- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Soybex #39493 üzenetére
android windows telón
Mondjuk az igaz h értelmetlen váltani s8ra s7ről.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Igen, ha céleszköz, biztos, hogy az RX-széria alá nem megyek.
De mazohista vagyok, és ragaszkodom a telefonos megoldásokhoz.
Nem tudom ezt racionálisan elmagyarázni, számomra egyszerűen nélkülözhetetlen élvezet érezni a korlátokat, a határokat. És ehhez egy telefon kiváló eszköz.
A másik, hogy ha lehet, nem hordanék plusz eszközt a telefonom mellé.
Ha ez igénytelenség, hát igénytelen vagyok. De nekem nem a fényképezés a hobbim, hanem a telefonos fotózás.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
natë
nagyúr
Na..véget ért a war? Akkor rakok a tűzre : a Samsung az S8-cal kamerában semmit, azaz nullát fejlődött. Minden másban biztos kafa meg iránymutató, de akinek S7/edge van a birtokában és fotózik, annak baromira értelmetlen kiadni egy plató pénzt. A HTC (bár nem fostam le a bokám attól a kamerától sem) legalább előre lépett ilyen téren is, foglalkoztak az üggyel, nem csak kiadtak egy "mi mixet" 835-tel.
Egyik mobil sem kellene, de ha igen durva push-t kapnék a választás miatt, akkor a....egyiket sem venném -
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39492 üzenetére
Aha lehetett. Volt sárga szürke zöld narancssárgám meg fehérem
925 uhh az eléggé jó teló volt.
Akkor lenne királyság ha a wp-s telókra lehetne droidot tenni.Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39490 üzenetére
Igen tudom hogy jó volt a wp, nekem is volt 1,5 évig egy Lumia 735. Imádtam a telót (nem a selfiért vettem ) csak az appok hiánya végett döntöttem a váltást. Pedig volt hozzá minden színű hátlapok meg szirszarom
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Soybex #39488 üzenetére
Haha nekem volt ilyen, de egy lumiáért tovább adtam (az 925 akart lenni) és nem mondom, hogy megérte de akkoriban még jó volt a windows phone (igen, képzeld fasza volt ) . Az s4 zoom is jó volt, és elfért a zsebemben, nem ugy mint a note4 amivel csak folyton a küzdés volt.. ennek legalább volt optikai zoom lehetősége, igaz állványom nem volt szóval nem tudtam teljes mértékben kihasználni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #39486 üzenetére
Sony Alpha 6000
Lehet választani. De mobilba még nagyon sok év mire elérik ezt a szintet. Ez már más dimenzió.
A legkissebb megoldás az RX 100-as kompakt elfér övtáskába. Már az is más dimenzió[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39487 üzenetére
És hogy fér ez el kényelmesen a zsebedben? Ohh tudom, a retikülödbe illeszkedik
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39486 üzenetére
Mondjuk nekem még mindig tetszik, szívesen vennék ilyet 25 ezerért mert alapjában véve nem rossz, telefonálni lehet vele, képkészítés terén se pocsék és még optikai zoom is van benne.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #39485 üzenetére
Tudom
És brutális lesz a kamerája.Zárójelben: amire nekem kell, azt a P9 ugyanúgy tudja, mint az S8. Ezért lenne jó egy lényegesen jobb fotós készülék, ami más dimenziót képvisel.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39482 üzenetére
Persze ezzel tisztába vagyok, csak olyan szép.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Quqesz #39480 üzenetére
De ez direkt van így kitalálva. Ezért mondtam anno, hogy nincs olyan gép amit ne kéne egyszer visszavinni vagy nagyon vigyáz rá. De ez itt pl kiküszöbölhetetlen. Al-Ko termékek kuka, sthil nagyjából jó de már nincs meg az a minőség, makita meg a viking a király. Na meg ha valami új kertészeti eszközt vennél akkor nagyon ajánlom a Hecht-et. Zsír új a magyar piacon, olcsók viszont nagyon minőségi darabokat adnak el (mondjuk azért elektromosat soha, semmiből.. ) már 60ért van 41 cm vágószélességű önjáró fűnyíró pohártartóval és nagyon patent, nekem is az van itthon, csak sajnos ez nem fullos kertfenntartásra ajánlott.
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #39479 üzenetére
Azért azt megjegyezném, hogy a Samsung kizárólag az átlagembereknek szeretne kényelmes és jó minőségű fotós tudást nyújtani.
Egy nagyobb igényekkel rendelkező hobbifotósnak nem biztos, hogy megfelelnek a Samu készülékek.
Más igény, más piac, más kategória.
(Nem véletlen, hogy a CM1 a fotós boltokban volt elérhető, és nem pl. a szolgáltatónál.)iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Lacy6
senior tag
válasz Quqesz #39480 üzenetére
Milyen fűnyíró?
Nekem tegnap hozta meg a futár.
Egyszerű elektromosat vettem.
Erre a 6-700 m2-re nem akartam volna benzinest, mert szerintem nyűgös és drága.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #39479 üzenetére
Na megcsinálták a fűnyírómat kondit kellett benne cserélni, de.....és itt jön az , hogy hiába Makita és az egyik legjobb gyártó mégis csak van tervezési hiba. Mondta a srác, hogy a fűmulcsot betolja a motorhoz és nálam is pont egy ág akasztotta a motort, így hiába akarta indítani a kondi, volt ellenállása(kb 6-8 gép volt bent ugyan ezzel a hibával). Mondta a srác, hogy tisztítsam ki a búra alatt időnként, csak hát legtöbb gyártó megvonja a garit, ha leszeded(ismerős telefon részről is).......viszont a motorja baromi erős, volt nálam após Hurican-ja, na az nem bírta úgy....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
addikt
Nem tom mit szarakodtok itt a fotós masinákkal.. augusztusban jön a note 8 az kamerában is adni fogja
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #39477 üzenetére
Na meg hogy minek kezdett még tabletet is gyártani ami szintúgy egy szemét..
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #39475 üzenetére
Kodaknak a kamerafonja mekkora egy szégyen
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #39473 üzenetére
Asus is kezdene végre valamit a Zenfone Zoom szériájával akkor talán sikeresebb lenne. Az első széria tetszett mert tényleg király volt a hátlap meg minden. De ez a mostani egy trágya lett.
-
Arcképgyáros
válasz Soybex #39472 üzenetére
Szép álom, de a Panasonic egyszer megcsinálta.
Nem lehetetlen.
Az SD820-at pedig direkt írtam, hogy ne azon múljon az árazás.
Zoom se olyan fontos, de legyen egy normális szenzor benne, meg egy jó szoftver.
CM1-ből az utóbbi eléggé hiányzott.Amihez mindenképp ragaszkodom:
- nagy szenzor
- korszerű vas
- jó kameraszoftver
- RAW
- itthoni garancia[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #39471 üzenetére
Szép álom
Én a Nokiában reménykedek hogy megint lesz egy kamera telefonja, de ittbent a cégnél kérdeztem a logisztikus srácot de ő még nem tud semmi ilyenrőlAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Arcképgyáros
válasz Soybex #39470 üzenetére
Ha 1/1,2 ~ 1"-os nagyméretű szenzorral, fizikai blendével, OIS + optikai zoom kombóval, RAW támogatással, illetve korszerű kameraszoftverrel jön a telefon, mindemellett minimum SD820-szal, FHD kijelzővel, minimum 3000mAh akksival és hazai garanciával megspékelve, biztos, hogy gyűjteni fogok rá.
Ha 300ezer alatt meg fog állni a fenti specifikációval, instant buy lesz!iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #39469 üzenetére
Jó lenne, hiszen nincsen kameratelefon jelenleg a piacon. Igaz kis részt tudnának elérni a célközösségből, de hátha egyszer
-
Arcképgyáros
Leica telefon?
Lécci lécci pls pls
Ne b*sszátok el, legyen egy méltó utódja a Panasonicnak, és legyen itthon is!!!!! PlsiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #39464 üzenetére
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39461 üzenetére
Élő felvételen láthatjuk ph-s kakasunkat
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39459 üzenetére
Mert ha károgok akkor a csőröddel próbálsz erősködni mi?
Tudod mi a különbség köztünk? Az hogy én eltudok repülniAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Lacy6
senior tag
válasz zombinyul #39455 üzenetére
Úgy eltűntél, nem is válaszoltál arra mit írtam, pedig kíváncsi vagyok a véleményedre.
Vagy ez azt jelenti, hogy meggondoltad magad?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39453 üzenetére
Eléd meg odadobok valami kukoricát aztán eszegethetsz
-
Soybex
őstag
Rák úr téged már 2x levertelek az életben, szóval esélyed sincs
-
no more
veterán
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39449 üzenetére
A fülemben van reggeltől lefekvésig, hajrá
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #39443 üzenetére
Még mielőbb azt hinné némelyik kakas kolléga hogy milliomos vagyok, az állambácsi állta a hk-t, meg ez segédeszköz inkább mint hogy sem zenehallgató eszköz
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39445 üzenetére
Mi az az 1 hónapos fóliás készülék?
-
no more
veterán
válasz Dr. 444Hertz #39445 üzenetére
Tavalyi hardver hasonló tudású
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
-
Lacy6
senior tag
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39441 üzenetére
Passz nekem hk-m van 1,5 milliós és nem szól nála semmi se jobban
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #39438 üzenetére
Úgy bizony pedig 10-20 ért már egy hifi fülest tud az ember venni, meg nekem amúgy se illeszkedett az apple füles, mindig olyan érzetem volt hogy kiesik a fülemből
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #39436 üzenetére
Tavaly a fülesükön akadtam ki. Bluetooth ugyebár vezeték nélküli. Majd kiadnak hozzá egy kábelt hogy "nehogy elhagyd" whaaaaaat?
-
Arcképgyáros
válasz Soybex #39435 üzenetére
Amúgy tényleg gáz, amit az Apple és a fanboyok együtt művelnek...
Az oké, hogy egyébként nagyon jó a almás ökoszisztéma, meg technikailag is rendben vannak a cuccok.
És azt is megértem, hogy amíg vannak vevők töménytelen mennyiségben, addig a szart is el lehet adni egymás után többször.
De egyrészt, a semmit adják el innovációként, és a sheepek tényleg meg is veszik!
Borzasztó.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz no more #39427 üzenetére
Én is ma láttam, pont gondolkodtam hogy linkelem, de megelőztél. Amúgy erre volt példa párszor.... és valójában így zajlott le. Kíváncsian várom hogy megint így lesz e.
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Arcképgyáros
-
Weeman1
veterán
Meg van az S7 Edge.
Őszintén nem estem hátra,pedig először fogtam a kezemben.
Nekem olyan vékonyka,törékenyke.Majd meglátjuk marad e.
Xiaomi 11T Pro
-
w333
félisten
Ne már ... mi történt megint ?
Szerintem inkább örüljünk neki hogy megtalálta az igazit
Ez az ő dolga és én ezt tiszteletben tartom, ha pedig nem akkor majd úgyis le fogja cserélni valamire, én őszintén elfogultság nélkül mondom hogy a Galaxy S8 egy nagyon jó telefon, ha nem lenne az akkor már régen lecseréltem volna valamire ... de ezen tényleg kár vitatkozni, mindenkinek az a legjobb amije van
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Quqesz
nagyúr
Ne bántsátok már Aryont, tényleg nem mondhat már semmit, mert egyből leoltjátok(persze, hogy mindég védekezik). Ok, nem mondég reális amit mond, de hogy az S8 2-3x addig bírja aksival is eléggé elrugaszkodott volt(w333 legalább reálisan írta a 20-30%-ot). És vannak nála dúrvább csókák itt.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
no more
veterán
Holnap újra itt lesz, mindig ezt csinálja...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39420 üzenetére
Hát jobb mint ez a meleg nyár az tuti
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39418 üzenetére
The end is coming
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #39416 üzenetére
Ühüm... értem.. Jóvan.
Samusok. Tiétek a csöpögő tenger. Kiszállok a buliból komplett. Vegyen mindenki S7-S8-at . Csókolom.
Töröltem a topikot a listából. Befejeztem végleg. És ez most már cselekedet, nem ígéret. Sziasztok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
Miután egy szar nap után olvasnék valami viccest, de helyette csak a "szar az u11", "nem is mert az s8 szar, az u11 jó", "nem is mert az s8 jó és az u11 a szar" akkor így érzek miattatok:
Pedig mind a kettő szar. i7+ és V10 a jó.
Bírom, hogy Aryon (igen, te) állandóan véded a telefonodat. Ki a faszt érdekel, hogy más mit gondol róla? Neked jó? Igen. Akkor kuss legyen és használd. Minden topikban, amit (eddig) olvastam, csak ezt lehet olvasni. Valaki nem tud dönteni az S8 és esetleg a P10 között, akkor te bedobod az U11-et, ami a világ legjobb telefonja... Félreértés ne essék, nem valós a példa, sarkítva van, de azt hiszem értjük mi van..
Hidd el, én is tudná ajnározni a V10-et és az iphonet is. De nem teszem, mert nem vagyok jehova modern tanúja és nem akarok megtéríteni senkit, hogy vegyen azt ami nekem van, mert az a legeslegeslegjobb....
Viszont nekem most jó ideig ez az utolsó hsz-em, ezekben a topikokban, mert csak felbaszom magam... Marad az xbox és az autós topikok inkább..
-
Aryon87
félisten
Mivel senki nem reagált ilyesmit, nyílván elfogadottnak veszem. De ha valaki, mint most Te megírod, hogy te marha, ezt ha harmadolással csináltad volna, még ütősebb lenne a téma, akkor máris érdeklődőbbé váltam volna, és utánajárok, hogy húbazmeg, hogyan is kell csinálni?
Gondolom érted mire szeretnék kilyukadni..
Szal megint olyanért vagyok leszólva, amiben nincs hibám.. max a tudatlanság a fogalmat illetően. Harmadolás.. mi a faszom a harmadolás.. kb így vagyok vele..
Pár óra, aztán már az lesz a baj, hogy miért barna a hajam, és miért nem szőke..
Soybex: + a Jacko popcorn zabálós képe
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dnelb
veterán
válasz Aryon87 #39409 üzenetére
hát nehéz is lenne ha nem ismered a harmadolást...
pl ezt se igy kellett volna. v ezt mindegy, azért olvass utána hátha megkedveledNem, nem ismerem a harmadolást. És? Problem?
bazd, a te életed forog a fotozás körül, telefonokat adsz el miatta stb. Akkor igen problem, mert sokat segítenél magadon.. Dehát megszoktam már tőled hogy nem akarsz fejlődni meg tanulni, vagy bármi olyat amibe energiát kéne fektetni. Se a raw, se a harmadolás, se az aranymetszés, semmi. Nekem mindegy, ha neked így is jó.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Na akkor máris kérek szépen bemutatót a harmadolásról, képekkel illusztrálva, amiket úgy készítettél.
Nem, nem ismerem a harmadolást. És? Problem?Na olvasod azt a topikot, de atragadtad ide a reagalasom, amivel vitat generaltal..
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Aryon87 #39404 üzenetére
Senki se figyel téged te üldözési mániás ... olvasom azt a topikot is, és azért van ez az OFF topik hogy ne azt offoljuk tele.
nincs közöm hozzá. sírok mert neked több van attól hogy telerakod ugyanolyan képekkel, úgy hogy még harmadolást se ismered ? a nagy fotós[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #39403 üzenetére
+ kiegészíteném azzal, hogy egy olyan topikból hoztál be ide kommentemet, amihez sok közöd nincsen.. ja hogy már figyeltek engem Végülis, mit bánom én azt
++ Ricardo érdekes megértette a lényeget arra a kommentemre...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
De bocsássál meg. Itt írtam, nektek címezve írtam? Írtam bármit rosszat is? Mire is reagáltam pontosan?
Ki is kezdte a kötözködést??????
Én kérek elnézést.. köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #39398 üzenetére
Nem érzem hibásnak magam benne, és nem én kezdtem a műsort. Ennyi.
no more: mit szívtál, kérek én is belőle.. Hátha hamarabb eltelik a napom melóban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI internet
- Escape from Tarkov
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest