Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Én már igen és nagyon jó, de alapvetően ez egy PC-s port, ahogy a készítő többi játéka is. Bár már régebben is játszottam vele DosBox-on keresztül, viszont ott nem ment a jobb egérgomb normálisan.
Amúgy próbáld ki az Another World-öt is, az is akciós. Abban még az eredeti, 1991-es grafikát is be tudod állítani, de a 20. szülinapra készült 2011-est is. -
-
VD
őstag
1. Azt linkelsz amit akarsz, ameddig nem sérti a PH alapelveit! Engem nem zavar, más nevében meg nem nyilatkozom, csak baromi hülyén veszi ki magát, hogy nem tudod mi az amit ajánlgatsz.
2. Rögtön a postod után kaptál választ (igaz nem tőlem), hogy ez az egyik legjobb TD játék.
3. Nem lepattintottalak (legközelebb majd telerakom smiley-val a hsz.-t, hátha úgy nem lesz félreérthető) csak leírtam, hogy ha kipróbáltad volna, akkor nem lenne kérdés, hogy "miért jó?" !Egyébként meg az általad is linkelt play áruházi leírásában, csak ennyi ajánlás van:
HEARD ON THE MEDIA:
89/100 Metacritic score!
"Probably the best true tower defense game. It's funny, it's polished, and it's hard as balls. "
- IGN (Editor's choice 9/10 "Amazing")
"One of the most engaging TD games we've played..."
-Slidetoplay.com (STP Score of 4 out of 4 "Must Have")
"Kingdom Rush can be filed in the thin folder marked "games that are pretty much perfect"
-JayisGames.com
"This is one kingdom you'll be in no rush to escape from"
-PocketGamer (Gold Award - Score 9)
"Kingdom Rush proves that the defense genre is still alive."
-148Apps (4.5 Stars out of 5) Editor's Choice
"TD with a Touch of Excellence"
-toucharcade.com (4.5 stars out of 5)
#8 at CNET's Top 30 Tablet games.
#7 at IGN's Top 25 Mobile games. -
TazLeacher
nagyúr
Most rákattintottam, és alul az értékelésekben:
Légyszi segítsetek.Sony Ericsson Neo V vel akarnám játszani de még az indítás előtt kiírja h nincs elég hely.már felszabaditottam 63 MBot de még így sem indul.mi lehet a hiba?? És ad rá egy csillagot...
Az ilyen miért nem megy az anyjába? A sok hülye úgy fel tud bosszantani...nem játszottam a játékkal, nem tudom, hogy milyen jó, avagy sem, de 1 csillagot dobni egy játékra, azért mert ő sík hülye a telefonjához...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- Wartales
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocs
várós , de nagyon!!!
na majd a kövi firssítés remélem segít. ( feneee pedig olyan jól néz ki
Terry Pratchett: Discworld könyvére épül, rendkívül poénos játék.