- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz
Dr. Mózes #31483 üzenetére
400+ óra után azt tudom mondani hogy nem. PC-n meg kell rendesen küzdeni főleg ha lövöldözni is akarsz.
A mobilos annyira könnyű hogy első kör 11 kill és második hely. Aztán meg volt a csirke is második neki futásra 6 kill-el. Itt rendesen keresni kell az ellenfelet. PC-n soha nem kezdek el körbe körbe rohangálni a legvégén, itt mobiloson 4x mentem körbe a körben mire megtaláltam az utolsó 2 embert is.
Ja és azt vettem észre nincs olyan nagy különbség fegyverek között. -
válasz
Dr. Mózes #31483 üzenetére
Azt mondják, hogy a PC-s változatnál rengeteg a csaló, amúgy ott már rengeteg tapasztalt játékos van, egy ideig valszeg nem sok esélyed lenne még akkor sem, ha nem csalnának. Viszont ott az xbox verzió, ott nem lehet csalni. Valszeg androidon is el fognak szaporodni a csalók idővel.
-
Arween
senior tag
-
válasz
Dr. Mózes #19731 üzenetére
A lényeg, hogy van ez az Underground app, ezentúl ott vannak a promóciós appok, amik állandóan promóciósak lesznek, tehát nem csak 1-1 napra. Ennek megfelelően nem is lesz napi promóció, hanem az van, amit ott le lehet tölteni, és időnként adnak hozzá extra appokat. Ezek mind olyan appok, melyek alapból vagy nem ingyenesek, vagy reklámosak lennének (de ott nem azok), vagy valami extra jár hozzájuk (IAP-osoknál).
-
-
syler123
veterán
válasz
Dr. Mózes #11622 üzenetére
Köszi, egy email-t szeretnék kérni ha nem gond, akkor tudlak hozzáadni tesztelőnek, és le tudod tölteni playről.Nem úgy működik ahogy gondoltam, google csoportokat lehet hozzáadni bétateszthez, akkor ez most így nem fog menni. Majd akkor az éles verziót fogom csak belinkelni, jövő hétre kész lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Mózes #5356 üzenetére
+1! Én a régi verzión játszottam 30+ órát, ami nagyon kezdetleges volt, meg persze a telóm se vitte volna ezt az újat. Tele van fejlesztéssel, pl. fegyverek, rakéták, több tucat hajó, rengeteg kiegészítő, pl. sight superior, mining laser és még rengeteg más. Kereskedelem is van, nagyon jól megtervezve, rengeteg naprendszer, a storyja is kiváló, grafika kiváló!
5/5-öt adok erre a játékra, mindenkinek ajánlom! -
etooo
senior tag
válasz
Dr. Mózes #4720 üzenetére
Ha pl. túl lassan jön a kő vagy a fa, akkor kell több favágó, vagy kőfejtő
PC-s őse révén pedig annál azért komplexebb a játék, hogy csak le lehessen rakni a háttérbe, és pár óra múlva ránézni, hogy mennyit termeltek.NOKA32: olyasmi, csak az elején még nincs ellenség. De ha AOE szerű játékmenetre vágysz, akkor inkább ezt ajánlom: [link], ez egy egész kellemes kis Starcraft klón.
-
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Dr. Mózes #4058 üzenetére
Kipróbáltam a játékot: Olyan amire számítottam, azt kivéve, hogy ROSSZ! Folyamatosan befagy és kilép. A telefonom nem egy erőgép (Alcatel OT-995), de ennek a játéknak meg se kéne rajta akadnia. Ha valaki ilyen játékra vágyik, akkor inkább ajánlom neki a Super Jumping Finnt.
-
szunyi777
őstag
válasz
Dr. Mózes #4056 üzenetére
Lehet, hogy valamit félreértettél...
Van szabad helyem bőven az sd-n még, csak az a problémám, hogy a Gl to sd valamiért letakaritja a batman adatai!!!
Ha visszateszem a belső tárhelyre, ott megy csak onnan veszi el Nekem a maga 1.5 gb-át!!
És akkor már ott nemigazán sok marad...
De csak ezét az eggyét! Nem értem miért!!!Azért is nem törlöm le eggyiket sem, mert elférnek.. 30Gb-ból van még 15Gb...
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest