- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Mot ugrottam át...? Reagáltam mindenre.
Ez a kettő "hátrány" van, ami mindig előkerül, mègis ha használja az ember, észre se veszi. Irigylem a szemeid, hogy Neked feltűnik a különbség.Blackmirror: +1
Kár, hogy nekem nincs türelmem ilyen válaszokat előhozni.vodrosjozsi: nagyjából +1
Soybex: van, viszont itt gondolom az optimalizáció teljesen kimaradt.
Egy S8-on ugyanígy laggolna az iOS. Ebbe kicsit több meló kéne, hogy korrekt lehessen az összehasonlítás.[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #37791 üzenetére
Mielobbi elmenybeszamoloval rukkolj eloXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
addikt
-
Blackmirror
őstag
De hülyeségéről beszéltek eleve mindjártsírok nem androidos az iPhone és nem fut ios esnyocon így parttalan vita, de:
Akkor menjünk bele a játékba . Mutass olyan androidos telefont ami vízálló, olyan erős a soc benne mint az iPhone 7-ben(antutu, gerkbench eredményeket hozza ám) nem kell rá jack, sem USB c, a kijelző lehet HD és olyan szar" mint az i7-é. A ramot meg ne hozzuk fel, azt hiszed azt nem tudna belerakni az Apple ?(még a bemutatón se mondjak meg soha hogy hány gb ramos az új iPhone vagy iPad .
Ja és a kamerája is kb olyan.
80k-ért. És akkor nyertél, elismerem[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
dnelb
veterán
válasz zombinyul #37786 üzenetére
Mint ahogy vártam, az utolsó bekezdésem elegánsan átugrottad
Ezen mindig kacagnom kell, hogy hardverileg sehol nincs.
Tekintsd az iOS-t az egyetlen előnynek, szíved joga. Már ez egymagában elég erős fegyvertény minden előnyével és hátrányával is, amivel viszont akarva se lehet vitàzni.
Mivel a vita lényege onnan indult, hogy mi lenne ha az i7 androidos lenne, ne lepődj már meg ha ebben az esetben a hd kijelzőt(amugy eskü látom a diffit) és a kevés ramot lehúzom, itt már nem érvényesülnek a tipik ios előnyök/ android hátrányok, nem is értem ezeket minek írtad most le.De oké, akkor engedjük el.
vodrosjozsi : hahh még pont láttam de +1 ami volt
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Dr. 444Hertz #37791 üzenetére
Gratula, használd sokáig egészséggel!
Várjuk a véleményezést.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Arcképgyáros
Megvan a telefon
Képeket még nem tudok hozni, viszont az már most biztos, hogy nagyon szeretni fogjuk egymást
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
zombinyul
addikt
Most tényleg kezdjük elölről...?
Nem személyeskedtem, nem ócsároltalak, azt nem így szoktam. Alapjábavéve a legtöbb irományoddal egyetértek, de most nagyon nem látod jól a dolgokat.
-Irigylem azokat az embereket, akik látjàk a HD-nál nagyobb felbontású kijelzőnél a különbséget (baromi jó a szemem de nekem nem megy)
-melyik közép kat. telefonnak jobb a kamerája, ha már annyira oda sorolod? Egy S7e-nél pl. nem rosszabb. Sőt. Az meg eléggé flaship.
-melyik akàr felsős tud felmutatni a 7-esekben rejlő procinál erősebbet (vagy grafikus gyorsítónál)? A Plusnak pl. 3 giga ramja van, de én még ezt sem láttam soha újratölteni.
-nem mentesíti az Applet, mègis állandóan az i7 tesók lehúzásánál téma. Lehetne a tőbbiekkel is példálozni, a többieknél ugyanúgy hátránynak kéne lennie (plusz ennek a hiánya nem tesz valamit középkategóriássá).
Komolyan a kávától szar lesz egy telefon? Ne vicceljünk már... Sokaknak (pl. nekem is) így tetszik.
A ram untig elég bele. Az, hogy az Androidnak nem elég csillió giga sem, nem az i7 hibája. Ez tökéletesen folyamatos, nem tölt újra semmit (less meg róla néhány videót).Ezen mindig kacagnom kell, hogy hardverileg sehol nincs. Az összehasonlító videókat nem említem, a más rendszer miatt felesleges. De mutathatnál mondjuk egyetlen játékot, ami akár egy 6s-en is képes megaladni. Nem fogsz tudni.
Az egyetlen amivel egyetértek, az akksi. Az tényleg elég gyér (bár ennél is nyilván vannak sokkal rosszabbak).Tekintsd az iOS-t az egyetlen előnynek, szíved joga. Már ez egymagában elég erős fegyvertény minden előnyével és hátrányával is, amivel viszont akarva se lehet vitàzni.
Fejezzük be, farkàt harapó kîgyó. Sose fogjuk tudni egymást meggyőzni.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #37775 üzenetére
Azigen..
2 oacagyerek volt, azt meg oarfumozik nagukat, aranyozott ira, kinai ruha, de legalabb izleseses, egyik torott huvelykujjal, masik torott i4-el
Munkat sztem hirbol se ismerik..
Zsidokkal nincs bajom, pedig ugy tudom ok se szentek..
Egyedul a bevandorlo barnaboruekkel van bajom, mert azok rasz olgatak a gyoluletre.Massag, zsido, mas nemzet stb nem zavar de a c.. az igen. 1000000bol 1 becsuletes ( van ilyen ismerosom)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dnelb
veterán
válasz zombinyul #37766 üzenetére
"De az ok nélküli ócsárolást nem csipázom."
Szerencsére ilyen most sem történt. Én leírtam a 7 okot, tényt hogy szerintem miért érne 80kt droid fronton az i7, erre te jöttél az ilyen csicska szánalom 12 éves szintu személyeskedésekkel, hogy nem tudok értelmezni, szelektíven látok, iphone hater vagyok, lóhoz hasonlítottál, fújolok... 5 beszólás... nekem 1 negatív jelzőm sem volt feléd ilyen ez mikor nincsenek érveid.
Mert ezek :
"a kijelző HD létére gyönyörű" ok, és ? attól még fos hd, nem 2012 van hahó
"nagyon erős kamera, az egyik legjobb video felvevétel a piacon" a kamera semmi extra, még a top 3ban sincs benne
"Jack pedig nem csak ezen nincs" attól hogy máson sincs, még nem mentesíti az applet sajnaDe lehet ezt fordítva is, ha ott volna az s8 IOS-al meg az i7 mellette, akkor az i7 hol érne 180kt? Ki venne meg a szánalmas hd kijelzős, óriási kávás, 2giga ramos , 1900as akksis elmaradott telefont ... ?
Ezért mondtam hogy az iOS adja el, mert hardverileg sajnos sehol sincs. -
-
zombinyul
addikt
Yep, Android kedvelőként, meg mellékvágányon Android használóként szívesen böngészgetek így, mindenféle fikázás nélkül. De az ok nélküli ócsárolást nem csipázom.
(Ha valaki a Droidot fikázza, azt se)Blackmirror: naja, lenne otthon pàr darab.
akooos: zömében igen...
vödrösjózsi: nekem így tetszik, ahogy van. Nem tudom, hogy szoknék meg más megoldást, ezt a taptic engine-t nagyon szeretem, bár a G4 féle hátlapi megoldást néha hiányolom (igaz, az nem volt ujjas ).
Nagyon jók pedig azok az S7-esek! Meghibásodás szempontból is (tán jobbak, mint az Edzsek).[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
Amúgy én téged támogatlak, örülnék ha 80 ezer lenne ez a teló
Mozzarella: mivel új vagy még itt elmondom hogy eme droid topic egyik alap pillére az Apple szarozása.
Ez nem új itt, majd megszokod.
Zombinyúl : te is megszokod majd, nem is kell velük vitatkozni, én is csak néha odacsípek amikor el vannak szállva maguktól[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
natë
nagyúr
Androidos vagyok, de az iPhone-jaimat szerettem a legjobban. Nem vagyok (divat)buzi.
Jók az almák, de ez droid offtopik. -
dnelb
veterán
-
no more
veterán
Az XZ Premiumot semmi sem veri anyagminőségben! Műanyag keret 240 ezerért.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
zombinyul
addikt
válasz vodrosjozsi #37753 üzenetére
Nem. Itt most pont rohadt hideg van, szakad az eső, nem tudunk semmi programot szervezni (legalább a gőzös túrát pont megúsztuk.
A külsővel egyetértek, tényleg nudli változás, hiába tetszik nagyon. Az ujjlenyomattal mi a baj?
Többinek +1, szépen megfogalmaztad.aprokaroka87: arra én is kíváncsi lennék. Az tény, hogy a 2 giga ram gyakran kevés lenne, minden más bőven kurvajó lenne a Droidhoz is.
Krisztián: a mesékben is hiszel mèg? Más, ha valaki nem ír semmit, és más, ha Te nem bírod értelmezni. Szerencse, hogy az árak nem rajtad múlnak.
syn7h37ic: meglesz.
Blckmirror: beszállsz a kártyapartyba? Enedd el, semmi értelme. Nekünk nem lehet igazunk. Elavult szart használunk, törődjünk bele.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
",nincs sd slot, nem ip68, nincs jack dugó, kicsi akksija van, de legalább type c sincs"
Huawei P 10,htc u11, LG G6,oneplus5, Xiaomi Mi6, Honor 9
Akkor ezek szerint csak egy csúcs telefon van a világon ami mind ezeknek megfelel, a lightning csatlakozó fos az Apple proc meg egy elavult gyengeszar , különben is 6GB ram alatt nincs élet , és miért nincs bt file átvitelAmúgy ha lepergett a festekem a jetblackről akkor szólok majd tényleg! Nem szoktam elhallgatni a telefonom hibáit
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Soybex
őstag
Hú indítottam egy war-t
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
aprokaroka87
nagyúr
Pedig milyen jó lenne ha lenne Android I7-re, és ios S8-ra.
Kiváncsi lennék hogy miben változna a felhasználok véleménye
Bár igazából a vegytiszta Android kellene hogy az IOS ellenfele legyen
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz zombinyul #37749 üzenetére
Hajajjjajaaaaj micsoda popcorn időszak van mostanában.
Meleg van megint?
Szerintem aki nem ismeri az ios-t, és szarozza a mobil anyagminőségét az még nem fogott lg-t vagy a sony xperia z szériájából bármit is. Jó az a telefon nagyon, nekem csak a jack meg az ujjlenyomat olvasó baszta el a kedvem de nagyon.
Nincs már igazán innováció, ugyanaz a dizájn csak nem hajlik a telefon, a kijelző úgyahogy rendben van de a rendszerbe nem lehet belekötni, tök jól kezelhető.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
dnelb
veterán
válasz zombinyul #37749 üzenetére
figy én írtam 7 érvet miben gyenge az i7 ha android lenne, te annyit tudtál írni hogy ''de hidd el legyszi jó az a hd kijelző is, meg amúgy a zene videó is!!!!444''... dd most erre mit mondjak, fölös vitázni. Fogadd el, androidon nem rúg labdába.
nem fujolok, tényeket írtam miben gyenge. ennyi
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz #96302336 #37747 üzenetére
A G4-gyel, meg az S7e-dzsel tudok példálozni, mert azokkal van mélyrehatóbb ismeret. Azok sehol nincsenek az i7-től minőségre (de màr egy 6s-től se). De ha mutatsz ilyen minősègű közepest, én kezetcsókolok.
Krisztián: tipikus iPhone hater vagy, akivel felesleges vitatkozni, mert szelektíven látsz. Nincs ezzel baj, csak ne hangoztasd, hogy fingod sincs arról, amiről véleményt alkotsz.
Nekem legalább van az androiddal tapasztalatom, nem is kevés (ennek okán én el is ismerem, hogy számos dologban jobb az Android, jobb egy Androidos flagship, nem fújolok, míg Te mindennemű tapasztalat nélkül nyilvánítasz véleményt).Példát lehetne venni pl. No More kollégáról. Sosem használt iOS-t, nem is fújol, de ki akarja próbálni. Nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
zombinyul
addikt
De a piac legerősebb procija van benne, baromi erős zenelejátszásban, az egyik legjobb anyagminőséggel rendelkezik a piacon, a kijelző HD létére gyönyörű (ezt miért ócsàrolja állandóan minden Android fan? 2k utàn / mellett tökéletesen elégnek érzem a HD-t), nagyon erős kamera, az egyik legjobb video felvevétel a piacon, stb... Jack pedig nem csak ezen nincs, pl. az u11 se kapott, ezzel is kár dobálózni.
