- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz Dr. 444Hertz #39097 üzenetére
Annyira nem keresettek hogy fel sem tűnik senkinek...
-
Arcképgyáros
-
leslien
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #39097 üzenetére
szerk.. most mi van?! pályáznak az év boltja cimre...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Arcképgyáros
-
Weeman1
veterán
Köszönöm
Jelenleg a Redmi Pro is elég mindenben.
Csak a kamera meg a vízállóság fog meg,
na meg hogy jól is néz ki.Viszont volt S7-em is,csak az már nekem kicsi volt.
Péntekre beszéltük meg a találkát,addig csak eldöntöm.
40 pénzt kellene rádobjak a Redmi Pro-ra.Xiaomi 11T Pro
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #39090 üzenetére
Semmi, egyszerűen túl sok pénz állt benne, de nekem elég a P9 tudása egyelőre.
Meg hát nem akartam még egyszer átélni a Panasonic-féle szervizes dolgot (ami legközelebb pénzbe fog kerülni, ha megtörténik), szóval nem szép kifejezés, de meg akartam szabadulni tőle.
Szóval eladtam 100ezerért, ami nagyon jó ár itthon.Szerencsére az emberke, aki megvette, egy Lumia 1020 utódot szeretett volna, szóval tudta, hogy mit akar.
Jó kezekbe került.Azért hiányzik a kicsike, dehát ez van.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Aryon87
félisten
📱🔫
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dnelb
veterán
válasz Dr. 444Hertz #39089 üzenetére
Az S7E egy tökéletes telefon, ilyesmi nem történhet meg vele.
mijenigaz tölled -
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39089 üzenetére
Így igaz, csak káprázott a szemed
Na mert? Mi volt a cm1-el?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #39088 üzenetére
Mondom, csak káprázott a szemem.
Az S7E egy tökéletes telefon, ilyesmi nem történhet meg vele.Más: végre pont került a CM1 sztorira. Eladva.
(Azért nem volt egyszerű megválni tőle...)[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39087 üzenetére
Aha. Melyiken? Kamukázol itt, rontod a levegőt
-
Arcképgyáros
-
zombinyul
addikt
válasz Weeman1 #39082 üzenetére
Pro:
-gyönyörű a telefon
-gyönyörű a kijelző
-az ereje mindenre elég
-akksi odab@szarint
-kamera nagyon jó
-vízálló
-gyors
-AOD
-stabil
-valószínűleg mèg jódarabig tàmogatott maradKontra:
-számomra csalódàs a fèm keret, inkàbb tűnik műanyagnak
-üveg hàtlapHa elégedett vagy a Droiddal, mindenképp érdemes, ha jók a feltételek (jó àllapot, van mèg gari, stb.) Én még nagy iPhone buziként is nagyon sokra tartom azt a telefont.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz Weeman1 #39082 üzenetére
Persze hogy keeeeeeeeeeeeell
En meg mindig agyalok hogy adjam el a Redmi 3-at vagy sem. Tetszik hogy jol birja uzemidoben.
5ora SoT, 3nap 10ora uzemido.. es 29% van meg benne[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Weeman1
veterán
Ajánlottak egy pár hónapos S7 Edge-t.
Elgondolkodtam rajta hogy kell e nekem.
Győzzetek meg.Xiaomi 11T Pro
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #39063 üzenetére
Most látom csak, hogy írtál, bocsi.
Szóval: az a Snapchat, egy undorító alkalmazás, az összes mihaszna azzal fotózkodik, már hányok tőle. Az elvileg minden platformra elerhető, legalábbis asszony próbálgatta még a G3-masán (hálistennek nem csinált belőle rendszert ).
Azzal meg, hogy molyen rétegek iPhone-oznak egyetértek. A 2-vel ezelőtti melóm tele volt stricikkel, az összesnek BMW-Audi-Mercedes volt pàrosítva nagyrészt iPhone-nal, vagy az épp aktuális S csúcsmodellel. Mást nem láttál náluk.
Más kérdés, hogy azok hiába voltak hajdanán presztizsautók, tőbbségükkel 2 utcasarkot nem vàllalnék be, mert félnék, hogy szétesik.Én ennyire megbízhatóan ezekkel még nem találkoztam droidon. Persze, mindent ki kell fogni, de a környezetemben az Almákon kívül csak a Nokiák voltak megbízhatóak, szoftveresen is, meg hardveresen is.
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #39076 üzenetére
Ezek szerint sikerult megvalositaniuk. Olvastam rola anno mikor felreppentek a hirek vele kapcsolatban, csak akkor meg bizonytalan volt a tema.
Kivancsi vagyok ra, bar az az osszevissza kameraelrendezes rontka az osszkepet.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
[link] A jövő.
Nagyon is lehetséges, hogy a mobilok hátlapi kamerarendszere egyszer így fog kinézni. -
no more
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
Nyusziii nézem h 3. Való Világ már rég lement anno mit akarsz ezzel
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Ne kényszerítsetek, mert kitör a 3. vv, igaz, Aryon?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
leslien
nagyúr
válasz no more #39065 üzenetére
nem akarlak biztatni ,de úgysem mered
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
no more
veterán
válasz Dr. 444Hertz #39060 üzenetére
Én ismerek itt a topicban ilyet.
-
Quqesz
nagyúr
Na az lg elkezdte, a samu folytatta és most ha minden igaz az alma is beáll a sorba......kerekített sarkú kijelző. Ez 2017 innovációja.......
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #39059 üzenetére
Jaj tudod az , amikor nyuszifület meg ilyen xarságokat lehet rakni a fejedre és úgy fotóz le.....
Amúgy az apple legnagyobb baja, hogy olyan lett, mint az audi/bmw/merci autók. Elvileg komoly üzletembereknek lett kitalálva, de itthon kit látsz bennük? Kopasz drogdílereket....nem a gyártó tehet róla, de ez van. Mikor mentünk törökbe volt jó pár kigyúrt fazon, persze milyen telójuk volt....
Amúgy amit leírtál apple előnyöket már megvan droidon is, de kevesen használják, pl én sem. Hogy most ez csak megszokás nem tudom.....a megbízhatóság meg szerencse kérdése, tudjuk jól, hogy jóból is kifoghatsz xart és fordítva....[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39060 üzenetére
Normális ember nem itéli meg a másikat telefon által, és fordítva, nem azzal akar kitűnni. Normális embernek nem ez a valódi érték, csak egy eszköz, ami adott esetben megkönnyíti az életét. Szóval egyetértek.
-
Arcképgyáros
-
zombinyul
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39057 üzenetére
Ez teljesen igaz, bevallom, én is ilyen vagyok.
Messengerre, zenehallgatásra (igaz, Apple Music-kal), netezésre, telefonálásra, SMS-ezésre használom szinte kizárólag a telefont. Ja, és sokat fényképezek (a gyerekeket, nyaralásokat, etc.), mert gyönyörű képeket csinál, nagyon elégedett vagyok vele ilyen téren is (és ez végre nem vérzik el sötétben, mint a 6 általában).
Erre (az Apple Musicot leszámítva) nagyjából elég lenne egy közép kategóriás Droid is (vagy WP, a 735-ösömmel is prímán elvoltam, csak azért cseréltem le a G4-re mert belefért), de imádom a minőségét, a megbízhatóságát, mindenét, örömmel használom. Egyedül emiatt van 7-esem. Mert amire szükségem van, azt tökéletesen hozza. Ja, és nem mellèkesen sose volt a családból egyik se szervizben, ami hatalmas fegyvertény.
Mielőtt bárki megkövezne, nem villogásból van iPhone-om. Bár àtlátszó a tokom, ennek a matt feketének már nem látszik az alma a hátulján. Arra màr a 6-nál is törekedtem.Krisztián: anyumnak múlt januárban vettem egy 5s-t, újonnan. Másfél éves múlt, de nagyon megbîzható, és korához, kortàrsaihoz képest fantasztikusan gyors.
Jön rá még az iOS11 is, tehát még támogatott, az àra sem igazán magas már. Azt merem ajánlani, ha nem gáz az apró kijelző (de egy SE természetesen mégjobb, és az se drága).
Havernak is ajánlottam az 5s-t, vett is egyet (igaz, Westendben a marha, 65-ért, egy szál dobozzal, bizonytalan előéletel, dràgábban, mint amennyièrt a full tartozékos, karcmentes 6-osom adtam el ), nagyon szereti.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #39053 üzenetére
Tudja a manual módot, igaz, külső appal, de már támogatott.
Milyen feliratot tud a kamera mellé? Elég rég iPhone-os vagyok, de ez nekem új.
Nagyjából egyetértek Veled is, bár tény, vannak dolgok, amiben utolérhetetlen egy iPhone, és némelyik dolog nem a divatbuziknak kedvez. Ökoszisztéma ha kiépíted, megbízhatóság, hosszú támogatottság, átfedés iOS eszközök közt (pl. új Almát belakni 10mp maximum, ha előtte is az volt), eleve az iOS mind olyan dolgok, amiket nem igen fog tudni jóideig (vagy egyáltalán) egy Droidos telefon. Ezek pl. egy tinédzsernek sosem lesznek megdönthetetlen szempontok.
Persze, vitathatatlan, van amiben meg az Alma van lemaradva, ezért is adtam Krisztiànnak igazat, hogy nehéz a vàlasztás.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
akooos
veterán
LG Q8 (V20 mini) jön Európába, 600 eurós áron... Meg is jött az LG esze, meg nem is....
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #39040 üzenetére
Én azt látom, hogy lassan felnő mindegyik gyártó az alma mellé, sőt van aki túl is lépi. Mivel nem dobtak a piacra semmi olyat, amit más ne tudna megcsinálni. Az almából egyedül a manuális kamerafunkció hiányzik. Viszont jól tudják ez a piac kis hányadát érdekli. A legtöbb vásárlót meg nem izgatják a trükkök. Egy példa: nagyon sok fiatal(tinédzser) akar szifont és neve mellett a fotóra felrakható mindenféle hülyeség miatt akarja, mert az tudja. Láttam a lányaimon, hogy fél perc alatt csillogott a szemük és nekik az kell.....és ha azt mondod ezt egy appal más is tudja, az már nem olyan nekik...
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Én nagyon jól elvagyok ezek nélkül, de tök megértem, hogy ezek másoknak fontosak lehetnek (tőbbségük valóban hasznos).
Külön kiemelném a kamera led villogtatását, amit egy szatyor sz*rért se volnék hajlandó használni. Inkább a felemelem a telefont / feléled a kijelző funkciót prefarálom.
Ez végre egy teljesen korrekt hsz lett, teljesen egyetértek (kiemelve az utolsó mondatot)!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
dnelb
veterán
válasz zombinyul #39040 üzenetére
Nagy kijelző méret de mellé kis ház, akksi, led, aod, quick charge, pár app(fuelio, koltsegvetesem), pulzusmerot is sokszor használom, kameraban pár apróság (normális manual mode, af elől is, hátul ois+eis) .. Apróságoknak tűnnek de már nagyon hiányozna mindegyik. Biztos tudnál hasonló listát írni ami meg S8on nincs, ezért nehéz váltogatni platformok között...
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
[link]
Ez így nagyon disznó lenne.
Csak nem tudom, számomra mennyire lenne használható (meg nem vagyok egy nagy kávahuszár, jobban szeretem ha van (ezért is tartom a 7-est az egyik legszebb jelenlegi telefonnak), bár láványos), azzé kipróbàlnám.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
no more
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
Láttátok at s8 active-ot? Beszarás, ugyan akkora, 4000es akksival.. munkába tökéletes lenne szóval.. kell.
-
no more
veterán
válasz zombinyul #39044 üzenetére
Az üveg átka...
(#39021) Aryon87: Amúgy tényleg tök gáz, hogy nagyobb kijelzővel, 2k felbontással, kisebb aksival sokkal tovább bírja mint a kínai alacsonyabb felbontással, kisebb kijelzővel, nagyobb aksival.
Reggeli troll: on
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
válasz no more #39041 üzenetére
Én az i7-tel vagyok pont ugyanígy. Amit tud, azt borzasztó jól tudja. Imádom használni, és nekem külsőleg is az egyik legszebb (plàne ezek a fekete verziók). Számomra minden Forintot megért (ha most vennèk telefont, akkor se választanék mást, hiába tetszik több telefon is nagyon Droidos frinton).
Viszont az S7-esek is rohadtul tetszenek, nagyon jó telefon lett mindkét változat, így nehezen tudnék vitatkozni a véleményeddel.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Lehet szívatás, nemsoká eldől minden.
Mi az, amiben keveset tud az i7, és nem az iOS "fogja vissza"? Komolyan érdekel.
G4 után én is azt hittem, hogy az i6 tudása kevés lesz, de ezerszer jobban szerettem használni, mint a G4-et (sokkal kiforrottabb, összetettebb, használhatóbb érzetet keltett).
Papíron nem tudnak sokat (HD kijelző, pölö), a gyakorlatban viszont...Én csak remélem, hogy nem fog az a Pro, vagy akármi nagyot szólni. Nem akarom, hogy itt lebegjen majdnem 2 évig a kísértés a szemem előtt (hiába vagyok tökéletesen elégedett a 7-essel).
-
dnelb
veterán
válasz zombinyul #39037 üzenetére
mondjuk ha tényleg olyan hiányos lesz mint amiket mostanában beszélnek... akkor nem lőném el a pro nevet még. amúgy remélem hogy csak tudatosan/tervezetten szivatjak a népet aztán valami óriási jó cucc lesz. volna kedvem kipróbálni az iost de a 7 tudása kevés nagyon, iphone6 meg drága ahhoz képest hogy már milyen vén...
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz vodrosjozsi #39034 üzenetére
Az alap, de lesz mellé ugye egy jubileumi 8 (bár szerintem nem szakítják meg a sort, és más nevet fog kapni). Elvileg. Aztán majd meglátjuk.
-
zombinyul
addikt
válasz no more #39020 üzenetére
Mocskos jól néz ki ez az S8...
Más: látom nagyon mennek a japó csajos témák. Én is rajongom értük, anyám anno meg is jegyezte, hogy örülne egy félig húzott szemű unokának.
Mondjuk a kínaiak is gyönyörűek tudnak lenni, és sokkal kevésbé fog rajtuk a kor, mint egy európai csajon (anno volt egy törzsvásárlónk, kínai, mindig miniszoknya, mell ki, stb, szanaszét folyt a nyálunk, embertelen jól nézett ki). Kiderült, hogy egy velem egyidős fia van (akkoriban lehettem 20 talán). A pofám leszakadt.
Egyébként imádom az orosz nőket is, némelyik angolt (99%-uk borzasztó, de az a maradék 1...), de az ázsiaiak, meg a magyarok mindent visznek.
Páromat viszont a világ összes nőjéért oda nem adnám, különleges arc, igaz, molettebb alkat (szülése óta képtelen fogyni, pedig személyi edzőhöz is járt - igaz, szakács a lelkem. Nem is zavar igazából, sokkal jobbak az ágyban is, meg úgy az élet minden területén, életvidámabbak, pozitívabbak, stb.), de valami csodálatos társ anya, és szerető (hiába lízingeli a fiam, sajátjaként szereti, és bánik vele). Boldog vagyok, ha csak ránézek.vodrosjozsi: nálam érdekes módon nem az első a legemlékezetesebb, hanem a jelenlegi barátnőm (pedig volt aránylag sok, de valahogy Ő minden téren kiemelkedik).
Annai pletyka van erről az i8-ról, lassan kezdek kíváncsi lenni. Ahogy az iOS11 is birizgálja a fantáziám. Mondjuk ezt a 7-est 2 évre vettem, nem szeretném, hogy túl nagy legyen majd a kísértés, mert ez egy fantasztikus telefon. Kár lenne lecserélni.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
U11 vizallosagbol vizsgazott csillagos 5os
-
Aryon87
félisten
Ready Player One trailer
Hm, igencsak varos ez a film[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
no more
veterán
Ezt láttátok már? i7 Plus vs S8 vs Mi6 üzemidő teszt
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #39018 üzenetére
Hű, az milyen csaj volt???? Lehet jobban jártál.....nem szánalmas, legalább van még mit felfedezned! Ha 60 évesen mondtad volna ezt, na az lett volna szánalmas....a sógornőmre szoktuk mondani,hogy a fszt is gumikesztyűben fogja meg..
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #39016 üzenetére
????? Nincs nyalóka?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #39005 üzenetére
Lenne a fejed a nyereg helyében mi?! Arcal felfele.....
Ati9500
Aosp rom ha van rá, ki lehet. Keresd az XDA-n ha van fent ez a teló. Esetleg nincsen saját nemzetközi oldala a gyártónak, még ott lehet vmi....[ Szerkesztve ]
-
Ati9500
senior tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre irok
Beszereztem egy knai Leagoo M8 telefont, ne kövezzetek meg, nem telefonálni vettem, csak egy külső gps lesz bluetoothon keresztül rárakva.A kérdésem:
egyik topikban rták hogy alapból gány Droid van rajta, virusos... stb.
A kérdésem ki lehet ezt cserélni egy mezei androidra valahogy?
Sosem volt droidos telefonom.
Köszi a segtséget..
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39011 üzenetére
De valami jót keressünk má' ne ilyen bűnrondát pls.
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #39009 üzenetére
Akkor sajnos nem jön be neked, mert nem az enyém.
A topik átnevezhető erre:
"Kerítsünk valami random japán csajt vodrosjozsinak!"iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
Am 500px.com-on van egy kiss ramóna nevű csaj, aki olyan profi fotókat készít vagyis szerintem az. És milyen jó csaj..
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39008 üzenetére
Ő a csajod? Mert akkor bejön
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
no more
veterán
Úr isten, szerelmes lettem! 😍😍😍😍
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #39001 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #38999 üzenetére
Én tudok nokedlit szaggatni. Nekem nem erre kell csaj
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest