- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bloons TD 5-ben melyik cucc látja a rejtőző lufikat?
-
intelMMX
senior tag
Hát szerintem sem rossz. Úgy tudom több is van a 400as maliból.
Nekem a full alap MP1 van. Viszont minden más A13as eszközön fut rendesen a Real Racing 3 csak nekem meg pár embernek nem. Ez most lehet a szoftver végett is?
És vannak random memóriaproblémáim ami úgy tűnik hogy csak a nagy programoknál jelentkezik.
PL Real Racing 3 ra 300GB-t jelez ki, viszont a felmásolt zenéimnek semmi baja és a többi játék is jó.
LiveSuittal meg nem igen tudok bánni (Mindent úgy csinálok ahogy a nagy könyvben megvan írva és 0x162)[SRY az off részért] -
intelMMX
senior tag
Megpróbálom Tweakelni ha találok hozzá rendes dolgot
-
-PLevi-
senior tag
válasz
penge111 #3282 üzenetére
Esetleg a szolgáltatód honlapján nézz körül, hogyan lehet letiltani az adatforgalmat teljesen. T-nél sms-ben kell elküldeni a -netstart (vagy valami ilyesmit) szót.
Vagy ha a teló rootolt, szóba jöhet még a Droidwall is. Ez egy tűzfal. A adatforgalmat nem tiltja le, csak meggátolja, hogy bármi is (amit persze beállítasz - esetedben ugye mindent) használja azt.
-
kovsol
titán
válasz
penge111 #3277 üzenetére
Mikor külföldön voltam ott szívtam ezzel én, hogy hiába volt kikapcsolva az adatforgalom mégis felmászott és levonta a pénzt. Nem emlékszem az app nevére, de volt amivel totál ki lehetett kapcsolni a 3g -t külön és akkor nem mászott már fel semmi, de a másik topicban ahol appokat és nem játékokkal foglalkoznak szerintem tuti tud valaki majd ajánlani neked ilyen progit.
-
penge111
addikt
No, kicsit off topic, de hátha itt tudtok segíteni, szóval adott egy Samsung galaxy mini 2, ahol letiltottam az adatforgalmat, google playból az otthoni wifin keresztül leszedtem pár free appot a gyereknek, erre jön az sms- hogy a számlája 600 forint alá csökkent. Nos, hogy lehet véglegesen megoldani azt, hogy ha én wifizni akarok , akkor ne csapolgassa már a kártyáról a pénzt. Menüben letiltottam a 3g használatát, szedtem le appot is azon is be van ez állítva, ennek ellenére mégis szed le pénzt. Thx a válaszokat
-
intelMMX
senior tag
A Turbo nálam grafikai hibáktól szenved (ugyanúgy villog mint a real racing 3) Ez mitől lehet?
Allwinner A13/mali400mp -
FZsolt15
aktív tag
Amazonon ingyenes a Pudding Monsters HD. Mi a különbség a HD meg a sima között? Én nem vettem eszre semmit.
-
xenom0rph
őstag
válasz
tomee007007 #3261 üzenetére
Én iPadre néztem, ott elég szép volt a videó, viszont az értékelési, hogy is mondjam aggasztóak
-
ch003067
addikt
-
5381
aktív tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
WhiteWalker #3224 üzenetére
Itt azt írják, hogy idén jön Android-ra is...
-
xenom0rph
őstag
Uh ezzel a motherloaddal mennyit toltam régen
A dumb ways to die-t nem tervezik androidra?
-
FZsolt15
aktív tag
-
törölt tag
Motherload nincs valamilyen formában Androidra?
én lennék a világ legboldogabb embere.. -
Sonja
nagyúr
Tegnap Amazonon a Streetfood Tycoon: World Tour Edition játék volt ingyen. Azóta is csak ezzel játszok, annyira tetszik!
Tud valaki hasonló játékot ajánlani?
-
intelMMX
senior tag
Sosem értettem a Final Fantasy lényegét.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
korcsillio #3247 üzenetére
Ezzel? Max emulátorral, pc-re csak a 7-8 jelent meg.
Erről van szó ez jött droidram ugyanilyen kinézettel:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hohooo. Kijott a Final Fantasy IV droidra...
-
fasirTTT
őstag
ez a Blitz Brigade - Online FPS fun mekkora letöltve ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Epsylon #3236 üzenetére
Stargate-nek 443 megás az apk-ja, a telepítéshez meg kell 500 mega. AMúgy jó játék,csak irányítást elcseszték. Mindegy, SG fanként imádom.szerk:
jahogy ingyenes próba lehetőség. Nem szóltam akkor.
Egyébként LG L9-en tolom, szó szerint izzad tőle a telefon, annyira felmelegszik.
-
Epsylon
aktív tag
Na? Valaki kipróbálta már a Csillagkaput?