Vitatkozhatnánk ezen évekig, de felesleges.
Az meg tény, hogy ez a telefon egy Androiddal rengeteg előnyét elvesztené. De egy S8 is rengeteg dolgot nyerne egy iOS-szel.
Alapjában tér el a két konstrukció, lényegében összehasonlíthatatlanok.A jatblack pereg, oké, de tudtommal számos S7, S7e random reped, az U11 hajlik, stb. Bármibe bele lehet kötni, ha nagyon akarunk.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz zombinyul #37744 üzenetére
Miért, szerinted mennyit ér egy Androidos okostelefon 2017ben,amiben sima hd kijelző van, 2gb ram, nincs értesítési led,nincs sd slot, nem ip68, nincs jack dugó, kicsi akksija van, de legalább type c sincs.. ez középkat közepe valahol. Az anyagminoseg gyengébb, persze, amikor a jetblackrol pereg a festék... hahah xxd
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Ha az S8-on iOS lenne, lenne egy korszerűbben kinéző, nagyobb felbontású kijelzővel rendelkező, de gyengébb konkurencia, gyengébb anyagminőséggel.
Miért érne 80k-t? Na, ekkorát azért ne lódítsunk...
Semmivel sem kevesebb egy S8-ná. Valahol többet ad, valahol kevesebbet. És ennyi.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz Soybex #37725 üzenetére
Ezzel mondjuk baromira nem értek egyet, minden elfogultság nélkül.
Nem annyira testreszanható, mint egy Droid? Lehet. Nem olyan buzinagy a kikelzőfelbontása? Nem.
Cserében erősebb bármelyik Androidos telefonnál, anyagminőségben kevesen rúgnak mellette labdába, és a legtöbb alkalmazás iOS-en elérhető. A stabilitásról, sebességről nem is beszélve.
Semmivel sem elmaradottabb, vagy kevésbé okostelefon egy i7 mondjuk egy S8 mellett, csak mindkettő másban pofozza a másikat. Ez így jó, mindenki a saját igényeihez mérten választhat.
Sose adnám oda a 7-esem semmilyen Droidosért, ellenben elismerem az "ellentábor" minden erősségét. Mert nincs mit tagadni, egy S8, vagy egy U11 mocskosul jó telefon (de az S7-esek is. Asszony s7e-dzsét pl. rohadtul szeretem, mert veszett jó telefon)Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Blackmirror
őstag
-
Arcképgyáros
-
no more
veterán
Mi ez Androidot használó bevándorlók OFF topicja?
[ Szerkesztve ]
-
-
Arcképgyáros
-
natë
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #37734 üzenetére
GL HF!
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #37728 üzenetére
Ezen besírok
Egyébként kínaiak voltak kegyetlenül sokan...
Egy sorszám, két és fél óra vacakolás, mert 17 fős rokonság jött letelepedni...vodrosjozsi: ugyanott intézik a bevándorlók és a letelepedők ügyeit, két külön épületszárnyban.
Nekem az engedélyt kellett hosszabbítani, ezért kellett szívnom.
Nem tudom, hogy az égnek van-e farka, de olyan szépen fejeztem ki a gondolataimat...
Na, irány Mammut, kell a teló!!!!!!iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
leslien
nagyúr
válasz Blackmirror #37732 üzenetére
nagyon nehéz döntés volt ,de inkább hallgattam a józan észre mert első az üzlet...
mind2 nagyon jó telo...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Blackmirror
őstag
válasz leslien #37692 üzenetére
Hat jó lett volna ha kifejted , ettől így nem lettem okosabb
Megmondom őszintén hogy nem tudom magam sem melyiket választanám az u11/s8 közül .... szerintem az s8 pluszt Ezért érdekelt volna a véleményed mert neked mindkettő volt, de mégis a Samut tartottad meg.Még jó hogy van ez a divattelefonom dísznek, így nem kell újat vennem
iPhone X@R, iPad Pro
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #37727 üzenetére
Az égnek van farka?
Banyek én teljesen abban a hitben élek, hogy itt születtél erre egy kis bevándorló vagy. Hah jó tudni, me én csak itt született "bevándolró" vagyok
Am mesélhetnél erről, sejtelmem sincs mit kell ott intézni meg milyen papírok kellenek.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
Jó neked hogy pár óra.. Nekem meg pár nap
Quqesz:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
Az elmúlt 5 évben jó, ha 20 videót csináltam, szóval az nagyon nem fontos szempont.
Még pár óra...
Egyelőre most a bevándorlási hivatalban szopom az ég farkát.
Katasztrófa, milyen káosz van itt.Vodrosjozsi: XZ nem lesz. Már tényleg belefáradtam a cserélgetésekbe.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #37722 üzenetére
Az a hátlap a kameradudlival......hjaj, de hát szifon, milliókat fognak eladni.
Zombinyul
Az a jó a huaweiben, hogy fejlődik. Persze van miből lefaragni lemaradás terén, de a H8 már gyirsabb, mint a G4, jobban is bírja aksiban. Nem olajfestmény a fotói, max kicsit zajosabb, de még az sem nagyon. Videóban először gyatra volt, de sokat fejlődött a frissítések során, azért sötétben nem ez a topp. Anyaghasználatban is feljöttek,szóval alakul.Soybex
Vigyázz mert kapsz mindjárt egyesektől (tudod a zokxygén szisztéma, meg a itubus, amin minden átmegy, csak náluk van olyan....persze aztán kiderül androidon is van, csak nem használják)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Lacy6
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #37718 üzenetére
Most nekem is az van.
Kamerába eléggé le van maradva még a többihez képest.
Fotózásba még azért elfogadható, ha az ember erősen hunyorít, de videózási képessége katasztrófa.
Pont ma reggel csináltam egy videót és kissé bosszantott a dolog mert tényleg brutálisan fos a minősége.
Ha érdekel, felteszem youtubra este.
Amúgy nem rossz készülék, de vannak benne szoftveres bakik, amit ki lehet bírni ha még jó az embernek az idegrendszere.
Most ebbe a melegbe azért rendesen melegszik a teló, de szerintem ez még a normális értéken belül van.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
no more
veterán
válasz Dr. 444Hertz #37704 üzenetére
Gratulálok! Használd egészséggel, jó kis telefon az!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #37718 üzenetére
Aztán meggondolod még az xperia xz premium-ot
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
-
zombinyul
addikt
válasz Dr. 444Hertz #37710 üzenetére
Volt asszonynak megvettük a P6-ot is, meg a P8-at is. Mindkettő szervizszökevény volt, átlagin aluli kamerával (a P6-ot kamerában még a régi 800-as Lumiám is alázta, a P8 meg a G4 mellett nem volt sehol), meg anyagminőséggel, hiába volt papíron fém. Inkább műanyagnak tűnt.
A saját gyártású proci is gyengébb volt a konkurenciánál. Szóval nekem nagyon rosszak a tapasztalataim, de drukkolok, hogy Neked beváljon!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #37713 üzenetére
G5 az kilógott a sorból design terén, azt idén pótolták be
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #37712 üzenetére
Sajnos igen.
-
Arcképgyáros
-
vodrosjozsi
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #37710 üzenetére
Az nekem sem tetszik.. Honor 9 mellett az egy játéktelefon..
P9 is szebb tőleXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
zombinyul
addikt
Sok sikert kívánok, még ha utálom is a Huaweit!
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
Akkor hajrá! Várjuk az új tényfeltáró elemzést, sok képekkel.
-
Soybex
őstag
Gratu, este várunk a p9-el
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Aryon87
félisten
Mindig mosolyogtam azon az aláíráson, nekem elég találó volt
Én meg az élményedre leszek kíváncsi
-
Arcképgyáros
Sikerült eladnom a Marshallt, nagyjából annyiért, amennyiért terveztem
Szimpatikus volt a srác, egy igazi gyűjtő (Nokia N8, 808, 1020, valami kamerás Samu telefon a billentyűs korszakból, Note 4 és sok egyéb más, és ehhez társult a London).
Elvileg a "MARSHALL LONDON - eladó a menyasszony" aláírásomra figyelt felEste P9.
DrukkoljatokiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
dnelb
veterán
ahogy érzitek
18 óra alatt 2.5% vs 15%. Tudnék még ezret mutatni, felesleges. Nekem a napi 15-20% a semmire rengeteg
Új hozzászólás Aktív témák
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honda topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest