- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
Így meg úgy mondogatják hogy egy telefon már jobb mint egy 2 magos számítógép és erre ugyanannál az alkalmazásnál nem képes egy 600as celeront elpicsázni ami kb 13éves már.
A játékot meg elvileg átportolták rendesen ARM-re. Vagy nem.
Na de ez akkor is cinkes. Még ha egy gagyi fejlesztő silány próbálkozása lenne. Na de a Rockstartól jobbat várna az ember. Mondjuk az electronic arts se dicsekedhet azokkal a szerencsétlenségekkel. Rockstar legalább rakott bele rendes beállítások menüt, nem csak audio settinget. -
Aethel
aktív tag
Egy kis érdekesség, próbálta már valaki?
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan #2494 üzenetére
Egyszer letöröltem a hangokat a játékból és megszűnt az akadás.
-
intelMMX
senior tag
10 eve 600as celeronon mar ment szepen. Most 2 magos cuccokon akad az mar cinkes. Aztan johet barki az alapveto elteresekkel de 10 ev akkor is 10 ev.
off> Nincs ekezet mert behalt a vinyom, Chrome OS en meg nem tudom hol kell a billt atallitani.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
#73029888 #2493 üzenetére
4 magos telefonon a világ egyik legerősebb mobil GPU-jával nehogy már akadjon a hangok miatt
Amúgy, ha jól nézem, akkor csak 2 magot használ a játék, szóval szerintem még az új szuper csúcs 8 magos Galaxy S4-en is belassul/beakad egyes pontokon, tehát hiába a drága telefon, nem használja ki...
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan #2492 üzenetére
Nem lehet hogy a magas minőségű hangok miatt akad?
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan #2489 üzenetére
és ezáltal elérték hogy kevesebbet akadjon a játék?
-
HuMarc
veterán
válasz
Darth_Revan #2489 üzenetére
És az a gáz, hogy nincs is sok esély arra, hogy javítani fogják
-
Darth_Revan
veterán
Rockstar megcsinálta pár hete, hogy a GTA 3-ban ne legyen minden GPU-hoz külön cache, hanem egy egységes OBB fájlt töltsön le, már a Google szerveréről (aminek hála az adat mérete a duplájára nőtt...), viszont a poén az, hogy a bugokat még mindig nem javították, még mindig van az, hogy néha nem tudok menteni, mert a menü felülete elb*aszódik, mosottak lesznek a betűk és nem reagál rendesen
Mióta megjelent a játék van ez a bug és egyszerűen nem javítják
-
kertsa
senior tag
Nem, tudom, hogy volt-e már. Nekem bejön és freee
-
fdisk
őstag
Köszönöm a választ mindenkinek.
-
DjBlero
őstag
-
edward2
addikt
Bike race marhajó kár hogy erőlteti ezt a Facebook integrációt.
-
intelMMX
senior tag
Majd a DosBox-ot kipróbálom mert kipróbálnám az NFS1et tabon.
Ami most nagyon érdekel az a Windows RT
Kíváncsi vagyok egy olcsó tabon hogy fut. Persze emulátorral. Csak nem tudom van e olyan ami ARM környezetet emulál.
Olyat lehet hogy pendrive-ról futtatni az emulált rendszert? Mondjuk hogy a VHD fájlt arról tallózom be...Makoj Akkor az olyan mint Tab One-n a 4.1.1 . 4.0-val szépen megy. 4.2vel meg majd kiderül. Remélem javítják a 4.1 gondjait benne
-
Bozek
nagyúr
válasz
intelMMX #2469 üzenetére
Semmi gond.
Akik emulátort keresnek, azoknak ajánlom a figyelmébe az alábbi cikket:
[Update] The best Android emulators for PlayStation, SNES, Game Boy, Mega Drive, and moreMég viszonylag friss is, mindössze 2 hónapos.
(#2470) kelekyle: Én olyant keresek, ami egy i7-es PC-t emulál.
-
kelekyle
őstag
És mit szóltok psp emulatorhoz ?
-
intelMMX
senior tag
Bozek : Azért kérdeztem mert valami hülye neve volt a programnak és annyi konzol volt a régi időkben hogy hihetetlen. Tegnap meg különösen ingerlékeny voltam több egyéb okból kifolyólag. Szerintem mindenkinek van olyan napja mikor rossz passzban van. Na de mindegy. A lényeget gondolom úgyis értetted.
MurdR : Mondjuk...Ez GBA emu nem?
makoj20 : Bizony engem is érdekel a Re-Voltal egyetemben.
-
-
Bétaville
senior tag
Szép hétvégét srácok!
A Zenonia 1-el játszott valaki? Egy kis segítség kellene.
-
assemble
addikt
Majus 10-en jon a Carmageddon:
[link] -
fdisk
őstag
Aki tolta már a Hill Climb Racing-t attól kérdezném:
milyen járgánnyal,melyik pályán lehet a legtöbb pontot szerezni?
Kinek,mennyi a rekordja?
Én tegnap kezdtem,az aszfaltos úton mocival 1786m. -
DjBlero
őstag
-
intelMMX
senior tag
Na de gondolom nem 2010 környékén
Ismerős a dolog. 2010ben 333as Celeron meg hasonló nyalánkságok.
TNT-m nekem is volt. rohadás egy kátya volt de legalább azt tudta ami rá volt írva. Ellentétben az S3al.
Bugzódik a grafika meg minden. A textúrákat jobb esetben még talán be is tölti.
Androidon meg annyi a baja a játéknak hogy rohadtul optimalizálatlan ami kb az összes androidos játékra igaz. -
Cabrio
aktív tag
Amiga emulátort használ vki? Nem tudok működésre bírni egyet sem...
-
-
LonGleY
veterán
Csak egy kommentben láttam itt, pedig megérdemli az ismeretséget:
Kevés ilyen igényes játék van az egyszerűek közül. Ami hasonló lehet:
-
assemble
addikt
-
Mottie
őstag
válasz
philoxenia #2434 üzenetére
"PLEASE NOTE:
- This is an online game only."Nem direkt offline-t keresett?
-
datomi
tag
válasz
philoxenia #2434 üzenetére
Köszi, ezt megnézem.
-
vrgkrisztian
aktív tag
http://youtu.be/Wt5im3WAZYc?t=4m34s
valaki meg tudná mondani,mi a neve ennek a repülős játéknak?
szerk: megvan már:[link] -
Bozek
nagyúr
Esetleg a Farming Simulator. Bár nem próbáltam, szóval nem tudom, össze kell-e kötni valamivel, de szerintem nem. A leírásban sincs ilyen és ezt amúgy is a PC-s változat készítője csinálta meg Android-ra is.
-
datomi
tag
Tudtok olyan farmos játékot ajánlani, ami nincs semmilyen közösségi oldalhoz kötve, és nem kell szomszédoktól kéregetni dolgokat?
-
törölt tag
Köszi szépen nektek! Jó game
-
törölt tag
válasz
duda1978 #2420 üzenetére
Először nézz rá a PC-s verzióra. A Minecraft-nak konkrétan célja nincsen, kockákból áll az egész világ, azt raksz össze, amit akarsz. Kivágod a fákat baltával, csákánnyal szerezhetsz követ, építesz egy házat magadnak, berendezed....éjszaka jönnek a zombik, csontvázak, velük lehet keménykedni
. Később persze egyre mélyebbre lehet ásni, építesz magadnak nagyobb házat, és ez így megy addig, ameddig te szeretnéd...ezért is olyan a Minecraft, mint egy MMO: semmit se kell, de bármit lehet.
Itt van egy cikk róla, tessék elolvasni!
(#2423) Bozek Hátőőőő, igen
Vannak benne érdekes jelenések, mondjuk ha egy helyen elkezded ütni a földet, és egy kockának minden oldaláról leütötted a földkockákat, a maradék középen vígan lebeg a levegőben, meg ilyenek. Asszem csak a víznek, a lávának, és a homoknak van fizikája a játékban, a többi kocka atomstabil.
Bár én magam is elég régóta játszom vele, telefonon is, nagyon jól el lehet vele ütni az időt.
-
Bozek
nagyúr
-
duda1978
tag
Hi..
A Minecraft jàtèknak mi a célja egyébként? Amúgy tetszik... -
törölt tag
Üdv. Leszedtem a hill climb racinget mert baromi sok jót hallottam róla. De kb 200 métert se érek benne. Hogy kell benne hátra vagy előre dőlni? Mit csinálok rosszul?
-
sesztakbence
tag
Üdv!
Real Racing 3 nem csinál adatforgalmat, ha le van tiltva az adathasználat a beállításokban, valamint játékon belül is a sharing usage data? Minden indításnál kiír valami wifi-s letöltést, de ha kilépek belőle akkor megy a játék.
-
BDave
őstag
-
Bozek
nagyúr
Hamarosan érkezik a Can Knockdown 3. A 2-vel is mennyit toltam (és még mostanában is játszok), úgyhogy igen várom a 3-at is.
-
intelMMX
senior tag
Ja nagyon érdekes dolgok vannak benne. Pl a pók izék amik odamennek hozzád aztán hirtelen robbanásos teleportálnak vagy mit csinálnak
-
MurdR
veterán
Shadow Gunnal játszik valaki?
-
intelMMX
senior tag
Van mostanában valami új elmebeteg játék?
-
Predator2
addikt
Értem és köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zyxel NAS326
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Jövedelem
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest