Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Android felhasználók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69903) akooos válasza #30610944 (#69902) üzenetére


akooos
veterán

Megvehette volna, de nem tette, helyette leszerződött az egyik legbénább térképszolgáltatóval. Próbáld ki a tomtom naviját mondjuk 2-3 napig, kíváncsi lennék a véleményre.
Ha egy "kis" pénzt tol bele csak a huawei, akkor nem fog jó kisülni belőle. Nincsenek abban a helyzetben, hogy megengedjék maguknak a kis pénz beletolását, ha tényleges konkurenciát szeretnének állítani az "unalmas" googlenek.
Van élet a google nélkül nyilván, ahogy autó nélkül, csoki nélkül, hús nélkül, nő nélkül is ugyanúgy van. Mindenki maga döntse el, hogy mire van szüksége. Én használom a google alkalmazásait és nem érzem úgy, hogy csak a hecc kedvéért kipróbáljam böngészőből a jól bevált appok helyett.
380.000 forint a Mate 30 Pro. Aki ennyiért megveszi google nélkül, az hülye.

Azon kívül, hogy a huawei a távoli jövőben képes lesz konkurenciát állítani a googlenek a saját operációs rendszerével, egyetlen értelmes indokot sem olvastam még senkitől, hogy miért is lenne jó / jobb google alkalmazások nélküli telefont venni. Csak a szokásos "Trumpegyköcsög" olvasható a legtöbb helyen, amit nem tudok érvként elfogadni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.