni, tudnátok ajánlani pár jóféle játékot ami hosszabb időre is le tud kötni, és nem igényel netet?
A PvZ alap, asszem most végigtolom a ME. et és a nova 3 at is... de ezeket még kevésnek érzem 2 hétre -
Bozek
nagyúr
válasz
xenom0rph #3826 üzenetére
Én ezekkel szoktam elütni az időt:
Can Knockdown 3
Granny Smith
Game Dev Story
Zen Pinball HD -
xenom0rph
őstag
Holnap elutazok.. Lesz néhány órás az autózás. Mondjatok sok jó játékot! .Amivel ellehet lenni, jöhet minden kategória, fizetős is
AVP milyen játék?
köszi
-
xenom0rph
őstag
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
xenom0rph #3806 üzenetére
Az én kedvenc ilyen kijutós játékom a Forever Lost. Nem is olyan régen jött ki a második része.
-
assemble
addikt
Turd Birds
ritkan intellektualis jatek -
BDave
őstag
válasz
tomee007007 #3809 üzenetére
Cross-platfrom játék, mindenféle eszközről be lehet csatlakozni. Elvileg van PC-s verzió is, gyakorlatilag én nem találtam. De több Androidról vagy akár OS-t futtató gépről is lehet co-opban játszani. De még nem próbáltam.
-
BDave
őstag
-
assemble
addikt
-
Crytek
nagyúr
Play-en nincs véletlenül magyar nyelvű "tárgykeresős" játék?
Ha van pár címet mondjatok már légyszíves!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!