-
edward2
addikt
Zookeeperhez hasonló játék még beta és nincs benne kör limit. Persze később ki tudja majd ők is biztos ezzel akarják lehúzni az embereket.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
TazLeacher #3217 üzenetére
Igen, így van , Duel of Planeswalkers ismerem...de én a mobil frontra gondoltam, hogy ha lenne ilyen játék,akkor lenne a free verziója ugyebár, pár deck-kel mondjuk és ahhoz hogy legyen egy ütős paklid tudnál venni pénzért jobb/újabb lapokat...mikrótranzakció révén...
"Sajnos az igazira nincs lehetőségem, leginkább időhiány, és nincs kivel, de így legalább kicsit visszamehetek a "gyerekkorba". Nagyon szerettem ezeket a játékokat olyan 15 évvel ez előtt."
Én még mindig szivesen játszanék vele,akár mostanában is, csak már eladtam a lapjaimat és egy vagyon lenne ismét beszerezni... -
Regirck
senior tag
Jurasic Park Builder-t feltudjátok rakni a telefonra?
Telepítem majd letöltene 150MB amit vagy mindig újra kezd vagy név írásnál kilép!
Mi lehet a baj?
-
Mister_X
nagyúr
Én Windows Phone-on játszottam végig, de elérhető Androidra is és csak ajánlani tudom mindenkinek a Radiant című mesterművet. Kiváló shoot'em up, ami afféle tisztelgés a Space Invaders előtt, de inkább a Galaxianra hajaz játékmenet terén. A sztori is ott van, kellően nehéz is. Én megvettem
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
WhiteWalker #3216 üzenetére
A Duel of Planeswalkers nem erről szól. Ami az előnye, az a hatránya. Minden deck-ben van 100 lap (alapból kb. 10 deck van), deckek között nem cserélgethetsz lapokat, az adott deck-ből is csak kivehetsz. Így eléggé lekorlátozódik a deckbuild, de cserébe mindenki azonos esélyekkel indul, illetve az évi 4 kiegészítőn kívül (+2-3 deck) nincs lehúzás. 2012-es megvan, akkor kaptam rá, megvettem a 2013-ast is, és idén is megveszem a 2014-et. Jó játék eléggé. Sajnos az igazira nincs lehetőségem, leginkább időhiány, és nincs kivel, de így legalább kicsit visszamehetek a "gyerekkorba". Nagyon szerettem ezeket a játékokat olyan 15 évvel ez előtt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
TazLeacher #3215 üzenetére
Nem kerestem rá,de a MtG nekem is kellene...konzolon megvan aszem a 2012-es része...és régebben még nagy gyűjtő is voltam...
, ugy hogy droidon vevő lennék rá én is, állat lenne....bár ahogy ismerem a pénzhajhász fejlesztőket, gondolom a lapokat jó arany áron lehetne megvenni...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
WhiteWalker #3214 üzenetére
Rohadékság, hogy iOS-re van MtG, droidra meg nincs. Én még reménykedem, hogy talán a 2014-es verzió elkészül...talán.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tekken Card Tournament , én sokat tolom vele , olyan Magic The G. light
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3211 üzenetére
Közben kipróbáltam, egész jó, csak az irányítás nem az igazi.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Darth_Revan #3211 üzenetére
Mai naptól elvileg 2 hétig exklúzív.
Episode one will make its worldwide Android debut in the Amazon Appstore exclusively for two weeks beginning Saturday June 1, 2013.
-
Sonja
nagyúr
Úgy, hogy Amazon exklúzív.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hülye kérdés jön. Az eredetileg iOS-re készített Stargate SG-1: Unleashed-ből találtam droid verziót, de Play-en nincs fennt. Hogy lehetséges?
-
Orlin
addikt
-
Bozek
nagyúr
HeroCraft-nál sincs túlságosan magas szinten a support... Május 9-én írtam nekik, hogy miért is van az, hogy a Strategy & Tactics: WW II-ből az ingyenes verzió kompatibilis a telefonommal, a fizetős meg nem. 15-én jött egy válasz Olgától, hogy elnézést a késlekedésért, amint lehetséges, foglalkoznak a kérdésemmel. Na, azóta megint semmi...
-
törölt tag
válasz
xenom0rph #3202 üzenetére
Természetesen nincs veled semmi baj
Tipp igazán nincs, ha alapból nem fog meg a téma, nem te tehetsz róla
Én általában itthon szoktam csak vele játszani, mivel városban ugye, vagy buszon, nincs csend és nyugalom, ehhez a játékhoz meg szerintem alapfeltétel, + mindenképpen ajánlott fejhallgatóval, vagy fülhallgatóval játszani. Nekem speciel még a Soundtrack-je is nagyon bejön!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AM2 és AM"+ Ritka darabok!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- i5-6400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok