- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39697 üzenetére
Clickbait
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39694 üzenetére
Kotlós tyúkanyukád szeret-e?
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #39694 üzenetére
Ezmiez?
Nem baj ha vannak színek. A G4 nálam red hátlapos volt, a H8 meg kék. Unom már a csak fekete/fehér/arany/szürke telefonokat. Színeket ide! Bár a H9 ezüst/szürke az bejön.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
addikt
na, kikerült pár kép amit note 8-al készítettek. nagyon jónak tűnik. [link]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
zombinyul
addikt
válasz no more #39690 üzenetére
Majdnem olyat vettem én is (nem volt más színben Plus), de aztán a méret, meg a fehér előlap miatt lebeszéltem magam. A piros hátlap nem is gáz szvsz...
Rengeteg hím egyed rohangál fehér előlapos Ájfónnal, mondjuk én nem tenném. Mindig feketék voltak.
Piros telefonom meg volt már, pl. a piros-fekete T700-as Sony Ericssonom, amit rohadtul imádtam, a mai napig visszasírom.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
dnelb
veterán
válasz vodrosjozsi #39689 üzenetére
engem nem versz át, csak menőzni akartál hogy csajjal beszélgetsz...
-
no more
veterán
Istenem, egy elvileg hímnemű egyednél piros iPhone! Milyen kis cuki a fehér előlappal. Mondjuk a cipője is piros volt. Belegondolva megsemmisítette hímnemű volt, hanem búza.
(#39689) vodrosjozsi: Hát, de az U11 ennél többet tud powerbankkal!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
zombinyul
addikt
válasz vodrosjozsi #39686 üzenetére
Gondolom úgy tudták csak megoldani a szigetelést, elhelyezkedés végett. Franc tudja.
Na! Minden Apple innováció! Minden IS.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz vodrosjozsi #39684 üzenetére
Van egy alkalmazás, ami 1-től nem tudom hányszer herzig csapatja a hangot (manuálisan állítható), de csak a beszédhangszórón. 1-2 perc süketülés, majd megjavul.
Simán zenéthallgatva nem volt elég a múltkor negyed óra se.Érdekes, hogy csak a beszédhangszóró recseg a víztől, a kihangosító meg se érzi.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
No, a gyerek ráborított egy doboz, jó ragadós citromos sört a telefonra. Az egész telefon tocsogott, ragadt.
Betettem csap alá, alaposan megfürdettem. Baromi jól néz ki, ahogy lepereg a víz róla. A hangszóró lyukacskákon gondolkodtam, hogy pucoljam ki, nos, ez a gond megoldódott.
Újra a hangszóró szárításos procedúra (megtanultam), tényleg frankón bírja a vizet.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39678 üzenetére
Elvileg de szerintem a telekom lefogja lőni az akciót mert csődbe fog menni
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #39678 üzenetére
Vagy vegyünk iPhone-t engedménnyel!
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39670 üzenetére
Most levan rabolva a készlet. Így eléggé gyér, 4 hónapos elvileg ez az akció, én jbl hangszórót akartam hogy összekötve egy soundblast szerűséget alkossak 4db-ból de nem volt készleten.
-
dnelb
veterán
válasz Blackmirror #39674 üzenetére
annyira nem izgat, szerencsére nem szorulok rá ilyenekre, de én akkor is korlátoznám 1 rendelés 1 személyire. itt a coop volt a béna. még ha random megtippelted a kártyaszámot akkor is tudtál rendelni, vicces
[ Szerkesztve ]
-
-
SybenX
őstag
RED Hydrogen Prototype Hands-On
Na ez egy érdekes és egyedi telefon lesz.
-
dnelb
veterán
válasz Blackmirror #39669 üzenetére
engem az zavar hogy megveszik aztán adják is el, 10es darabszámmal. másnak meg nem jut . ha magának veszi az oké
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz zombinyul #39666 üzenetére
uhh de jó akkor holnap kenek egyet-kettőt
soybex: arra senki se figyelt
szerintetek mi érné meg? runtastic nagyon gagyi, úgyszint az alcatel one watch izé.. megérné egy gear vr s7 mellé?
de láttam jbl okos izzót ami hangszóró is. az nagyon adja. elvihetem bárhova, betekerem és mehet a buli[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Blackmirror
őstag
Nevezzük élelmesnek
A ruppotlan az olyan csúnya szó.
Mielott elkezdened: nem vettem ingyé semmit, mert ezt annyira leszarom hogy el se megyek ezért a coopig mert nem vásárolok ott.
De elgondolkoztam hogy ha kellene onnan vmi (pl egy rha füles) akkor bizony érdemes 10k kedvezményt beváltani.
Ha milliókat keresnék akkor persze mindegy lenne, de így nem.iPhone X@R, iPad Pro
-
zombinyul
addikt
Skacok!
Coop törzsvásárlói kártyát töltsetek ki, és hozhattok ki 10 rongy kedvezménnyel bármilyen tartozékot a Telekomtól.
[link]
Gondoltam szólok.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
dnelb
veterán
válasz vodrosjozsi #39663 üzenetére
már nem az a master race
-
dnelb
veterán
juhuu 7.1... remélem javítják a home gombot.
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #39658 üzenetére
A PH állatkái korán kelnek, úgy látszik...
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39656 üzenetére
Mi ez a family guy kép
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #39653 üzenetére
Végem DDDD
Én mindig ilyenkor kelek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #39649 üzenetére
Én a Bleach Brave souls-ra.
Ez a kedvenc játékom régóta (és az egyetlen, amivel hajlandó vagyok órákon keresztül foglalkozni.)
Kedvenc anime sorozatom volt, a játék meg még annál is jobbiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
zombinyul
addikt
válasz vodrosjozsi #39649 üzenetére
Én meg pont most, mikor bàrmivel játszhatnék full grafikán, nem tudom magam lekötni velük. 10 percig se. Pedig a pènzt nem sajnàlnám rá.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #39648 üzenetére
én most a marvel future fight-ot tolom de nagyon sokat.
irtózatosan rákattanttam a mobilos játékokraSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
Az elmúlt napokban egy picit inaktív voltam a megszokotthoz képest...
Ugyanis van egy játék, amit régebben toltam, és basszus, a P9-en süvít, mint az állat.
No akadozás, no laggolás.
Durva.Z3C-n ment a legsimábban, de az 5X is viszonylag jól futtatta. De a Marshall az idegtépés volt, az SP-n meg el sem indult.
De azt nem tudtam, hogy egy aktuális hardverrel felszerelt telefonon futtatva 15-ször több "képkocka" jelenik meg másodpercenként, mint mondjuk egy Z3C-n játzsvaNagyon jó
Folytatom tovább a kockulást[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #39632 üzenetére
Ma láttam a hangfaladat,a piros az
Nem tudtam meghallgatni, mert vagy 30 bt-t dobott fel a teló az MM-ben és nem tudtam beazonosítani....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Lacy6
senior tag
válasz no more #39641 üzenetére
Hulladék egy banda.... most vitáztam velük éppen. Felmondtam a TV szolgáltatást és ugyanúgy számolták tovább. Mindent bevittem és rákérdeztem 3-szor hogy ezzel el van intézve? Az volt a válasz hogy igen nincs további teendőm....erre számolják tovább Az agyam eldobom tőlük. Írni kelllett egy reklamációs levelet mindent szkennelve csatolni. Én kínlódjak azért mert ilyen töketlenek....
Mellesleg 5 ezer Ft felett fizettem a TV szolgáltatásért. Most van DIGI TV, UPC, T-home összes csatornám, ami elérhető minden HD és összes HBO 1500 Ft-ért havonta
Igaz ez nem legális, úgyhogy psszt[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
no more
veterán
"Kedves Ügyfelünk! A Kapcsolat pontok gyüjtését 2017. jùlius 1-jén lezàrtuk. Vàltsa be Kapcsolat pontjait 2017. szept. 30-ig okostelefonra, tàblagépre, TV-készülékre, notebookra, vagy tartozékra weboldalunkon, telefonos ügyfélszolgàlatunkon, illetve Telekom üzleteinkben, vagy akàr mobil parkolàsra, autòpàlya matrica és mobil lottò vàsàrlàsra is Tovàbbi részletek: telekom.hu/pontbevaltas Üdvözlettel: Telekom"
Istenem, már ezt is megszünteti a Trémobil? K*va anyjukat már tényleg...
-
Lacy6
senior tag
válasz no more #39637 üzenetére
Férfias Ezen hangosan felnvettem
A note 8 hátlapja minden csak nem férfias.
És az U11 leglább mert újítani. Adtak neki egy csillogó egyedi hátlapot vállalva a kockázatot, mert sokakat megoszt. De a Note 8 hátlapba milyen design elem van? Egy unalmas tucattelefon hátlap lett sajnos ez az igazság.
És ezt úgy mondom, hogy alapvetően nincs semmi bajom a samsung telefonokkal mert tényleg sokat fejlődtek
Amúgy előröl még tetszene is csak elbaxták a méretarányt és nyurga lett. Előfordul. Én is sok mindent tervezek néha nálam is becsúszik hiba. Na szóval megbocsájtom nekik[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
no more
veterán
Jah, az U11 rohadt egyedi. Főleg a Samsung klón előlap. Úgy néz ki mint egy szomorú Note 7, amelyik kigyulladt...
A hátlap meg semmi extra, azon kívül, hogy csili-vili. A Note 8 legalább férfias, nem egy smink készlet része.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz no more #39634 üzenetére
Igen sok van. Ha újraolvasod akkor láthatod, hogy a hátlapra írtam.
Úgy írod mintha valami különleges lenne. Ez egy semmitmondó nagy téglatest rajta a szokásos samsung felirattal. A kamera, led, ujjlenyomatolvasó összezsúfolva egy kis területre egymás mellé. Ez aztán nagy dizájn...
Azért ettől lehet egy kicsit egyedibbet is összedobni nem???
Csak pár példa: HTC ONE M7-8
Motorola
U11(#39633) Quqesz: Nekem ez olyan semmilyen. Előlap még ok, de a hátlap gyengus dizájnra....miért nem dobnak vmit már, ez megint olyan biztonsági csiszolgatás kinézetre(tiszta szifon filing)
Tökéletesen egyetértek. Mikor megnéztem a képet ugyanez járt a fejembe. Talán még annyit hozzátennék hogy az a kis csiszolgatás is rossz irányba történt
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz no more #39630 üzenetére
Nekem ez olyan semmilyen. Előlap még ok, de a hátlap gyengus dizájnra....miért nem dobnak vmit már, ez megint olyan biztonsági csiszolgatás kinézetre(tiszta szifon filing)
Más
A hama állványom telefon csíptetőjének kitört a csavarja. Mondom nem baj, veszek másikat. MM-ben körbenézek és a hama csíptető 3e forintos....viszont ugyan olyan csíptetővel a hama szelfibot 2e......Margit, nooommmmáááális? Most van egy teleszkópos hátvakaróm is....[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz no more #39630 üzenetére
Túlságosan nyúlánk, rossz helyen van az ujjlenyomatolvasó, a hátlapja olyan semmilyen tucat telefon.
De amúgy nem rosszJah meg a "hajaismilyen..."
csakhogy megelőzzem a kakast[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Note 8! Ez rohadt jól néz ki!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz zombinyul #39626 üzenetére
Ugye tudod, hogy ez egy papírnehezék? itt van 1000w-os, könnyebb, olcsóbb, megbízhatóbb gép. És ebből még lejön a 27%-os áfa ha velem vetetted volna meg a bosh az mindig is drága volt, eredeti árához viszonyítva pedig egy tizessel drágábban már fémvázas, mulcsozó, 1800w-os fasza kis elektromos fűnyíró is van [link]
Ha pedig benzines kell akkor ez is van.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Lacy6
senior tag
válasz zombinyul #39626 üzenetére
Amúgy ez miért kerül ennyibe?
Van HECT 1844 vagy Fieldmann FZR 2040-E sokkal olcsóbban
Ezeknek a vágószélessége 42 cm és 1800W-os motorral szerelve.
A Bosch vágószélessége 34 cm és 1300W-os motorral szerelve és 40%-al drágább[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Bocsi, [link]
Ilyet vettem naHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Soybex
őstag
válasz Blackmirror #39623 üzenetére
Megvan ki fizeti le a cégeket
-
zombinyul
addikt
No skacok, vettem egy ilyet ([link]) 20 rongyért. Bontatlan, 2 éve porosodott a melóhelyen. A főnököm meg elképesztően jószívű (de tényleg, minden téren, imádom), 20 ropi nem volt pénz érte (pláne, hogy esedékes volt, mert a jelenlegi van vagy 15 éves, és elég gyengécske, ráadásul 50-et szántunk volna rá).
Hazaérek, indul a tesztüzem.
2 hét kényszer szabit kaptunk mind, Görögbe csak jövő héten megyünk (pont jól jött ki), lesz isőm nyírni a fűt.[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Napi OnePlus bug. DD
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #39600 üzenetére
Sztem munkát keres a csóka és remélve egy zsíros állást az apple-nél tövig benyalt. Már a DxMark sem isteníti....az alma kamerája jó, de nem kiemelkedő, sötétben meg le van maradva. Azért egy samsung S7/8 klasszisokkal jobb képet csinál(úr isten ilyet mondtam, megyek szájat mosni! ), fókuszsebességben meg szevasz...még az én H8-am is hozza azt a szintet sztem képminőségben. Egy dslr-t meg összehasonlítani egy telefon kamerájával mindent elárul az illetőről....
Ráadásul a camera api2 ki van adva, szal gyártókón múlik mennyire veszik komolyan a kamera kérdést..[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz zombinyul #39600 üzenetére
Ez komoly cikk amúgy?
Nem hiszem el, hogy állítólag normális ember ilyet mondjon.
Szerintem kamu, ha logikusan belegondolunk.
Még ha le is lenne fizetve, akkor is nevetséges lenne ez a monológ.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Arcképgyáros
-
zombinyul
addikt
válasz no more #39602 üzenetére
Hàt, azért ne. Sokat fejlődött a kamera, pláne sötétben. Manualt meg tud, igaz, külsős appal.
Csirke: hogy az S8 jobb-e, ha igen, mennyivel, azt nem tudom. Semmiféle összehasonlítgatást nem néztem soha. Nekem az i7 kamerája bőven tökéletes szint, hogy a többiek jobbak-e, az nem érint. De ha ennél jobbak, minden elismerésem (az s7edge is fantasztikus képeket lő, de az automatában nincs i7 szint. S8-cal nincs tapasztalatom).
doki: nehogymárhogyteiskukacoskodol! Én meg linkeltem magyarul. Ráértek megköszönni!
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #39609 üzenetére
Szar a Józsiféle s7 Gyenge benne minden
-
vodrosjozsi
addikt
Jézusom most én leszek innen kibaszva?
Ez a pali úristen.. leváltoltta a dslr-t az i7 miatt. Ez hülye bazmeg. Egy mobil se vált ki egy dslr-t. Ez egy segg. Akkor is ezt mondanám ha az s8 miatt váltana. Jézusom, falnak fogok futnu bazmeg. majd lesse meg a note8-at.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
dnelb
veterán
válasz Blackmirror #39604 üzenetére
levolt fizetve.. (')
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #39604 üzenetére
Amúgy, ha kicsit belegondolunk, ez szomorú valahol... xDD
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI internet
- Escape from Tarkov
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest